Δύο χρόνια μετά... Από πού να το πρωτοπιάσει κανείς...


Επειδή ξεχνάμε γρήγορα 
Κι επειδή στις 27 Σεπτεμβρίου κλείνουν 2 χρόνια από τον σεισμό που ισοπέδωσε το Αλκαλοχώρι,όλως τυχαίως - που τύχη δεν υπάρχει- έπεσε στην αντίληψη μου μέσα από το πρακτικό συνεδρίασης  ολομέλειας της Βουλής (11/9/2023) ότι οι σεισμόπληκτοι του Αλκαλοχωρίου εκπέμπουν SOS και ζητούν αναστολή 6 μηνών στους πλειστηριασμούς, γιατί ενώ ακόμα ζουν σε κοντέινερ και προσπαθούν να φτιάξουν το σπίτι τους με δικούς τους πόρους, οι πλειστηριασμοί και τις κατασχέσεις  από τις τράπεζες και τα funds πάνε σύννεφο . 
... Από που να το πρωτοπιάσει κανείς!
Θα προσπαθήσω να αναδείξω όλο το θέατρο του παραλόγου, που αποτυπώνεται στο πρακτικό, ...μέσα από τις τοποθετήσεις του. βουλευτή Χάρη Γιαννούλη, καθώς το θέμα το φέρνει  ο ΣΥΡΙΖΑ και από τις απαντήσεις του Υφυπουργού  Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Χάρη Θεοχάρη.
Δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ που θεσμοθέτησε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς για να μας ξεσπιτώνουν με συνοπτικές διαδικασίες, τώρα από την θέση της αντιπολίτευσης "ανησυχεί"  για τα σπίτια των σεισμόπληκτων που πλειστηριάζονται και κατηγορεί την κυβέρνηση που δεν τους δίνει την 6μηνη παράταση που ζητάνε! 
Πόσο δούλεμα αντέχεις ακόμα;

Παρόλα αυτά, ας δούμε βήμα-βήμα τι ζητάνε οι σεισμόπληκτοι, τι λέει ότι έχει κάνει η κυβέρνηση, τι προτείνει η "αντιπολίτευση",  που βρίσκεται η αλήθεια και τι τεράστιες δυνατότητες έχουμε όλοι μαζί, να δώσουμε ένα τέλος στην κατάπτωση μας.

Να αρχίσουμε με το ότι μετά από 2 χρόνια, δεν έχει συμβεί τίποτα και από τους 7000 σεισμόπληκτους έχουν εξεταστεί μόνο 30 φάκελοι;  Ασχολίαστο!  
2 χρόνια μετά και από την σύσκεψη που έγινε τον Αύγουστο του 2023 διαπιστώθηκε λέει η αντιπολίτευση ότι η "κρατική αρωγή" πήγε μόνο σε ελάχιστους δικαιούχους! 
Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα! 
Τρέμω να σκεφτώ πότε κι αν ποτέ θα αποκατασταθεί η πλήρης καταστροφή του Θεσσαλικού κάμπου και οι ζωές των ανθρώπων που βούλιαξαν στις λάσπες, τι πάρτυ θα στηθεί τώρα πάνω σε αυτές τις λάσπες, αλλά και τι επιπτώσεις θα έχει όλο αυτό στην ζωή όλων μας! 

Δεν θέλω να επεκταθώ όσον αφορά από ποιους "ζητάνε" οι πολίτες του Αλκαλοχωρίου... 
Θα πω απλά ότι είναι σαν να ζητάς από την υπάλληλο-λογιστή σου, ο οποίος σε έχει κατακλέψει και σε έχει χρεώσει -δολίως- μέχρι τον λαιμό... να σου δώσει  6 μήνες ζωής ακόμα, πριν σε πετάξει από το σπίτι σου!!!

