(Βίντεο) Μέρος 2ο Ε.Ε.: Ο δανειζόμενος ... "επενδυτής"


 
Έχουμε ήδη ανοίξει το θέμα των οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την χρηματοδότηση της και αν τελικά μας συμφέρει να είμαστε σε αυτή την ... "Ένωση". 

 Και θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι κανένας δεν το είχε καν σκεφτεί, δεν είχε φτάσει στο σημείο να αναρωτηθεί  από που χρηματοδοτείται η Ευρωπαϊκή Ένωση και πώς ακριβώς διαχειρίζεται τα οικονομικά της θέματα, πόσο μάλλον να μπει σε μια πραγματική ανάλυση με τα πραγματικά δεδομένα.
Είναι ένα θέμα ουσίας, καθώς οι αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης επιβάλλονται στις εγχώριες νομοθεσίες και διαμορφώνουν κομματικές στρατηγικές που το μόνο, το οποίο παράγουν είναι  "χρέος", φτωχοποίηση, περισσότερη εξαθλίωση και υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των ίδιων των πολιτών τους.
Όταν θεωρούμε λοιπόν ότι είμαστε μέλη αυτής της "Ένωσης", τι πιο λογικό να θέλουμε ως πολίτες να ελέγξουμε τι ακριβώς συμβαίνει με τις 3 πηγές των ίδιων πόρων της - 80% των τελωνείων, ΦΠΑ, έκτακτες εισφορές- από τα κράτη-μέλη,  δηλαδή από όλους εμάς. 

Αλλά για να αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε το παράδοξο... ας ξεκαθαρίσουμε το εξής που μας επισημαίνει ο κ. Τζίντζιος..." Σαν εταιρία η Ε.Ε. δεν πουλάει κάτι, δεν παράγει κάτι, δεν προσφέρει κάτι... το μόνο που στην ουσία κάνει, είναι να επενδύει... Και μάλιστα, σε αντίθεση με τα κράτη-μέλη της, όπου το μεγαλύτερο ποσοστό του ΑΕΠ τους πάει στην διοίκηση, στα δημοσιονομικά δηλαδή, η Ε.Ε. χρησιμοποιεί μόλις το 7% του προϋπολογισμού της για τα δημοσιονομικά, για την διοίκηση δηλαδή κι όλα τα υπόλοιπα τα κάνει επενδύσεις! ... Είναι ένας "επενδυτής" που κάνει τι; .... Άρα, εισπράττω εγώ (Ε.Ε.) από τα κράτη μέλη μου, από τους πολίτες, για παράδειγμα, παίρνω από τον Έλληνα το ΦΠΑ 24%, παίρνω και 2,5 δισεκατομμύρια ως έκτακτη εισφορά, παίρνω και το 80% των καθαρών κερδών των τελωνείων και του δίνω πίσω κάποια ψίχουλα, τα οποία δεν έλεγξε ένας ευρωβουλευτής πόσο είναι το ισοζύγιο, δηλαδή να κάνουμε μια εκκαθάριση φέτος, τι δώσαμε, τι πήραμε... Γιατί επενδύει για να αυξηθούν οι ροές χρήματος, ούτε ώστε να αυξηθεί ο ΦΠΑ, ούτε ώστε να μπορέσει να εισπράξει περισσότερα χρήματα από την Ελλάδα... το ίδιο συμβαίνει και στην Γερμανία και στην Γαλλία και παντού..."

ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Ή ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ; ( ΜΕΡΟΣ 2ο)


Και εδώ να επισημάνουμε ότι η εταιρία Ε.Ε. είναι κι αυτή που χαράζει και το σχέδιο με το οποίο θα αυξηθούν τα  κέρδη της.  
Δηλαδή, με λίγα λόγια, οι αποφάσεις της επιβάλλονται στα κράτη-μέλη *εταιρίες και όλοι εμείς οι πολίτες δουλεύουμε ως υπάλληλοι προς το συμφέρον της μαμάς-εταιρίας που λέγεται "Ευρωπαϊκή Ένωση. 

