Τι στ' αλήθεια συνέβη την Κυριακή των εκλογών;



Τα εκλογικά αποτελέσματα ως επίδειξη ισχύος

Του Ορθαγόρα

Τα αποτελέσματα των εκλογών της 21ης Μαΐου προξένησαν σοκ στον ελληνικό λαό και γέννησαν ερωτήματα που αναζητούν απαντήσεις. 

Πώς είναι δυνατόν, ύστερα από μια τετραετία ποικίλων επιζήμιων (έως εγκληματικών) για το έθνος αποφάσεων και ενεργειών, να αυξάνει -και μάλιστα με απλή αναλογική- η Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη την δύναμή της, αντί να υποστεί την φυσιολογική έστω φθορά την οποίαν υφίσταται κάθε κόμμα εξουσίας που διεκδικεί δεύτερη συνεχόμενη κυβερνητική θητεία;

Πώς είναι δυνατόν να επιβραβεύουν οι ψηφοφόροι μια πολιτική που καταστρέφει μεθοδικά την πλειονότητα των Ελλήνων προς όφελος μιας διαπλεκόμενης μειονότητας; 

Πώς είναι δυνατόν να νομιμοποιούνται, διά της ψήφου, οι προαναγγελθείσες (εμμέσως ή αμέσως) ολέθριες χειρουργικές επεμβάσεις στον εθνικό μας κορμό;

 Η απάντηση είναι μία και απλούστατη: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! 
Αλλά, τότε, προκύπτει ευλόγως το μείζον ερώτημα: Τι στ' αλήθεια συνέβη την Κυριακή των εκλογών; 
Το βράδυ της 21ης Μαΐου δεν ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα μιας αδιάβλητης εκλογικής αναμέτρησης, αλλά η επιτυχής έκβαση μιας καλοσχεδιασμένης και εκτελεσθείσας στην ακρίβεια Ψυχολογικής Επιχείρησης (Psychological Operation ή PSYOP) εναντίον του έθνους των Ελλήνων.
Οι ψυχολογικές επιχειρήσεις στοχεύουν, μεταξύ άλλων, στην ελάττωση του ηθικού φρονήματος των αντιπάλων και της βούλησής τους για αντίσταση.
Προκαλούν, έτσι, αποθάρρυνση και αδιαφορία, που οδηγούν στην άνευ όρων παράδοση. 

Η θριαμβική «νίκη» της παράταξης των σκανδάλων, της φτωχοποίησης, και των πολύνεκρων εγκλημάτων δεν οφείλεται στην αποτελεσματικότητα του γαλάζιου κομματικού μηχανισμού ή στις πολιτικές «αρετές» και την «λάμψη» του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Και, φυσικά, επουδενί οφείλεται στην υποτιθέμενη άνοια του εκλογικού σώματος. 
Άλλο τι ψηφίζω και άλλο τι μου ανακοινώνουν ότι ψήφισα οι σεφ των εκλογικών μαγειρείων. 

Η εκπεφρασμένη ικανοποίηση των Αμερικανών για το εκλογικό αποτέλεσμα, υποδεικνύει σε επαρκή βαθμό την εμπλοκή του ξένου παράγοντα στην εν λόγω Ψυχολογική Επιχείρηση.

Το μήνυμα της Κυριακής του Τυφλού, με αποδέκτη το ελληνικό έθνος, είναι ηχηρό και σαφέστατο: "Ό,τι και να θέλεις, ό,τι και να κάνεις, στο τέλος η δική μας βούληση θα επικρατήσει."

Σε συμβολικό επίπεδο, το μήνυμα αυτό εκπέμπεται με απόλυτη καθαρότητα στην άνετη επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας στην κατακαμένη Εύβοια, στα Τέμπη της μιαρής ανθρωποθυσίας, και στις Σέρρες του πολλαπλώς υπόλογου Καραμανλή. 
Το ψυχικό και νοητικό μούδιασμα των Ελλήνων, κατά τα πρώτα μετεκλογικά εικοσιτετράωρα, αποδεικνύει την, τουλάχιστον πρόσκαιρη, επιτυχία του εκπεμφθέντος μηνύματος και της διενεργηθείσας Ψυχολογικής Επιχείρησης. 
Είναι, πλέον, κάτι παραπάνω από ορατός ο κίνδυνος μιας αυτοκτονικής και άνευ όρων παράδοσης του έθνους στις εγκληματικές διαθέσεις των ντόπιων κρατούντων και των εξωχώριων αφεντικών τους.

Τι πρέπει να γίνει, λοιπόν; 
Ας μην γελιόμαστε, η «δεύτερη ευκαιρία» των επαναληπτικών εκλογών μικροαλλαγές μόνο μπορεί να επιτύχει στο προδιαγεγραμμένο τελικό αποτέλεσμα της στημένης αναμέτρησης.
Κι αυτό, γιατί ο αγώνας θα δοθεί εκ νέου στο δικό τους γήπεδο, με τους δικούς τους κανόνες, και με εξαγορασμένους διαιτητές.

Σαφώς και δεν προτείνω να παραιτηθούμε από τον εν λόγω αγώνα. Λέω, όμως, πως η ουσιαστική προσπάθειά μας πρέπει να αρχίσει την επομένη των εκλογών. 
Με μεταφορά του παιχνιδιού στο δικό μας γήπεδο και την διεξαγωγή του με βάση τους δικούς μας κανόνες. Το δικό μας γήπεδο δεν είναι άλλο από αυτό της καθημερινότητάς μας και των αναπόφευκτων σχέσεων μας με το κράτος, αλλά και μεταξύ ημών των ιδίων. 

Διαιρεμένοι και αντιπαρατιθέμενοι ανοήτως ο εις προς τον άλλον, είμαστε εκ προοιμίου νεκροί. Ενωμένοι, ομόνοοι, και συστρατευμένοι σε ένα αραγές εθνικό στρατόπεδο, έχουμε υπεραυξημένες πιθανότητες να βγούμε νικητές από τον υπέρ πάντων αγώνα που καλούμεθα τώρα να δώσουμε. 

Την ανύπαρκτη δυναμική και την αναποτελεσματικότητα των εκτός Βουλής κομμάτων και «κινημάτων», που κάνουν αισθητή την παρουσία τους μόνον κατά τις προεκλογικές περιόδους, λίγο πολύ τις έχουμε όλοι εμπεδώσει. 
Μια ψύχραιμη και συνετή διερεύνηση του σύγχρονου κοινωνικοπολιτικού πεδίου, θα φέρει αβίαστα προ του νου και των οφθαλμών μας την μόνη συγκροτημένη και αξιόμαχη δύναμη που μπορεί ν' αντισταθεί στην προέλαση της βαρβαρότητας: την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Συνέλληνα, μην κρίνεις με βάση την ανήθικη λασπολογία και τα μαγειρεμένα εκλογικά αποτελέσματα. Ίδιον κάθε νοήμονος και σώφρονος όντος είναι η εξαγωγή εμπεριστατωμένων συμπερασμάτων, κατόπιν ενδελεχούς και αμερόληπτης εξέτασης όλων των πραγματικών δεδομένων. 
Πράξε, λοιπόν, ως νοήμων και σώφρων. Έλα, χωρίς καμία δέσμευση, σε ένα από τα γραφεία της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, γνώρισέ μας, κουβέντιασε μαζί μας, και βγάλε τα δικά σου συμπεράσματα. Το απαιτούν οι καιροί και οι περιστάσεις.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ
ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ,
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ...
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.