Τι "ζητάνε" λοιπόν οι πληγέντες του Αρκαλοχωρίου: 6μηνη αναστολή των πλειστηριασμών... και αναρωτιέμαι, τι περιμένουν να συμβεί στους επόμενους 6 μήνες  εκτός από την συνέχιση αυτής της φθίνουσας πορείας που δεν είναι "τυχαία" αλλά πολύ στοχευμένη και μεθοδευμένη για να μην μας μείνει τίποτα ως ιδιοκτησία, σε εθνικό και ιδιωτικό επίπεδο;

Το "αίτημα" αυτό από μόνο του, αποδεικνύει από την μία την πλήρη άγνοια των πολιτών για το άδικο που συμβαίνει εναντίον μας, αλλά και την ομερτά ανεξαιρέτως  όλων των κομμάτων που είναι η η αιτία των σημερινών δεινών μας και της ραγδαίας υποβάθμισης του βιοτικού μας επιπέδου. 

Πάμε όμως παρακάτω...
Για ποια "δάνεια" λοιπόν κινδυνεύουν να χάσουν τις περιουσίες τους; 
Μήπως για τα "δάνεια" που  έχουν εκδοθεί πριν από το 2014 και στην ουσία έχουν πληρωθεί μέσω των ανακεφαλοποιήσεων των τραπεζών;
Μήπως αυτές οι "οφειλές"  έχουν σβηστεί από τα λογιστικά τους βιβλία, όταν τις "σώζαμε" με δισεκατομμύρια δημόσιο χρήμα που πληρώνουμε όλοι εμείς; 
Και όλοι το γνωρίζουν...κι είναι αυτοί που θεσμοθέτησαν ασυλία στους τραπεζίτες και επιτρέπουν σε funds και εταιρίες της δεκάρας των τραπεζών και των διαφόρων "Πάτσηδων", να τρομοκρατούν τους αδαείς  πολίτες και να τους κλέβουν νομιμοφανώς τις περιουσίες τους;
 
Άλλωστε οι ίδιοι, ως κόμματα, αλλά και ως φυσικά πρόσωπα χρωστάνε εκατομμύρια δανεικά κι αγύριστα και δεν ανοίγει ρουθούνι. Αυτοί ξέρουν...
Και τι  μας λέει η αντιπολίτευση; "Εμείς δώσαμε 6 χρόνια αναστολή στους πυρόπληκτους στο Μάτι..." Τι μεγαλοψυχία! 
6 χρόνια παράτασης από τον ξεσπιτωμό σου ακόμα και από την πρώτη και μοναδική σου κατοικία λόγω ανύπαρκτων οφειλών! 
Τα 6 χρόνια ήδη πέρασαν   από την φονική πυρκαγιά του 2018!!! Τώρα τι; 
 
Τα  επιχειρήματα δε της κυβέρνησης, δια στόματος Χάρη Θεοχάρη, περί ¨καινοφανών φαινομένων" για "προβλήματα στους φακέλους των πολιτών " κι ότι  " η κυβέρνηση έχει δώσει ήδη 6μηνη αναστολή πλειστηριασμών" και "έσπευσε να δώσει αρωγή"  ... το λιγότερο που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν είναι ως τραγικά γελοία και παιδαριώδη. 
Με κερασάκι την δήλωση του Υφυπουργού "εμείς εποπτεύουμε τις τράπεζες και πιέζουμε προς την κατεύθυνση να επιδεικνύουν τη σωστή πρακτική", εννοώντας προφανώς τις "προσευχές" και τα "μπινελίκια",  γιατί το καταστατικό της ΤτΕ είναι ξεκάθαρο για το ποιος είναι το... αφεντικό!

Όσο για τον "εξωδικαστικό μηχανισμό" που αναφέρει ως "το πλαίσιο στήριξης και προστασίας των πολιτών", όπως έχουμε ήδη αναλύσει, .ουσιαστικά, είναι ο προθάλαμος για την "πτώχευση Φυσικού Προσώπου"... Δηλαδή από την Σκύλα στην Χάρυβδη... Κι όλα αυτά, όπως είπαμε για ανύπαρκτες οφειλές! 