"Οπότε όντας ως μαμά-εταιρία κυνηγάει τα συμφέροντα της και επειδή δημιουργήθηκε από τις πιέσεις αυτών των τραπεζιτών που υφάρπαξαν την έκδοση του νομίσματος κάθε χώρας, αυτών των κεντρικών τραπεζιτών που αν δούμε ποιοι είναι, ως πλειοψηφικό πακέτο στις κεντρικές τράπεζες των χωρών, θα αντιληφθούμε, ποιοι είναι από πίσω... στην Ελλάδα είναι η οικογένεια Ρόθτσιλντ και το ίδιο συμβαίνει και στην Γερμανία..." μας επιβεβαιώνει ο κ. Τζίντζιος και συνεχίζει: "... Προκαλώ και προσκαλώ οποιονδήποτε Έλληνα που ζει στην Γερμανία να ζητήσει από έναν Γερμανό να του δείξει το διαβατήριο του. Γράφει "Υπάλληλος"! 
Είναι υπάλληλος ο Γερμανός γιατί η Γερμανία ουδέποτε έγινε κράτος μετά τον β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Ανήκει στην KFW ... σε μια τράπεζα. Το ίδιο ανήκουν σήμερα πλείστα τα κράτη-μέλη της Ε.Ε.. 
Ανήκουν σε μια κεντρική τράπεζα γιατί; Γιατί εκλέγουν αντι -προσώπους στην βουλή τους, όπου οι ίδιοι οι αντι-πρόσωποι είναι πάρα πολύ εύκολο να ψηφίσουν με την δική τους βούληση ως αντί του προσώπου και όχι εκ του προσώπου, είτε να χρηματιστούν, είτε να εκβιαστούν με προσωπικά πάθη και στην ουσία να εξυπηρετήσουν συμφέροντα πέραν των πολιτών που αντιπροσωπεύουν... Γι αυτό είναι μείζονος σημασίας να εκπροσωπηθεί ο πολίτης κι όχι να αντι-προσωπεύεται..."

Το ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι Εταιρία, αποδεικνύεται ξεκάθαρα και μέσω της μετοχικής της σύνθεσης  σύμφωνα με τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων. 
Εμείς μετέχουμε μόλις με το 1.3%, εν αντιθέσει με την Γερμανία, την Γαλλία, την Ιταλία και το Ηνωμένο Βασίλειο, που είναι ισότιμοι μέτοχοι με 17,8% .και ακολουθούν τα υπόλοιπα κράτη-μέλη. 
Στην ουσία είμαστε οι "μικρομέτοχοι" που ακολουθούμε τις αποφάσεις και την στρατηγική της Εταιρίας Ε.Ε. με τις γνωστές σε όλους μας συνέπειες. Άρα, για ποια "ισότιμα μέλη" και για ποια Ένωση μιλάμε; 

Το θέμα όμως είναι άλλο... και εφόσον η μαμα-εταιρία δηλώνει ότι το 93% του προϋπολογισμού της το κάνει "επενδύσεις" ο κ. Τζίντζιος μας επισημαίνει το εξής: 
"... Υπάρχει ένας τεράστιος φάκελος με ακίνητα της Ε.Ε. σε όλον τον κόσμο. Υπάρχει ένας τεράστιος φάκελος με επενδύσεις σε εταιρίες σε όλον τον κόσμο... Εμείς ουδέποτε δεν κάναμε ένα ταμείο, να δούμε τελικά πόσα βάζουμε, τι έχουμε βάλει μέχρι τώρα, τι έχουμε πάρει μέχρι τώρα και τι θα έπρεπε να έχουμε πάρει... γιατί ο κάθε Έλληνας ευρωβουλευτής δεν έλεγξε τα έσοδα της Ε.Ε. από τις επενδύσεις και πόσα θα πρέπει να είναι η εκκαθάριση βάσει του μετοχικού κεφαλαίου που έχουμε δικαίωμα... Να δούμε τελικά τι έχουμε πάρει. Μας χρωστάνε; Τους χρωστάμε; Πού βρισκόμαστε; Και γιατί τους φοβόμαστε, όταν έρχονται εδώ να μας κάνουν έλεγχο, εφόσον είμαστε συνέταιροι;..."

