(Βίντεο) Η αυτοκρατορία του Ψεύδους συνοψίζεται σε ένα όνομα...!

 

"Έχουμε θέμα"  ... για τα "Ψεύτικα Δελτία Τύπου για την ανεργία από την ΕΛΣΤΑΤ!

Μια εκπομπή καταπέλτης και σίγουρα δεν πέφτουμε από τα σύννεφα για το τι εστί ... ΕΛΣΤΑΤ!
Η ΕΛΣΤΑΤ καταγράφει τα νούμερα σε όλα τα επίπεδα του κοινωνικού μας, όπως και εργασιακού μας βίου. 
Όπως φαίνεται λοιπόν ξεκάθαρα έχει μειώσει την ανεργία στο... μισό και όπως θα διαπιστώσετε, το κάνει συστηματικά κάθε μήνα από το 2020 προκειμένω βεβαίως να διευκολύνει την κυβέρνηση και τον Μητσοτάκη και να τροφοδοτούνται και τα ΜΜΕ ώστε να λένε ... ότι βάσει "τα επίσημα στοιχεία" ... η ανεργία έχει μειωθεί"!

Ποια είναι όμως η κρατική υπηρεσία που μετράει τα ποσοστά της ανεργίας; 

"... Ουσιαστικά αν δούμε τους σκοπούς της ΔΥΠΑ πρώην ΟΑΕΔ που είναι Δημόσια Υπηρεσία της μεταβιβάστηκαν πάρα πολλές υπηρεσίες του κράτους που μετράνε την εργασία και την ανεργία και ανακοινώνει με στοιχεία μέσα από τους καταλόγους... μπορούμε να δούμε και τους πίνακες του 2022 έχουμε 1.109.641 άνεργους και έχει το σύνολο των επιδοτούμενων ανέργων για τον Φεβρουάριο του 2022 που είναι 212.961 και δείχνει και τις μεταβολές σχετικά με το 2021 και το 2022... τι έχει συμβεί στο σύνολο των ανέργων και στα ποσοστά των ανέργων... και έρχεται η ΕΛΣΤΑΤ να αλλοιώσει πάλι για άλλη μια φορά τα νούμερα της ανεργίας... με Δελτίο Τύπου έρχεται να ανακοινώσει για το Φεβρουάριο του 2022 603.000 άνεργους και 12,8% ποσοστό ανεργίας ενώ η ΔΥΠΑ κατέγραφε 24%... κατεβάζει το ποσοστό δηλαδή στο μισό... Μισό εκατομμύριο άνεργοι λιγότεροι καταγράφονται από την ΕΛΣΤΑΤ!..." μας ενημερώνει η κ. Βαγενά και συμπληρώνει: "... Δεν υπάρχει πιο αρμόδιος φορέας να μετρήσει την ανεργία από τον ΟΑΕΔ που σήμερα ονομάζεται ΔΥΠΑ... είναι ένας ατελείωτος κατάλογος από υπηρεσίες... Αυτοί καταγράφουν στην ακρίβεια γιατί συνδέονται όλα τα τμήματα και τις περιφέρειες, τους δήμους που καταγράφουν σε ακριβείς αριθμούς τους ανέργους, τους εργαζόμενους, τους επιδοτούμενους, τα πάντα!...."

Ο Πρωθυπουργός λοιπόν, αντί να χρησιμοποιήσει τα επίσημα στοιχεία από την κρατική υπηρεσία η οποία είναι και η αρμόδια με νόμο για την καταγραφή τους, παρουσιάζει από το βήμα της βουλής τα αλλοιωμένα ποσοστά της ανεργίας από την... ΕΛΣΤΑΤ!!
Είναι δυνατόν ο Πρωθυπουργός να εμφανίζει ψευδή και αλλοιωμένα στοιχεία και να μην μιλάει κανείς;;; 
Τα ΜΜΕ δε, μπουκωμένα με δημόσιο χρήμα και σε αγαστή συνεργασία με την κυβέρνηση παραπλανούν ξεδιάντροπα τον Ελληνικό λαό και δεν είναι η πρώτη φορά και προφανώς ούτε η τελευταία...
 