Αλλά και σε ποια "κρατική αρωγή"  αναφέρεται η "αντιπολίτευση" και ποια  αλήθεια  αποκρύπτουν και πάλι όλοι μαζί; 
Γιατί δεν είναι μόνο οι σεισμόπληκτοι του Αλκαλοχωρίου  που ακόμα μένουν στα κοντέινερ...  
Αν πάρουμε μία -μία τις "πληγές" μας, καμία δεν κλείνει μετά,, παρά μόνο ανοίγουν ακόμα μεγαλύτερες και θανατηφόρες.
Ένα θα πω...τα παιδιά  μας στο Μενίδι, ακόμα κάνουν  μάθημα σε λυόμενα, μετά από τον σεισμό της Πάρνηθας το 1999, κι όχι μόνο ...Γιατί, !! 

Όμως, εμείς ως πολίτες χρηματοδοτούμε και την εγχώρια αλλά και την Ευρωπαϊκή Πολιτική Προστασία για την ΠΡΟΛΗΨΗ-, ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ και ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ όλων των πληγέντων από φυσικές καταστροφές...
Κονδύλια  δισεκατομμυρίων, δικά μας κεφάλαια κάθε χρόνο χρηματοδοτούν χιλιάδες μηχανισμούς της δήθεν αποκατάστασης  των πληγέντων που  δεν φτάνουν ποτέ σε αυτούς, αλλά χάνονται σε τσέπες ημετέρων, ΜΚΟ, ιδρυμάτων και λοιπών που έχουν πάρει εργολαβία την "σωτηρία" μας... Γι αυτό δεν γίνεται και καμία "αποκατάσταση"... ποτέ!

Από την άλλη, η συνθήκη του Bretton Woods δεν είναι πια το μυστικό των μυστικών!!! 
 Οι ισολογισμοί της Παγκόσμιας Τράπεζας (Διεθνής Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Αναδόμησης) που υπογράφονται κάθε χρόνο από διεθνείς και εθνικούς θεσμούς, αποδεικνύουν την ύπαρξη του τεράστιου "κουμπαρά" από τον οποίο, οι χώρες μπορούν, -καταθέτοντας μελέτες και τις απαραίτητες εγγυήσεις - να λαμβάνουν άτοκη χρηματοδότηση  για την πραγματική ανασυγκρότηση και αναδόμηση τους  και σύμφωνα με τις πραγματικές τους ανάγκες. 
Και φυσικά, θα μπορούσε να είχε αποπληρωθεί οποιοδήποτε δημόσιο και ιδιωτικό χρέος- αν και εφόσον υπάρχει- και για το οποίο υποδούλωσαν την χώρα και όλους εμάς για 99 χρόνια.
 
Άρα, δεν υπήρχε κανένας λόγος να μας επιβάλλουν μνημόνια, για ένα "χρέος" - που δεν έλεγξε κανείς- δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος να ξεπουλήσουν την χώρα, δεν θα υπήρχε κανένας λόγος να συρρικνωθούν μισθοί και συντάξεις, ούτε να χάνουμε την περιουσία μας και να μένουμε άποροι και άστεγοι
Κι όχι μόνο αυτό, αλλά θα είχαμε ήδη θωρακίσει την χώρα μας σε όλα τα επίπεδα για να μην φτάσουμε ποτέ στο σήμερα...

Όμως όλοι μαζί- και οι ευρωπαίοι εταίροι μας- τηρούν σιγήν ιχθύος και για τα Παγκόσμια Ταμεία και για τα 2,3 τρισεκατομμύρια εθνικά κεφάλαια συγκεκριμένα που έχουν ήδη δεσμευτεί με εγγυήσεις του κ. Αρτέμη Σώρρα για το πρόγραμμα δόμησης χρηματοδότησης των δήμων για την Ελλάδα και την Κύπρο..

