(βίντεο)-Τι μας έδειχνε κάποτε η ΕΤ3;

 


Τελικά όλα τα μεγάλα μυστικά βρίσκονται σε ... κοινή θέα!

Επειδή  η προπαγάνδα της "κλιματικής κρίσης που ήρθε και θα μείνει" κορυφώνεται στις ημέρες μας. και αποτελεί τον βολικό υπαίτιο των τεράστιων οικολογικών καταστροφών που μαίνονται στην χώρα μας και σε όλον τον πλανήτη, απαλλάσσοντας από εγκληματικές ενέργειες ή/και παραλείψεις τους πραγματικούς, διαχρονικούς ενόχους και ηθικούς αυτουργούς για τον αφανισμό του ανθρώπου και του φυσικού του περιβάλλοντος, προτείνουμε αυτό το 25'λεπτο βιντεάκι που δεν έπεσε καθόλου τυχαία στην αντίληψη μας και το οποίο μεταδόθηκε πριν αρκετά χρόνια από την ΕΤ3!

Έτσι θα μπορέσετε να κάνετε τους δικούς σας συνειρμούς, γιατί η αλήθεια είναι ότι όλα είναι μπροστά στα μάτια μας... αρκεί να ανοίξουμε τα μάτια του νου μας για να την αντιληφθούμε.

Ο λόγος για το H.A.A.R.P. το οποίο επισήμως αναφέρεται ως "Ερευνητικό πρόγραμμα Υψηλής Συχνότητας" μια εντυπωσιακή σειρά κεραιών υψηλής συχνότητας κοντά στο απομονωμένο αρκτικό χωριό Γκανόνα στην Αλάσκα. Ένας αναμεταδότης ικανός να εκπέμψει πάνω από 3 δις βατ ενέργειας στην ιονόσφαιρα.

Για τους περισσότερους από εμάς, το να ακτινοβολήσεις με ενέργεια μια περιοχή της ατμόσφαιρας της γης μπορεί να μην σημαίνει τίποτα απολύτως. Αλλά όταν σκεφτούμε ότι η ιονόσφαιρα βρίσκεται εκεί ακριβώς που σχηματίζεται ο καιρός της γης και τα καιρικά φαινόμενα... τότε θα πρέπει να μας απασχολήσει όλους, γιατί τις επώδυνες επιπτώσεις αυτής της παρέμβασης τις βιώνουμε όλοι μαζί.


"Τι  μπορεί να κάνει όμως το HAARP; Ή πιο σωστά, τι έχει κάνει μέχρι τώρα η πατέντα του Dr. Eastlun;

Ο ίδιος προσδοκούσε σε ένα είδος αστρικού πολεμικού αμυντικού μηχανισμού, ο οποίος είχε επίσης την ικανότητα να αλλάξει τον καιρό, να καταστρέψει τις επικοινωνίες και να μεταφέρει το πάνω μέρος της ατμόσφαιρας πιο κοντά στον ήλιο! 
Η πρώτη σοβαρή μελέτη αυτού του είδους την τεχνολογία έχει τις ρίζες της στην εποχή του Νικολά Τέσλα και όπως αναφέρει ο Dr. Eastlund, ένα κομμάτι του HAARP που βασίζεται στην τεχνολογία του Τέσλα έχει την δυνατότητα να γίνει απόλυτη συσκευή καταστροφής!
 Στην αυτοβιογραφία του ο Τέσλα είπε ότι η ώθηση που τον είχε εξουσιάσει ήταν "η εκμετάλλευση των ενεργειών της φύσης προς όφελος του ανθρώπου".
Ποια είναι όμως η ώθηση που κυριαρχεί στους σύγχρονους επιστήμονες και στρατιωτικούς οργανισμούς; Και τελικά, ποιο είναι το όφελος για τους πολίτες; Ρητορικά τα ερωτήματα...

"Το HAARP παίζει με το ενεργειακό σύστημα της γης..." δηλώνει ο δρ. Flanagan
Στο 11.15' μπορείτε να δείτε το "πείραμα" του δρ. Eastlund για το τι συμβαίνει στην ιονόσφαιρα ακτινοβολείται με αυτές τις μεγάλες ακτίνες. 
Το HAARP χρησιμοποιεί 2 δις watt που ακτινοβολούνται στην ιονόσφαιρα για πειράματα! Δείτε στο 16.46' το παράδειγμα για να αντιληφθείτε για τι ακριβώς μιλάμε.
Αν η τεχνολογία κάνει όλα όσα μας λένε ότι κάνει, τι επιπτώσεις έχει για την γη, στα ζώα και τους ανθρώπους;
 Οι έρευνες του HAARP  λένε ότι σκοπεύουν να ανυψώσουν μέρος της ιονόσφαιρας η οποία δημιουργεί μια τρύπα, η οποία όπως λένε "κλείνει γρήγορα"! Σας θυμίζει μήπως εκείνη την περιβόητη "τρύπα του όζοντος"; Είναι τυχαίο είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος της βρίσκεται πάνω από την Ανταρκτική;