Και επειδή κάποιοι ακούνε για "επενδύσεις" και φαντάζονται ότι "είναι ένας τεράστιος όμιλος με πολλά χρήματα που επενδύει"... η αλήθεια είναι διαφορετική και αποδεικνύεται πάλι μέσα από επίσημο έγγραφο της Ευρωπαικής Τράπεζας Επενδύσεων... ότι και η Κομισιόν και η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι δανειζόμενες!!! 
Και αφού μιλάμε για δάνεια...αν αναρωτιέστε για τις εγγυήσεις τους ο κ. Τζίντζιος μας δίνει την απάντηση: "Οι εγγυήσεις είναι ομόλογα που βασίζονται πάνω στις κεντρικές τράπεζες των κρατών-μελών με προέκταση την ΕΚΤ. Στην ουσία, μπαίνει εγγυητής ο πολίτης κάθε χώρας για να μπορέσουν αυτοί να πάρουν δάνεια! Για να δανειοδοτήσουν ο,τιδήποτε αυτοί κρίνουν ότι πρέπει να συμβεί... Το θέμα είναι ότι εμείς δεν ελέγξαμε ποτέ τι ακριβώς κρίνουν αυτοί που πρέπει να συμβεί και πού πάνε αυτά τα κεφάλαια;;;... Αυτό μας το έβγαλε στην επιφάνεια ο Πρόεδρος της Ελλήνων Συνέλευσις κ. Αρτέμης Σώρρας που μίλησε για έναν δανειζόμενο πλανήτη... Στην ουσία ο πολίτης είναι αυτός που έχει πλούτο κι όλοι αυτοί οι μεγαλόσχημοι είναι δανειζόμενοι... αυτό αποδεικνύεται ξεκάθαρα εδώ...!"

Αφού  όμως εμείς οι πολίτες είμαστε εγγυητές των "δανεικών" της μαμάς-εταιρίας, δεν θέλει και πολύ μυαλό να καταλάβουμε ποιος πληρώνει στο τέλος, αν τα δανεικά γίνουν... αγύριστα και ποιος επωμίζεται τα χρέη  που δημιουργεί ο "επενδυτής" που λέγεται Ευρωπαϊκή Ένωση.
Να σημειώσουμε ότι το χρέος της Ε.Ε. σε σχέση με τον ΑΕΠ της ήταν 130,3% το 2020 και συνεχίζει με ανοδικές τάσεις. Αν θυμηθούμε ότι η μαμά-εταιρία μας έβαλε σε επιτήρηση και υπογράψαμε μνημόνια για ένα χρέος 122%, μήπως είναι Ε.Ε. τελικά που πρέπει να μπει σε επιτήρηση από όλους εμάς;

 Τώρα... για το ποιος  κερδίζει από όλη αυτή την "Ένωση";
 "... Εφόσον οι πολίτες δανείζονται από τις τράπεζες, εφόσον τα κράτη δανείζονται από τις τράπεζες το ίδιο τους το νόμισμα και το δίνουν στους πολίτες και εφόσον τα κράτη-μέλη δανείζονται από την Ε.Ε. και η Ε.Ε για να δανείσει τα κράτη, δανείζεται από Διεθνείς κεφαλαιοαγορές και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα... σίγουρα κερδίζουν οι τράπεζες!...Οπότε η λύση και το πρόβλημα είναι ένα κοινό σημείο... το πρόβλημα είναι η τράπεζα έτσι όπως έχει δημιουργηθεί και η λύση είναι να αντιστραφεί αυτός ο ρόλος της τράπεζας... Αυτό δεν μπορεί να συμβεί αν ο πολίτης δεν αναλάβει την διαχείριση και θα πρέπει να πάψει να αντιπροσωπεύεται..."  απαντά ο κ. Τζίντζιος.

Το "κλειδί" λοιπόν είναι η ενεργοποίηση  μας ως πολίτες και η ανάκτηση του ελέγχου που μας έχει ξεφύγει... Χωμένοι μέσα στα ατομικά μας προβλήματα που συνεχώς φροντίζουν να μας φορτώνουν, ξεχάσαμε ποιοι είμαστε και ποια είναι η θέση μας σε αυτόν τον πλανήτη... Γιατί όπως  μας λέει κι ο κ. Τζίντζιος: " ...Αυτός ο πλανήτης είναι ο Οίκος των Ανθρώπων και θα πρέπει οι Άνθρωποι κι όχι οι Ανώνυμες Εταιρίες να διαχειρίζονται τα δικά τους..."

Συνεχίζεται...
 (Βίντεο) Ο Νόμος- "ταφόπλακα" - πώς οι Α.Ε κυβερνούν την χώρα!
(Βίντεο) 2ο Ο Νόμος-"ταφόπλακα" & ο πραγματικός εφιάλτης του καθεστώτος
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ
ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ,
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ...
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.