Το σύνολο των δήμων της ελληνικής επικράτειας -εκτός από 5 - ενώ ενημερώθηκαν επισήμως και με πλήρη φάκελο για την τεράστια αυτή χρυσή ευκαιρία , όχι μόνο γύρισαν την πλάτη, αλλά λοιδώρησαν, λασπολόγησαν και έθαψαν στα πιο βαθιά καθεστωτικά του συρτάρια αυτό το μοναδικό εθνικό πρόγραμμα, που θα απελευθέρωνε τους δημότες τους από όλα τους τα προβλήματα, όχι μόνο για σήμερα και για το άμεσο μέλλον, αλλά και για 3 γενεές μπροστά!! 

Σήμερα, μετά από αυτή την ανείπωτη οικολογική και ανθρωπιστική καταστροφή στον Θεσσαλικό κάμπο, αλλά και τις προηγούμενες που τείνουνε να ξεχάσουμε από τα απανωτά σοκ, μας κοροϊδεύουν στα μούτρα μας ότι "τώρα ΘΑ δώσουν μάχη να βρουν τα κεφάλαια για την αποκατάσταση μας" ... και ότι "η "Ευρώπη ΘΑ μας δώσει 2.5 δις" σταδιακά και σε βάθος χρόνου"...-δικά μας χρήματα-  και ΘΑ πάρουν από το ΕΣΠΑ" - πάλι δικά μας χρήματα- που ενώ ήταν διαθέσιμα,... δεν έκαναν τίποτα για να τα απορροφήσουν... "!!! 
 Δεν έφαγαν μόνο εκατομμύρια και έργα δεν έκαναν ούτε για δείγμα, αλλά αποκρύπτουν τα τεράστια αποθεματικά που διαθέτει η χώρα μας για να ανακάμψει σε όλους τους τομείς...Κι έχουν το θράσος να θέλουν να επιβάλλουν "πράσινο τέλος" για την δήθεν "αποκατάσταση" μας από το δικό τους μεγάλο εγκληματικό φαγοπότι.

Και τι μας λέει ο κ. Υφυπουργός μιλώντας για τη θεσμοθέτηση της Κεντρικής Επιτροπής Κρατικής Αρωγής, η οποία είναι η αρμόδια και εισηγείται προς όλα τα Υπουργεία το πλαίσιο της αρωγής είτε αυτό είναι χρηματικό είτε αυτό είναι παρατάσεις σε υποχρεώσεις ή οποιοδήποτε άλλο πλαίσιο;"...Γιατί δεν έχει κανένα νόημα να έχουμε κάποιους πόρους, να φτάνουμε μέχρι τον Ιούνιο ή το Σεπτέμβριο, να τελειώνουν αυτοί και τις επόμενες καταστροφές να μην υπάρχει η χρηματοδοτική δυνατότητα να τις καλύψουμε..."
Μέσα από τις τοποθετήσεις του βουλευτή του Σύριζα και του Υφυπουργού Χάρη Θεοχάρη αποδεικνύεται, όλη η υποκρισία, όλο το ψέμα, όλη η εγκληματική απάτη και των 300 "εθνικών αντιπροσώπων" μας μέσα από το θέατρο της άβουλης βο(υ)λής, 
Αλλιώς, για ποιον λόγο κρύβουν αυτόν τον πλούτο, που  μας περιμένει τόσα χρόνια μέχρι και σήμερα; 
Για ποιον λόγο να περιμένουμε μόλις  2,5 δις ευρώ και σε βάθος χρόνου δήθεν από την Ευρώπη, ενώ έχουμε ήδη 2,3 τρισεκατομμύρια όχι μόνο για τους πληγέντες, αλλά για ολόκληρη την χώρα και  μάλιστα, για έργα απεριόριστα που θα αποφασίσουμε εμείς οι ίδιοι βάσει των πραγματικών αναγκών μας;
 Για ποιον λόγο καταδιώκονται οι πολίτες για 'χρέη" που συνεχώς αυξάνουν, ενώ την ίδια ώρα τα εισοδήματά τους συρρικνώνονται διαρκώς;
 Για ποιον λόγο συνεχίζουμε να 'δανειζόμαστε" ως χώρα και για ποιον λόγο "χρωστάμε" ακόμα;;;
Αλλά και μια ματιά στους τελευταίους κρατικούς προυπολογισμούς της χώρας μας και τους Ισολογισμούς εντείνουν περισσότερο τις παραπάνω ερωτήσεις που δεν έχουν απαντήσεις από τους κυβερνώντες, όλων των κυβερνήσεων και όλων των χρωμάτων!
Άρα για να συνοψίσουμε....
Ο λόγος για την κατάντια μας ποτέ δεν ήταν και δεν είναι οικονομικός.
Είναι θέμα πολιτικής βούλησης την οποία οι διορισμένες κομματικές κυβερνήσεις των τραπεζών και των ανώνυμων εταιριών απλά δεν έχουν!!! 
Γιατί το 'χρέος" το δικό μας, είναι κέρδος για όλους αυτούς που μας ροκανίζουν τα σωθικά και μας αφανίζουν μεθοδευμένα και με τον "νόμο" τόσα χρόνια !
Πίσω από την εσκεμμένη φτωχοποίηση μας και το φαινομενικό "χάος" που δημιουργούν, εκτυλίσσεται διαχρονικά το σχέδιο αφανισμού μας.

