Η απάτη των "2,5 δις ευρώ στήριξης" της Ε.Ε.

Η κοροϊδία της δήθεν στήριξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Ελλάδα
Του Πέτρου Ιακώβου

Στην κοροϊδία συμμετέχουν ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, η συμπολίτευση και η αντιπολίτευση της χώρας εν συνόλω, καθώς και η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η προπαγανδιστική μηχανή, των ελεγχόμενων από το καθεστώς ΜΜΕ, διατυμπανίζει ότι ο πρωθυπουργός (μαζί με το επιτελείο των υπουργών Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Υποδομών και Μεταφορών, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων) συναντήθηκε στο Στρασβούργο με την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και το σχετικό επιτελείο της και απέσπασε την υπόσχεσή της ότι θα στηρίξει τη χώρα μας με χρηματοδότηση συνολικού ύψους 2,25 δισ. ευρώ από πόρους του Ευρωπαϊκού Ταμείου Αλληλεγγύης.
Σκοπός αυτού του οικονομικού πακέτου είναι να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές και καταστροφικές πλημμύρες.

Αναφέρεται ότι ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα συνάντησης και την υπόσχεσή της για οικονομική βοήθεια, θαρρείς και μας έκανε κάποια χάρη.
Αν προσέξουμε τα χαμόγελα του πρωθυπουργού και της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην παρακάτω φωτογραφία, θα διαπιστώσουμε ότι και οι δύο κοροϊδεύουν κατάμουτρα τον ελληνικό λαό, όπως θα δούμε στη συνέχεια.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να διευκρινιστούν τα εξής σημαντικά δεδομένα:
1. Τα χρήματα που υποσχέθηκε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είναι κατ' ουσίαν δικά μας και αποτελούν ένα απειροελάχιστο τμήμα του τεράστιου ποσού που εντελώς άδικα έχουμε χαρίσει στην ΕΕ, μέσω του Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ), για τα λειτουργικά έξοδα (!) των γραφείων της Ένωσης από το 1987 μέχρι και σήμερα -δηλαδή, επί 36 ολόκληρα χρόνια.
Να τονιστεί ότι το εξωφρενικό ποσοστό (24%) του ΦΠΑ αφορά τον πραγματικό ετήσιο τζίρο της χώρας, ο οποίος ξεπερνάει τα 1,3 τρισεκατομμύρια ευρώ του κρατικού απολογισμού. Με άλλα λόγια, κάθε χρόνο η Ελλάς πληρώνει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή χαράτσι 300 περίπου δισ. ευρώ. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η χώρα μας, από το 1987, έχει δώσει μόνο σε ΦΠΑ πάνω από 10 τρισεκατομμύρια ευρώ στην ΕΕ!
Φυσικά, κανείς από τους κομματικούς ευρωβουλευτές δεν έχει μιλήσει γι’ αυτό το μείζονος σημασίας ζήτημα όλα αυτά τα χρόνια.
Μόνο οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του πολιτικού φορέα του Έθνους, της «Ελλήνων Συνέλευσις», στις ευρωεκλογές του 2019, επεσήμαναν αυτήν την αλήθεια και τόνισαν ότι, όταν εισέλθουν στο Ευρωκοινοβούλιο, θα ζητήσουν πλήρη και ενδελεχή έλεγχο για το πόσα είναι και πού έχουν πάει όλα τα χρήματα που έχει πληρώσει η χώρα μας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, καθώς και για το ποια είναι τα κέρδη που αποκόμισε η Ελλάς από τότε που έγινε ισότιμο μέλος της ΕΕ.

2. Για ποιον λόγο ο πρωθυπουργός προβάλλει ότι τάχαμου η ΕΕ θα βοηθήσει οικονομικά τη χώρα μας, ώστε να καλυφθεί ένα απειροελάχιστο μέρος των ζημιών που προκάλεσαν οι φυσικές καταστροφές αυτό το καλοκαίρι, αφού η Ελλάδα διαθέτει ήδη για έξοδα πάνω από 806,8 δισ. ευρώ; (Κρατικός Προϋπολογισμός του Οικονομικού έτους 2023, νόμος 5004/2022, ΦΕΚ Α, αρίθμ. 235/19.12.2022)

Γιατί δεν κάνει άμεση χρήση των χρημάτων, που αποδεδειγμένα υπάρχουν στα κρατικά ταμεία, και καμώνεται ότι ψάχνει βοήθεια από την ΕΕ;

Γιατί τα 7 κόμματα της αντιπολίτευσης τηρούν σιγήν ιχθύος γι’ αυτό το γεγονός;

3. Για ποιον λόγο και τα 8 κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου αποκρύπτουν, ακόμα και σε αυτές τις τόσο δυσμενείς καταστάσεις στις οποίες έχει βρεθεί το σύνολο του ελληνικού λαού, τον τεράστιο αποδεδειγμένο κληρονομικό πλούτο των Ελλήνων και ιδιαίτερα τον πλούτο των πολλών χιλιάδων τρισεκατομμυρίων ευρώ που υπάρχουν σε συγκεκριμένους καταπιστευματικούς λογαριασμούς στις συστημικές τράπεζες της χώρας;

Ο κληρονομικός αυτός πλούτος αποκαλύφθηκε το καλοκαίρι του 2013 από τον Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο βιβλίο του ΟΗΕ (2007) με τους κληρονομικούς καταπιστευματικούς λογαριασμούς όλων των χωρών, με τα ποσά που περιέχουν και με τις υπογραφές -ακόμα και τα δακτυλικά αποτυπώματα- όλων των κρατικών αξιωματούχων και των παγκόσμιων δικαστών.

Για του λόγου το αληθές, παραθέτουμε την ακόλουθη εικόνα που περιέχει το απόσπασμα από το επίσημο βιβλίο του ΟΗΕ (Ισολογισμός Παγκόσμιας Τράπεζας) με τους καταπιστευματικούς λογαριασμούς της Ελλάδας, με τις φωτογραφίες και τις υπογραφές των τότε αξιωματούχων της χώρας (του προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, του υπουργού Οικονομικών Γεώργιου Αλογοσκούφη και του πρέσβη στον ΟΗΕ Αδαμάντιου Βασιλάκη), καθώς και με τη λίστα των παγκόσμιων οργανισμών που πιστοποιούν τον ισολογισμό.

Να σημειωθεί δε, ότι αν και όλοι οι βουλευτές του Κοινοβουλίου συνυπογράφουν, κάθε χρόνο, τον τεράστιο κληρονομικό πλούτο των Ελλήνων, εντούτοις κανείς τους δεν λέει την αδιάψευστη αυτή αλήθεια στον ελληνικό λαό!

Αντιλαμβανόμαστε την τεράστια κοροϊδία που υφιστάμεθα όλα αυτά τα χρόνια από τους αντιπροσώπους μας.

Ήρθε η ώρα ο ελληνικός λαός να πάψει να μένει κομματιασμένος από την κομματοκρατία που τον δυναστεύει και να ενωθεί στον πολιτικό φορέα του ίδιου του Έθνους, την Ελλήνων Συνέλευσις», η οποία έχει υπογράψει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου την Ιδρυτική της Διακήρυξη και τις Προγραμματικές της Δηλώσεις για το τι δεσμεύεται νομικά να πράξει, αμέσως μετά την ανάληψη της διοίκησης της χώρας, και με ποια συγκεκριμένα κεφάλαια θα αναγεννήσει εκ θεμελίων όχι μόνο τη διαλυμένη πλέον Ελλάδα, αλλά και τον απανταχού ανά τον πλανήτη Ελληνισμό.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ
ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ,
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ...
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.