(Βίντεο) Και μην ακούσουμε τίποτα... συνωμοσιολογίες!


Η ατζέντα της "νέας παγκόσμιας τάξης" με πόλεις "φυλακές", εμφυτευμένα τσιπ εγκεφάλου, το τέλος όλων των ταξιδιών με αυτοκίνητο.

Οι παρατηρήσεις έγιναν κατά τη διάρκεια της ετήσιας ελιτίστικης συγκέντρωσης χθες από τον Bilawal Bhutto Zardari, Υπουργό Εξωτερικών του Πακιστάν.
«Εδώ στο WEF… υπάρχει πολλή συζήτηση για το ποια θα είναι η νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων… πώς εργαζόμαστε προς αυτή τη νέα κανονιστική διεθνή τάξη που μας επιτρέπει να αντιμετωπίζουμε τις διαφορές και τις διαφωνίες μας ως πολιτισμένος κόσμος», είπε ο Zardari.

Το WEF δηλώνει ότι πρέπει να δημιουργήσει μια ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ
Αναγνωρίζουν επίσης ανοιχτά ότι μπορεί να μην είναι επιτυχής στην ίδρυση ενός NWO αυτή τη στιγμή λόγω των καιρών που είναι «υπερκομματικοί και πολωμένοι», αλλά ελπίζουν να το καθιερώσουν στο εγγύς μέλλον.

DAVOS WATCH: The WEF declares they must establish a NEW WORLD ORDER They also openly acknowledge they may not be successful establishing a NWO right now due to times being “hyper partisan and polarized” but are hopeful to establish it in the near future #wef23


«Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε μια τόσο υπερκομματική, υπερπολωμένη εποχή που δεν θα μπορέσουμε να σχηματίσουμε αυτό το νέο Ελσίνκι σήμερα, αλλά προχωράμε... πρέπει να διαμορφώσουμε και να βελτιώσουμε την διεθνή θεσμική μας τάξη διεθνώς ώστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αυτές τις καταγγελίες», πρόσθεσε. 
«Ελπίζω αυτή τη φορά, μόλις χτίσουμε αυτή τη νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων ή μια νέα τάξη βασισμένη σε κανόνες, η φωνή του παγκόσμιου νότου και του αναπτυσσόμενου κόσμου θα συμπεριληφθεί», είπε ο Ζαρντάρι.

Ένας άλλος ομιλητής παραπονέθηκε για χώρες που εκτιμούν τη δική τους κυριαρχία έναντι των συμφερόντων της «παγκόσμιας τάξης».

DAVOS WATCH: Το WEF δηλώνει ότι οι χώρες πρέπει να σέβονται τους παγκόσμιους κανόνες και λέει «έχουμε χώρες που σέβονται τα εθνικά τους συμφέροντα υπερβαίνοντας τους κανόνες» καταλήγει λέγοντας, «πρέπει να λάβουμε υπόψη την Παγκόσμια Τάξη»

DAVOS WATCH: WEF declares countries need to respect global rules and says “we have countries that are respecting their national interest going beyond the rules” She ends by saying, “we have to take into consideration The World Order” #wef23

Τα κατεστημένα ΜΜΕ εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν τη «νέα παγκόσμια τάξη» ως μια θεωρία συνωμοσίας που δεν υπάρχει, εκτός από το πότε οι πραγματικοί παγκοσμιοποιητές χρησιμοποιούν τη φράση, οπότε υπάρχει και είναι καλό.

Πώς θα μοιάζει η ζωή κάτω από τη Νέα Παγκόσμια Τάξη;

Δεν έχουμε να κάνουμε άγριες εικασίες, πολλοί άλλοι συμμετέχοντες στο Νταβός έχουν περιγράψει ρητά πώς θα εκδηλωθεί.

Οι λεγόμενες πόλεις 5 λεπτών που μοιάζουν με φυλακές.

Το WEF αποκαλύπτει την 5λεπτη ουτοπία της πόλης, η οποία ισχυρίζεται ότι θα είναι 100% ηλιακή και αιολική ενέργεια, καταλαμβάνεται από εκατομμύρια.
Η πόλη των 5 λεπτών λέγεται ότι θα ολοκληρωθεί έως το 2045

DAVOS WATCH: WEF unveils the 5 minute city utopia, which they claim will be 100% solar and wind powered, occupied by millions The 5 minute city is said to be completed by 2045 #wef23

Το τέλος όλων των ταξιδιών με αυτοκίνητο.
Ο διπλωμάτης της Σαουδικής Αραβίας Ahmed Al Jubeir μιλά για το όραμά του για το μέλλον: "Δεν θα υπάρχουν αυτοκίνητα"

Saudi Arabian diplomat Ahmed Al Jubeir talks about his vision of the future: "There will be no cars"

Εμφυτευμένα τσιπ εγκεφάλου.

Το WEF προβλέπει ότι οι άνθρωποι σύντομα θα αγκαλιάσουν την εμφυτευμένη τεχνολογία του εγκεφάλου, ώστε να «μπορούν να αποκωδικοποιήσουν τη σύνθετη σκέψη»

Λένε επίσης ότι όσο περισσότερο υιοθετούν οι υγιείς άνθρωποι τη νευροτεχνολογία, τόσο περισσότερα δεδομένα μπορούν να συλλέξουν για εσάς.

