(Βίντεο) Δικαστήριο αναγνωρίζει την ανύπαρκτη "μακεδονική γλώσσα"

 

Η παρακάτω εκπομπή πιθανόν να εξοργίσει πολλούς Έλληνες πολίτες, τουλάχιστον όσων συνειδητοποιούν ποια είναι η  τεράστια σημασία της απόφασης του δικαστηρίου της Φλώρινας που επιτρέπει την δημιουργία σωματείου για την "μακεδονική γλώσσα". 
Βέβαια, το θέμα δεν είναι ποια συναισθήματα μας προκαλεί, αλλά πως θα αποφασίσουμε να πράξουμε με λογικό σχέδιο, συλλογικά και συντεταγμένα, νόμιμα και ειρηνικά, για να σταματήσουμε μια και καλή, όχι μόνο αυτό το έγκλημα που έχει τεράστιες διαστάσεις, αλλά οποιοδήποτε έγκλημα συμβαίνει εναντίον μας και εναντίον της χώρας μας...
Να ξεκαθαρίσουμε, όταν λένε για "μακεδονική γλώσσα" δεν αναφέρονται σε κάποια ελληνική διάλεκτο, αλλά στην σλαβική "γλώσσα", ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για φανταστικές μειονότητες μέσα στον Ελλαδικό χώρο με τις επακόλουθες συνέπειες. 

Το συγκεκριμένο Σωματείο πήρε έγκριση από το Πρωτοδικείο της Φλώρινας τον Ιούλιο του 2022, η οποία ανακοινώθηκε τον Νοέμβριο του 2022 και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις των πολιτών. 

Προφανώς, και αν θυμηθούμε και τις εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου που βγήκαν στους δρόμους για να μην υπογράψει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ την συνθήκη για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας,- τότε είδαμε και βουλευτές της σημερινής κυβέρνησης που τελικά "τιμά την συμφωνία" και με το παραπάνω- οι διαμαρτυρίες και οι αντιδράσεις ακόμα και οι ανακοπές που ασκήθηκαν από Έλληνες Πολίτες ... δεν ιδρώνουν κανένα αυτί των "εθνικών" μας αντιπροσώπων. 
Έτσι, φτάσαμε στις 16 Μαρτίου που μετά από δίκη το δικαστήριο να βγάζει απόφαση στο "όνομα του ελληνικού λαού" και να επικυρώνει την αναγνώριση του σωματείου!!! 
Πόσο, οξύμωρο, τρελό και παράλογο μπορεί να είναι κάτι τέτοιο; 

Ποιο είναι το ιστορικό  και το σκεπτικό της δικαστικής απόφασης,  αν συνδέεται με την προδοτική συνθήκη των Πρεσπών, ποιοι είναι οι σκοποί του εν λόγω σωματείου  και τις συνέπειες που έχει για το μέλλον μας, αναλύει και σχολιάζει η κ. Δημητρίου.

"... Ο πρώτος σκοπός που αναγράφεται στο καταστατικό του Σωματείου είναι "η διατήρηση και η καλλιέργεια της "μακεδονικής γλώσσας" στην Ελλάδα και στην υποστήριξη της εισαγωγής ως προαιρετικό μάθημα σε δημόσια σχολεία και πανεπιστήμια στην Ελλάδα και κυρίως στις περιφέρειες της Δυτικής, Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης... αν είναι αποτέλεσμα όλο αυτό της συνθήκης των Πρεσπών;... σαφώς είναι αποτέλεσμα της προδοτικής συνθήκης των Πρεσπών γιατί αυτή η συνθήκη προδίδει ελληνικά δίκαια και πνευματικά δικαιώματα των Ελλήνων..." δηλώνει ξεκάθαρα η κ. Δημητρίου και συνεχίζει: "ανοίγει πόρτες για υποτιθέμενες και φανταστικές μειονότητες μέσα στον ελλαδικό χώρο, σε δικαιώματα κληρονομικά των Ελλήνων που προέρχονται ακόμα κι από τον Μέγα Αλέξανδρο και τον Φίλιππο που ανήκουν μόνο στους Έλληνες πολίτες... Ο οποιοσδήποτε μπορεί να επικαλεστεί ό,τι θέλει, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι η πραγματικότητα ή αλήθεια..."

Μειονότητα δεν υπάρχει ξεκάθαρα, πόσο μάλλον "μακεδονική γλώσσα"... αλλά μήπως είναι λοιπόν ο προθάλαμος και για την διεκδίκηση ελληνικών εδαφών;  

"... Η γλώσσα είναι ένα στοιχείο ταυτότητας... μέσα στον ευρωπαϊκό χάρτη των εθνικών μειονοτήτων και τον έχει επικαλεστεί το συγκεκριμένο σωματείο και μέσα από τις ιστοσελίδες του... δεν είναι απλή ονομασία ξέρετε... είναι ένα κύριο συστατικό για την υποστήριξη "μακεδονικής εθνότητας" εντός των ορίων της Ελλάδος!... μας επισημαίνει η κ. Δημητρίου