Όσο για την δικαιοσύνη... κωφεύει! Δεν αναρωτήθηκε κανείς εισαγγελέας για να ερευνήσει γι αυτή την μεγάλη διαφορά στα ποσοστά της ανεργίας;;; 

"... Ο εισαγγελέας μπορεί να εγείρει έρευνα ακόμα και για έναν γάιδαρο... εδώ μιλάμε για σημαντικά στοιχεία του κράτους... για παραπλάνηση... ακόμα και για τον τρόπο που διενεργήθηκε η απογραφή... και για όλα τα ψεύτικα νούμερα που ανακοινώνει η ΕΛΣΤΑΤ..." μας επισημαίνει η κ. Βαγενά και μας θυμίζει όλα τα ψευδή στοιχεία που έχει ανακοινώσει  η ΕΛΣΤΑΤ, όπως και στο θέμα της απογραφής, και βεβαίως, όσον αφορά τα αλλοιωμένα στοιχεία για την μνημονιακή λαίλαπα με όλες τις συνέπειες που έφερε στην χώρα μας, αλλά και για τους δείκτες του πληθωρισμού ... και πάμε λέγοντας! 

Ο ΕΝΥΠΕΚΚ, ένας οργανισμός που αποτελείται από νομικούς και ασχολείται με θέματα εργασίας και ανεργίας, είχε εντοπίσει επίσης την απάτη της ΕΛΣΤΑΤ και βγάζει ανακοινώσεις από το 2020...

"... Τους δίνει κανονικά..." μας λέει η κ. Βαγενά "με πολύ συγκεκριμένα στοιχεία σε σχέση με το σύνταγμα, τους νόμους και δηλώνει την καραμπινάτη απάτη... έχω ακούσει και τον διοικητή του ΟΑΕΔ σε ραδιοφωνικές εκπομπές.... ανέφερε αυτή την μεγάλη διαφορά που του κάνει "εντύπωση"... ο δημοσιογράφος δεν το σχολίασε...αν την ελέγξουμε σε όλα τα νούμερα της ΕΛΣΤΑΤ είναι ψεύτικα... είναι παραγγελίες...Κάποια στιγμή ρώτησαν τον Υπουργό Εργασίας πώς γίνεται να υπάρχει τέτοια απόκλιση στα νούμερα της ΔΥΠΑ και της ΕΛΣΤΑΤ σε σχέση με την ανεργία και είπε ότι υπάρχει πολλή "μαύρη εργασία"... Ποιος την μετράει την "μαύρη εργασία";;; Υπολόγισε ο Χατζηδάκης που είναι ο Υπουργός την μαύρη εργασία; Μύρισε τα δάκτυλα του;;; ... Ποια είναι η μαύρη εργασία που δεν δηλώνεται;;; Απόδειξε το μας με στοιχεία!!!..." 

Από που αντλεί λοιπόν τα στοιχεία η ΕΛΣΤΑΤ για να θεωρείται η επίσημη στατιστική υπηρεσία της χώρας;; Και τελικά, με ποια στοιχεία και ποσοστά πορευόμαστε ως χώρα; 

"... Δηλαδή αν η χώρα μας χρειαστεί να επιδοτηθεί με προγράμματα της Ε.Ε. για το ζήτημα των ανέργων, για πόσους ανέργους θα πάρει τα προγράμματα;... Γιατί οι επιδοτήσεις που δίνονται, πάνε ανάλογα με τον πληθυσμό των ανέργων... με το 11,4% ή με το 25,56%;;; ..." δικαίως διερωτάται κι η κ. Βαγενά.



Δεν ακούμε όμως να μιλάει κανένα άλλο κόμμα, κοινοβουλευτικό ή εξωβουλευτικό για αυτή την απάτη και το ψεύδος που εμφανίζεται με αριθμούς μπροστά στα μάτια μας... Κι ούτε πρόκειται, γιατί έχουν αποδείξει ότι όλοι τους είναι ενωμένοι στην εξαπάτηση μας, για να μπορούν να μας κρατούν διαιρεμένους και αδύναμους,  φοβισμένους λόγω άγνοιας και έρμαια στα παιχνίδια που στήνουν στις πλάτες μας με τον δικό μας πλούτο.

Εμείς όμως πόσο ακόμα θα τους ανεχόμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε; Το μόνο σίγουρο είναι ότι το θράσος τους θεριεύει όσο εμείς μένουμε αδρανείς!

Αποτυπώνουμε ακριβώς την απάντηση της κ. Βαγενά και ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του...