Γιατί τελικά,  όχι μόνο μπορούμε να απορροφήσουμε όλη αυτή την τεράστια καταστροφή, αλλά και  να δημιουργήσουμε  όλες εκείνες τις συνθήκες και τις υποδομές, ώστε να ζούμε ασφαλείς και προστατευμένοι στην χώρα μας, και όχι από.. "τύχη"!...
Με ένα πραγματικό σχέδιο ραγδαίας και αέναης ανάπτυξης από τον άνθρωπο για τον ίδιο τον άνθρωπο.
Για όσους δε διαπιστώνουν την ανυπαρξία της "Πολιτείας" ιδιαίτερα σε καταστάσεις "έκτακτης ανάγκης", θα πω ότι είναι απλώς γιατί "Πολιτεία" δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς ενεργούς Πολίτες. 
Και εμείς  ξεχάσαμε την ιδιότητα μας αυτή του Πολίτη, που μετέχει κρίσεως αρχής και δημιουργεί Πολιτείες και Πολιτισμό.
Ξεχάσαμε την θέση μας και την τεράστια δύναμη και δυναμική που έχουμε ενωμένοι ως Έθνος, ως ιδιοκτήτες αυτής της χώρας, την οποία έχουμε καθήκον  να την παραδώσουμε ακέραιη και ασφαλή στα παιδιά μας  ως κληροδότημα!!!
Μέχρι όμως να αντιληφθούμε όλοι την  μοναδική συλλογική και υλοποιήσιμη λύση  που έχουμε μπροστά στα μάτια μας, την οποία οι 300 "εθνοσωτήρες" μας προσπαθούν να την εξαφανίσουν με θεατρικούς διάλογους από τα έδρανα της "βουλής",...θα "ζητάμε" ως επαίτες να μας λυπηθούν αυτοί που εσκεμμένως μας κλέβουν και μας γενοκτονούν και θα επιλέγουμε το "κακό από το χειρότερο"  ελπίζοντας μάταια ότι θα έρθει κάποιος άλλος, εκτός από εμάς,  να μας σώσει...από τις δικές μας "επιλογές!" ... Κι όποιος αντέξει!
Ε.Γ.
(ΒΙΝΤΕΟ) Τι είναι ΑΥΤΑ ρε εγκληματίες; Δήμαρχοι ως πότε θα κρύβεστε;
(ΒΙΝΤΕΟ) ΚΙ ΑΝ Η ΥΕΜΕΝΗ ΣΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΜΑΚΡΥΑ... ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΡΟ-ΦΥΤΕΥΣΕΙ
(Βίντεο) "Γι αυτή την "κακιά" την χώρα..."
(Βίντεο) Πίσω στον... χρόνο του εγκλήματος
ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ – ΦΕΚ ΚΑΙ ΄΄ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ΄΄ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ
ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ,
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ...
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.