Και η ερώτηση είναι: Ποιος μας εγγυάται λοιπόν ότι τα επόμενα χρόνια δεν κάνουν και μια τροποποίηση- που τις έχουν κι εύκολες- των άρθρων της συνθήκης των πρεσπών κατά το δοκούν;
Μην πέσουμε από τα σύννεφα όμως τότε...
"... Δημιουργούν τις εστίες μέσα στον Ελλαδικό χώρο για να διεκδικήσει ο οποιοσδήποτε ό,τι θελήσει... και εδάφη κι όνομα και ιστορία και κληρονομικά δίκαια και πλούτο και πόρους... Ποιος λοιπόν θα τους εμποδίσει;..."διερωτάται η κ. Δημητρίου.

Άλλωστε βλέπουμε ότι το προδοτικό έργο έχει και συνέχεια...γιατί είναι όλοι καθώς φαίνεται, σύμφωνοι για την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου μας, για να μην είμαστε "μοναχοφαγάδες" όπως μας είχε πει η κ. Μπακογιάννη πριν λίγο καιρό, η οποία συνεχίζει να μας το λέει ανερυθρίαστα ακόμα και σήμερα, υποτίθεται "προεκλογικά". Τόσο θράσος και απαξίωση!
Όσο για την δήθεν αντιπολίτευση, έχει ήδη δείξει δείγματα γραφής με την  προδοτική συμφωνία των Πρεσπών,  μιλάει χωρίς αιδώ και ταμπού για "συνεκμετάλλευση" του Αιγαίου, όπως βεβαίως υπάρχουν κι άλλες φωνές που προλειάνουν καιρό τώρα το έδαφος γι αυτό που έχουν ήδη σχεδιάσει και υπογράψει να συμβεί... Και το τραγικό είναι ότι μας τα λένε!!!! 

Αν αναρωτιέστε για το σκεπτικό της απόφασης του δικαστηρίου... σας την αφήσαμε για το τέλος... το κερασάκι στην τούρτα:
Όσοι σύλλογοι, ομοσπονδίες και απλοί πολίτες έκαναν παρεμβάσεις και ενστάσεις ζητώντας να ακυρωθεί η απόφαση αυτή που αναγνωρίζει το συγκεκριμένο σωματείο..."... Το δικαστήριο αποφάσισε ότι δεν θεμελιώνουν έννομο συμφέρον και κατόπιν αυτό τις απέρριψε ως δικονομικώς απαράδεκτες χωρίς να εξετάσει καν την ουσία των ισχυρισμών των συλλόγων...." μας ενημερώνει η κ. Δημητρίου
 Δηλαδή με λίγα λόγια το δικαστήριο θεώρησε ότι  οι Έλληνες πολίτες δεν έχουν έννομο συμφέρον όταν βάλλονται τα εθνικά τους συμφέροντα!!! 
Και για να το κάνουμε πιο συγκεκριμένο... έκρινε ότι "για την αναγνώριση ή την διάλυση ενός σωματείου δεν αρκούν μόνο υπόνοιες ή εντυπώσεις για τις προθέσεις ή τις τυχόν σκοπούμενες δραστηριότητες του σωματείου ως παράνομες με βάση μόνο την φραστική διατύπωση του καταστατικού ή την ερμηνεία τούτου..." 

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Αρκεί κανείς να διαβάσει τους υπόλοιπους σκοπούς τους καταστατικού που μας αναφέρει επιγραμματικά η κ. Δημητρίου για να αντιληφθεί ότι μας δηλώνουν κατάμουτρα και ξεκάθαρα τις προθέσεις τους, αυτές που κατά το ελληνικό δικαστήριο είναι απλές "αβάσιμες και απαράδεκτες υπόνοιες". 

Κλείνω με τα λόγια της κ. Δημητρίου που τα λέει όλα: " Σβήνουν το παρελθόν μας που είναι το μέλλον μας και το κάνουν δικό τους... αυτό γίνεται... και καλούνται οι Έλληνες πολίτες, αυτούς που εξυπηρετούν σήμερα ξένα συμφέροντα, να τους ξαναψηφίσουν;... προσπαθώ να έχω αξιοπρέπεια και να συγκρατηθώ αυτή την στιγμή... τι άλλο πρέπει να μας κάνουν για να ενωθούμε επιτέλους, εμείς ως Έθνος;; Δίνουν γη και ύδωρ στην κυριολεξία... σκοτώνονται τα παιδιά από την δική τους απραξία, μας βγάζουν από τα σπίτια μας με τους πλειστηριασμούς που έχουν πάρει φωτιά... η  μισή Ελλάδα χρωστάει στη εφορία και στις τράπεζες... φυτοζωούμε με τα επιδόματα... Φτάνει συνέλληνα μου... πρέπει να σταματήσει αυτό!..."

Ένα τεράστιο "ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ" που πρέπει να το δηλώσουμε όλοι μαζί! Όλα τα άλλα, είναι ήδη έτοιμα...!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ
ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ,
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ...
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.