Επίσης, οι ΗΠΑ δεν είναι η μόνη χώρα που ασχολήθηκε με τέτοιους είδους τεχνολογία. Όπως δηλώνει στο βίντεο ο Jerry E. Smith, "...από το 1976 είχε αρχίσει και μια σειρά δοκιμών και η Ρωσία και όπως δημοσιεύθηκε τον Οκτώβριο του ίδιου έτους σε άρθρο των New York Times, οι Ρώσοι έκαναν παρεμβολές στο παγκόσμιο τηλεπικοινωνιακό δίχτυο αλλά και απειλούσαν τους ανθρώπους επηρεάζοντας το κεντρικό νευρικό τους σύστημα...Το 1990 το Γραφείο Περιβαλλοντικής Προστασίας των ΗΠΑ εξέδωσε μια αναφορά που συνέδεε τα εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία με ασθένειες, όπως η λευχαιμία, το λέμφωμα κι ο καρκίνος του εγκεφάλου. Αλλά στις 440 σελίδες αναφοράς για το HAARP αυτό δεν έχει ποτέ αναφερθεί!..."
"...Κανείς δεν μας λέει κάτι για το τι ακριβώς κάνει  το HAARP εκτός του "τι δεν κάνει"! Παρόλα αυτά το HAARP δεν θα μπορούσε να είναι μόνο ο μεγαλύτερος ιονοσφαιρικός θερμαστής στον κόσμο, αλλά θα μπορούσε να είναι και η μεγαλύτερη συσκευή που θα μπορούσε να κάνει πλύση εγκεφάλου σε ολόκληρους πληθυσμούς... " δηλώνει ο Flanagan. 

Μπορεί το HAARP να έκλεισε  το 2015 οριστικά, αλλά ποιες να είναι άραγε οι "ευρεσιτεχνίες" που έχουν γίνει μέχρι σήμερα με βάση την δουλειά του Eastlund και του Tesla, τι συνέπειες  έχουν για την ανθρωπότητα και τι γνωρίζουμε εμείς;; 
Γιατί η τεχνολογία της τροποποίησης του καιρού συνεχίζει καλυμμένη με μυστικότητα,  Αν και είναι γνωστό τουλάχιστον τα τελευταία 50 χρόνια ότι υπάρχει η  δυνατότητα των κλιματικών ή περιβαλλοντικών παρεμβάσεων ως μέρος ενός σχεδίου του στρατού και των μυστικών υπηρεσιών, αυτό δεν αναφέρεται σε καμία συζήτηση περί "κλιματικής αλλαγής"!!! 
.
Εδώ θα συμφωνήσουμε  με τον Καρλ Σάγκαν που έγραψε: "Έχουμε φτιάξει έναν "παγκόσμιο πολιτισμό" πάνω στον οποίο τα πιο κρίσιμα στοιχεία προφανώς εξαρτώνται από την επιστήμη και την τεχνολογία. Επίσης έχουμε κανονίσει έτσι τα πράγματα που σχεδόν κανείς δεν καταλαβαίνει την επιστήμη ή την τεχνολογία. Αργά ή γρήγορα αυτό το μίγμα άγνοιας και δύναμης θα στραφεί πάνω μας!!"...
Ή μήπως αυτό δεν συμβαίνει ήδη; 
Και το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι όλοι οι "ειδικοί" και "ειδήμονες" δείχνουν μοναδικό "ένοχο" τον Άνθρωπο, ο οποίος πρέπει να περιορίσει ακόμα πιο πολύ την δραστηριότητα του, να απαγορευτεί τελείως η πρόσβαση του στην φύση κι εγκλωβισμένος να φυτοζωεί οικειοθελώς, πλήρως ελεγχόμενος σύγχρονος δούλος στις πόλεις-ψηφιακά κλουβιά που του ετοιμάζουν, ... κι όλα για να σωθεί ο πλανήτης;;; 
Ή αλήθεια είναι ότι  ο άνθρωπος είναι ενεργειακό ον άρρητα συνδεδεμένο με το αόρατο και ορατό κοσμικό περιβάλλον του ενταγμένος σε αυτό, ως αναπόσπαστο μέρος του. Η δυναμική ισορροπία και η αρμονία του συνολικού περιβάλλοντος ενεργειακού και υλικού είναι η Υγεία. Κάποιοι γνωρίζουν πολύ καλά τι συμβαίνει  με την  διατάραξη αυτής της νομοτελειακά ισορροπημένης λειτουργίας και γνωρίζουν πολύ καλά πώς να την προκαλέσουν.

Ο πραγματικός μας εχθρός είναι η άγνοια μας γιατί αν γνωρίζαμε πραγματικά ποιοι είμαστε και ποια είναι η πραγματική δύναμη και δυναμική ως ενεργοί Πολίτες,  δεν θα επιτρέπαμε ποτέ σε μια χούφτα παράφρονες με τις μαριονέτες τους να αποφασίζουν για εμάς, χωρίς εμάς και "να κτίζουν έναν πλανήτη  πάνω στον άνθρωπο χωρίς τον άνθρωπο.. έναν πλανήτη που δεν κτίζεται καν για τον άνθρωπο... αλλά για να τον δυναστεύει και να τον αφανίζει".


ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ
ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ,
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ...
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.