"Η Ανάπτυξη θα είναι ραγδαία και άμεση με όσα κεφάλαια χρειαστούν"

 

Ο Πρόεδρος του Πολιτικού Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις κ. Αρτέμης Σώρρας στο παρακάτω 10λεπτο βίντεο αναλύει  την Επόμενη μέρα με κυβέρνηση την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και το Όραμα Ελλάς που θα υλοποιηθεί με έναν τεράστιο πλούτο, άτοκα κεφάλαια τρισεκατομμυρίων που θα επενδυθούν στην χώρα μας για μια "ραγδαία άμεση ανάπτυξη", όπως λέει και ο ίδιος, για όλους.
Αναφέρθηκε στην φορολογική πολιτική, στον κατώτατο μισθό, στο μεταναστευτικό στο τεράστιο ΥΠΕΧΩΔΕ που θα ανοικοδομήσει συθέμελα την Ελλάδα ως αυτόνομη και αυτάρκη χώρα. 
Μίλησε επίσης και  για την Εξωτερική Πολιτική της χώρας με όλα τα απαραίτητα "οπλικά συστήματα" που πρέπει να διαθέτει, οικονομικά και διπλωματικά.
Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη.
Αρτέμης Σώρρας: "Μία τεράστια γνωριμία με το Ελληνικό κοινό συμβαίνει από το 2012 ως και σήμερα 11 συναπτά έτη. Από το 2012 ξεκινάει μια τεράστια πορεία, όταν ήθελαν να πτωχεύσουν την Ελλάδα μας για 6η συνεχόμενη φορά.
 Εκεί ακριβώς ήρθα εγώ και δεν τους επέτρεψα να πτωχεύσει. 

Ωστόσο συνέλληνες, ψυχές, ηρωικές ψυχές με πραγματικούς άθλους ήρθαν δίπλα μας και θεσπίσαμε τον Ανθρωποκεντρικό Οργανισμό "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. 
Έτσι για να μπορέσει ο Έλληνας Πολίτης να θυμηθεί, να κατανοήσει την τεράστια Αξία την Αλήθεια του Δικαίου.
Αυτό που έχω να δηλώσω σε όλους τους Έλληνες Πολίτες είναι:

"Οι Προγραμματικές μας Δηλώσεις είναι κατατεθειμένες στον Άρειο Πάγο. 
Ένας πραγματικός Ελλάνιος πλούτος είναι στα Παγκόσμια Ταμεία της Ελληνικής Κυρίαρχης Δημοκρατίας, από τότε ως σήμερα. 
Αναφέρεται δε κάθε φορά στον Προϋπολογισμό του κράτους και είναι εκεί.


Είναι δεδομένο και στοίχημα της Ελλήνων Πολιτείας είναι ότι:

Πέραν όλων των φόρων των γελοίων των απάνθρωπων, των καταπιεστικών φόρων, φόρων αυτοκινήτων, τελωνείων... και άλλων άδικων φόρων... την επόμενη μέρα της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ απλά αυτοί οι φόροι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Σταματάνε!

 Οι φόροι που θα υπάρχουν  είναι μόνο ανταποδοτικοί, θα τους βλέπεις, δηλαδή ο φόρος που θα μπαίνει, θα είναι κατανοητός από εσένα για ποιον λόγο μπαίνει, αν υπάρχει λόγος να μπει και τι ακριβώς κατασκευάζεται, δημιουργείται από αυτόν τον φόρο... γιατί ο φόρος είναι ανταποδοτικός.

Οι φόροι αυτοί δεν πηγαίνουν στο κράτος σου, δεν πηγαίνουν σε εσένα. 
Υπάρχει μια αλητεία που τους κλέβει... συνεχώς σε πιέζει με νέους φόρους, γιατί δεν βγαίνεις να ξεχρεώσεις ποτέ... δεν θα ξεχρεώσεις ποτέ, γιατί δεν πρέπει.
 Αν κάνεις κάτι τέτοιο και ξεχρεώσεις για πάντα, απλά αυτοί δεν θα υπάρχουν!
Αυτοί υπάρχουν για να ρυθμίζουν  μόνο χρέος, όχι για να δημιουργήσουν ανάπτυξη.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ για την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ είναι  μόνο αυτό.
 Δημιουργεί μόνο πλούτο και σταματάει κάθε χρέος.

Στοίχημα της Ελλήνων Πολιτείας με την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, είναι ότι τα έξοδα για την διαβίωση σου δεν θα υπερβαίνουν το 50% του μισθού, όποιος θα είναι αυτός ο κατώτατος όποιος μπορεί να είναι. 
Θα ρυθμιστεί η διαδικασία αυτή και είναι εύκολο να γίνει με ένα μεγάλο πορτοφόλι, με πολύ διάθεση αλλά και με ένα Αξιακό που δεν μπορεί να ξεφύγει πέρα και  μακρύτερα από την Αλήθεια του Δικαίου της ίδιας της φυσιολογίας, της δικιάς μας της ύπαρξης μας που κρέμεται από τους νόμους.
Άρα οι νόμοι που θα βγουν πρέπει να είναι για εμάς από εμάς!

Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα είναι ένα μεγάλο πρόγραμμα που ξεκίνησε από τις ίδιες τις κυβερνήσεις που αυτές καλούν από τις τριτοκοσμικές χώρες κόσμο για να έρθει στην Ελλάδα. Είναι κι ένας ψηφοθηρικός μηχανισμός που αυτούς τους μετανάστες θα τους βάλουν να ψηφίσουν στο κόμμα που το καθεστώς θέλει. 
Άρα γι αυτό και τους δίνουν δικαίωμα ψήφου, αν είναι δυνατόν!

Όπως και να έχει όμως, όπως σήμερα είναι το μεταναστευτικό, σε μια παρθενογένεση της Ελλάδας, μετά την μεταρρύθμιση, μετά από αυτόν τον αποστατικό ρυθμό, αυτοί οι μετανάστες για εμάς είναι εργατικά χέρια για να κτίσουμε μια πραγματική Ελλάδα.

Σε ένα πραγματικά τεράστιο ΥΠΕΧΩΔΕ, μια χώρα που έχει μείνει πίσω και την λένε "απολίτιστη" γιατί τάχα μου δήθεν "δεν έχει δρόμους" "δεν έχει τρένα" δεδομένο και στοίχημα της Πολιτείας και της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι ότι στην ενδοχώρα και στην εξωτερική Ελλάδα θα γίνουν παντού, δρόμοι, τρένα και σε όλες τις πόλεις θα υπάρχουν τραμ.

Άρα, μιλάμε για μια τεράστια δυναμική και έχει μια τεράστια ζήτηση από εργατικά χέρια, πραγματικά πληρωμένα, όπως θα είναι οι νόμοι στην Πολιτεία μας. 

Άρα έτσι όπως έχει στηθεί το μεταναστευτικό σήμερα, θα πω και θα τολμήσω να πω ότι είναι λίγο. 
Στις ημέρες μας θα γίνει μια τεράστια ανοικοδόμηση για να κτίσουμε την χώρα που είναι τόσο παρθένα, ενώ οι άλλοι δήθεν και τάχα μου έχουν προχωρήσει... 
Σας λέω ότι οι μετανάστες που είναι εδώ αλλά και άλλοι τόσοι χωράνε για να κατασκευάσουμε και να έχουμε δυναμικά εργατικά χέρια για όλη την χώρα, για όλα μας τα νησιά.

Τουλάχιστον για το Πρόγραμμα το τεράστιο της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ, ουσιαστικά το ΌΡΑΜΑ ΕΛΛΑΣ για την Ελλάδα, όπως της αρμόζει να είναι στο γεωπολιτικό, στο γεωστρατηγικό, το ΥΠΕΧΩΔΕ, στο θέμα χωροταξίας, των δρόμων και όλων των κτιρίων που θα πρέπει να αναβιώσουν σε όλη την Ελλάδα.

Στις ημέρες της Ελλήνων Πολιτείας, με την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ δηλώνουμε απόλυτα, όπως το λέμε και στις Προγραμματικές μας Δηλώσεις ότι ανεβαίνει επιθετικά η βιομηχανία μας. Θα έχουμε αυτάρκεια. 
Η Ελλάδα θα είναι αυτόνομη στο τομέα της βιομηχανίας, στον τομέα της ναυτιλίας, στον τομέα της βιοτεχνίας και πραγματικά θα απογειωθεί η οικοτεχνία. 
Άπειρες οικοτεχνίες και από όλα τα μέρη της Ελλάδας θα αναπτυχθούν με όλα τα αγαθά κι όλα θα είναι τυποποιημένα. Δεν θα φεύγει τίποτα που δεν είναι τυποποιημένο. 

Πρώτη ύλη από την Ελλάδα δεν ξαναφεύγει. Θα έχει όλη την τυποποίηση, τα πάντα θα είναι τυποποιημένα. 

Άρα αναμένεται ότι θα απογειωθεί πολύ μπροστά από οποιαδήποτε άλλη χώρα και η βιομηχανία και η βιοτεχνία, η ναυτιλία, τα πάντα θα αναπτυχθούν τουλάχιστον -γιατί δεν υπάρχει τίποτα-η ανάπτυξη θα είναι ραγδαία και άμεση με όσα κεφάλαια χρειαστούν.

Οπότε αντιλαμβανόμαστε ότι είναι χιλιάδες οι θέσεις που θα καλυφθούν και τα κεφάλαια των επενδύσεων που θα πέσουν. 
Φυσικά τα χρήματα και ο πλούτος σας περιμένει εδώ, αρκεί εσείς να αποφασίσετε ποια είναι η ώρα που συλλογικά θα ενωθείτε με το σύνολο σας το ίδιο.