"... Βλέπετε... όλα τα κόμματα, μικρά και μεγάλα... βγήκαν ένα σωρό επ'ευκαιρία του κορωνοϊού... πόσα προέκυψαν; Μα είναι δυνατόν να κομματιάζουμε κι άλλο την κοινωνία;
Ο Πολιτικός Φορέας ενώνει τους πάντες και δεν άνοιξε με αφορμή οποιοδήποτε μικρό θέμα... άνοιξε γιατί στον πολίτη ανήκουν τα πάντα, άρα οι πολίτες πρέπει να ασχοληθούν με την πολιτική... Είναι το ίδιο το Έθνος που πρέπει να ενεργοποιηθεί. 
Ο πολίτης μέσα από την δημοκρατική δομή της Ελλήνων Συνέλευσις... Τους αγκαλιάζουμε όλους... δεν περισσεύει κανένας... δεν υπάρχουν κόμματα για τον Πολιτικό Φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις"...
 Όλοι να γίνουμε πολίτες και να μπούμε να διοικήσουμε την χώρα μας και να ελέγξουμε το κράτος μας..
Τώρα θα γίνουν εκλογές... με τι;;; Με έναν πληθυσμό ψεύτικο, όπως τον ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ;;; "Είσαστε 9 εκατομμύρια ... τόσο, 300.000 λιγότεροι από την προηγούμενη απογραφή που ήταν κι αυτή ψεύτικη;;; Άρα δεν ξέρεις ουσιαστικά, ούτε πόσοι είμαστε... Οι εκλογικοί κατάλογοι... ελέγχει κανένας; Εδώ δεν ελέγχουν τα ποσοστά της ανεργίας!!! Κανένας!... Ποιος θα ελέγξει;;; Ο πολίτης θα ελέγξει!... Ελάτε να ελέγξουμε πολίτες... Ελάτε να συμμετέχετε στον Πολιτικό Φορέα του Έθνους που είναι ο δικός σας φορέας και να πάμε να ελέγξουμε τα εκλογικά τμήματα... τις εκλογές, τους καταλόγους... τα πάντα... με στοιχεία μέσα από το κράτος μας!... 
Ο έλεγχος είναι κάτι που έχουμε ξεχάσει όλοι!... Άκουγα σήμερα έναν δήμαρχο ο οποίος κατηγορούσε τον προηγούμενο, γιατί έκοψαν το ρεύμα σε ένα σχολείο... γιατί δεν είχε πληρωθεί ο λογαριασμός και βεβαίως ήταν αρμοδιότητα του δήμου ... και τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι: "γιατί δεν πληρώσατε τον λογαριασμό και κόψανε το ρεύμα στο σχολείο;" Και απαντάει: "να ρωτήσετε τον προηγούμενο"!!! Δηλαδή δεν τον έλεγξε τον προηγούμενο; Έρχεται και αναλαμβάνει η νέα αρχή και δεν λέει "κάτσε να δω τι παρέλαβα; ... εδώ μπορεί να έχουν γίνει εγκλήματα... να κάνω έναν οικονομικό έλεγχο από τον προηγούμενο... Αφού έχει όλη την δυνατότητα να το κάνεις... έχεις όλες τις υπηρεσίες στα χέρια σου... γιατί δεν κάνουν έναν έλεγχο... κανένας;;;... Γιατί όλοι προέρχονται από αυτόν τον αποστατικό μιαρό μηχανισμό, ο οποίος είναι μιλημένος... δεν φτάνει ούτε δημοτικός σύμβουλος να γίνει κάποιος αν δεν τον ελέγξει αυτό το κομματικό δίκτυο που από πίσω είναι οι τραπεζίτες και οι δανειστές... όσοι έχουμε ενεργοποιηθεί στην Ελλήνων Συνέλευσις δεν φοβόμαστε... έχουμε κάνει την έρευνα μας, ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει....δεν υπάρχει λόγος να φοβάται κανείς για κάτι... τι να φοβάσαι;; Να δεις τελικά ποιος σε κλέβει; Έχεις όλα τα εργαλεία, να πάρεις την διακυβέρνηση της χώρας στα χέρια σου αυτή την στιγμή με τον Πολιτικό Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις... και τα οικονομικά εργαλεία και τα ελεγκτικά εργαλεία και την δομή και τα πάντα... και το αξιακό σύστημα που έχουμε κάνει Διακήρυξη Αξιών και Αρχών γιατί χωρίς αξίες και αρχές δεν μπορούμε να πάμε πουθενά..."

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ
ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ,
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ...
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.