Αλλά και η Εξωτερική Πολιτική της Ελλάδος είναι λαβωμένη, θα πω, χωρίς να υπάρχουν άνθρωποι να υποστηρίξουν δίκαια και δικαιώματα, είτε το πνευματικό δικαίωμα της Ελλάδος, που εμείς έχουμε πνευματικά δικαιώματα σε όλον τον πλανήτη, για οτιδήποτε, επί παντός επιστητού. 
Το Υπουργείο Εξωτερικών θα είναι άλλη  μια Ελλάδα απλωμένο σε όλον τον πλανήτη, με όλα τα οπλικά συστήματα που θα πρέπει να διαθέτει και τα οικονομικά αλλά και τα διπλωματικά για να εκτελεστεί μια τέτοια διαδικασία αναδιάρθρωσης και παλιγγενεσίας σε όλον τον πλανήτη.

Απλώς θα πρέπει να βάλουμε μια σειρά και ένα νοικοκυριό σε όλες τις υπηρεσίες, είτε είναι ευρωπαϊκές, είτε είναι παγκόσμιες, είτε είναι Παγκόσμια Τράπεζα, είτε είναι ο ΟΗΕ.

Εκεί θα πρέπει να μπει μια πραγματικά νοικοκυροσύνη για ό,τι έχουν υπογράψει και για ό,τι άλλο θα υπογράψουν. Αλλά ακόμα κι ό,τι ήταν να εισπράξουμε και να λάβουμε και δεν το έχουμε λάβει!

Αυτό γίνεται μόνο με μια πραγματική πολιτική βούληση με μια στρατηγική μοναδική για κάποιον που γνωρίζει και ξέρει να το κάνει κι όχι να λέει παρλαπίπες σε κανάλια και σε ανθρώπους που ούτε καν καταλαβαίνουν τι τους λέει.

Μένει μόνο να κατανοήσεις ότι έχουμε το μεγαλύτερο πολιτικό μητρώο στον πλανήτη.
 Δεν υπήρξε ποτέ στις ημέρες μου, Αρχηγός Πολιτικού Φορέα ή κόμματος, κινήματος να πάει στην φυλακή για πολιτικές πεποιθήσεις. Αυτό έκανε σε εμάς το καθεστώς! Τόσο πολύ με φοβούνται.

Και είναι η ώρα να φοβηθούν και εσένα, γιατί αν σηκωθείς και ενωθείς με την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ πραγματικά θα σε φοβηθούν, γιατί ήδη σε φοβούνται! Την ΕΝΩΣΗ μας φοβούνται. Την Ένωση σου μαζί μου την φοβούνται! Μόνο αυτή φοβούνται! Δεν φοβούνται τίποτα άλλο. Ούτε την γελοιότητα, ούτε την βλακεία, ούτε την αδράνεια εκεί έξω.

Μιλάνε για αποχή... Ναι, υπάρχει πολύ μεγάλη αποχή 68% και πραγματικά με λυπεί το γεγονός ότι κάνουμε εκλογές ότι δήθεν έχουμε 9.900.000 ψηφοφόρους.. Μα πώς; Αφού 9.900000 είναι όλοι! Άντε και 50.000 ακόμα,... Μα, δεν ψηφίζουν όλοι!
Θέλω να κατανοήσετε ότι το κοινωνικό σύνολο που ψηφίζει είναι μόνο τα 2/3 θέλοντας και μη, δεν γίνεται να ψηφίζουν τα παιδιά. Άρα τα 2/3 που είναι 6. 600.000 ψηφίζει πλην το 68% που είναι η αποχή. 
Άρα καταλαβαίνουμε με πόσους λίγους σαθρούς ψήφους, βγαίνουν και κρέμονται σε ένα νήμα που πρέπει να το κόψουμε.
Δεν έχουν τίποτα. Δεν έχουν ψήφους. Κάνουν πλάκα. Αποδείχθηκε και στο debate που ήταν όλη σου η βουλή εκεί μέσα.. 
Αυτό που χρειάζεται είναι μόνο να θυμάσαι να ψηφίσεις "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ". Να συστρατευτείς στα ελλάνια γραφεία μας, χωρίς κόμμα, δόγμα χρώμα. Να κατανοήσουμε την πραγματική μας Πολιτεία μέσα στην φυσιολογία του αξιακού μας, που είμαστε κτισμένοι με το πραγματικό αληθινό Αξιακό.

Δεν θα σου πω ποιο είναι... θα το διαβάσεις στα Ελλάνια Κείμενα που είναι τυπωμένα σε βιβλία μέσα στα ελλάνια γραφεία μας.
Αυτοί είμαστε και σε καλούμε σήμερα να έρθεις συστρατευμένα, να ξέρεις που πας, να πατήσεις σε γερές βάσεις.
Ξέρεις τι σου έκαναν... Αν αντέχεις κι άλλο; Περίμενε...

Εμείς είμαστε εδώ πάντα για εσένα. Εμείς είμαστε για εσένα εδώ, εμείς είμαστε για εσένα.
Να θυμάσαι ότι εγώ είμαι ΕΣΥ. ΕΣΥ είμαι εγώ και στο συλλογικό μας είμαστε ΕΝΑ.
Αυτό πρέπει  να κατανοηθεί για μια πραγματική Πολιτεία που θα εισπράξουμε την αλήθεια του δικαίου μας.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ!..."
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ
ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ,
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ...
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.