Λένε ότι τα nueronsignals μπορούν να χρησιμοποιηθούν για βιομετρικά στοιχεία.
DAVOS WATCH: The WEF predicts humans will soon embrace implanted brain technology so they “can decode complex thought” They also say the more that healthy people adopt neurotechnology, the more data they can gather on you They say nuerosignals can be used for biometrics #wef23


Μια ψηφιακή βάση δεδομένων για να παρακολουθείτε ποιος έχει εμβολιαστεί και ποιος όχι.

Ο πρώην πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Τόνι Μπλερ ζητά μια ψηφιακή βάση δεδομένων για να παρακολουθεί ποιος είναι εμβολιασμένος και ποιος δεν είναι για μια μελλοντική «πανδημία»

DAVOS WATCH: Former UK Prime Minister Tony Blair calls for a digital database to monitor who is vaccinated and who is not for a future “pandemic” #wef23


Μια νέα πανδημία «κλίμακας COVID».

Το WEF προβλέπει «θα υπάρξει πρόβλημα Κλίμακας Covid μέσα στα επόμενα 15 χρόνια»

DAVOS WATCH: The WEF predicts “there will be a Covid Scale problem within the next 15 years.” #WEF23


Μια καταστολή της «παραπληροφόρησης» που εμποδίζει τους ανθρώπους να κάνουν τα εμβόλια.

Ο Brian Stelter φιλοξενεί το «The Clear and Present Danger of Desinformation Panel», είναι ανατριχιαστικό και δεν μπορεί να συγκρατηθεί από το να επιτεθεί στον βουλευτή του Τραμπ, Seth Moulton, κατηγορεί τις λάθος πληροφορίες για το ότι δεν μπορεί «να κάνει τους ανθρώπους να κάνουν εμβόλιο Covid»

DAVOS WATCH: Brian Stelter hosts “The Clear and Present Danger of Disinformation Panel,” it’s cringe and he can’t refrain from attacking Trump Dem Rep Seth Moulton blames mis info for not being able to “get people to take a Covid vaccine” #wef23


Το τέλος της ελευθερίας του λόγου.

Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Věra Jourová στο WEF:

"Παράνομη ρητορική μίσους, την οποία θα έχετε σύντομα και στις ΗΠΑ, νομίζω ότι έχουμε έναν ισχυρό λόγο για τον οποίο το έχουμε αυτό στο ποινικό δίκαιο.

European Commission VP Věra Jourová at the WEF: "Illegal hate speech, which you will have soon also in the U.S. I think that we have a strong reason why we have this in the criminal law."


LGBT ανατροπή κάθε πολιτισμού.

Το πάνελ του WEF συζητά για την ανατροπή της κουλτούρας με την ατζέντα LGBTQ μέσω των μέσων ενημέρωσης, της ψυχαγωγίας και ισχυρίζεται ότι «έχουμε συνεργαστεί πολύ στενά με το Χόλιγουντ σε αυτό»
DAVOS WATCH: The WEF LGBTQI+ Panel discusses subverting culture with the LGBTQ agenda through media, entertainment and claim “we’ve worked really closely with Hollywood on this” #wef23


Μια παγκόσμια θρησκεία που βασίζεται στον περιβαλλοντισμό.

«Οι ηγέτες της πίστης μας γνωρίζουν ότι αυτή η κρίση είναι πολύ περισσότερο από φυσική…έχουμε ένα βαθιά πληγωμένο πνεύμα ως λαός…»

“Our Faith Leaders know that this crisis is much more than physical…we have a deeply wounded spirit as a people…” -Clown at WEF lobbying for a One World Religion.


Η επιτάχυνση της περιβαλλοντικής υστερίας για την κατάληψη περισσότερης εξουσίας και τη μείωση του βιοτικού επιπέδου.

Al Gore is unhinged at WEF.


Ο Έλον Μασκ έγραψε πρόσφατα στο Twitter ότι «το WEF γίνεται ολοένα και περισσότερο μια μη εκλεγμένη παγκόσμια κυβέρνηση που οι άνθρωποι δεν ζήτησαν και δεν θέλουν ποτέ».

Οι παγκοσμιοποιητές του Νταβός δεν φαίνεται να έχουν λάβει το υπόμνημα.
NEW - WEF's new "Global Collaboration Village" in the Metaverse can be trusted because Interpol is on board, says Klaus Schwab.


ΠΗΓΗ


Και μην αρχίσεις τώρα τα διάφορα.. "ψεκασμένα" τώρα! 

Μην τολμήσεις και σκεφτείς ότι όλοι αυτοί ετοιμάζουν έναν πλανήτη φυλακή για τον ίδιον τον Άνθρωπο, για όλους εμάς δηλαδή.... 
Θα κατηγορηθείς για συνωμοσιολόγος, γιατί αναφέρεις αυτά που οι συνωμότες σχεδιάζουν εμφανώς και κατάμουτρα!!! 
Γιατί τι είσαι εσύ; 
Εσύ δεν έχεις την νοημοσύνη, ως δούλος-αντικείμενο που είσαι για να αντιληφθείς ότι όλα αυτά είναι για το... καλό σου!

Και τολμάς να εκτιμάς την δική σου κυριαρχία - αν και την έχουν ήδη αρπάξει-  έναντι των συμφερόντων της παγκόσμιας τάξης;;; Ποιος είσαι εσύ που τους αμφισβητείς;

Μην μασάς που σε φτωχοποιούν και σε εξαθλιώνουν εσκεμμένα, ενώ τα παγκόσμια ταμεία των ανθρώπων φουσκώνουν καθημερινώς από τα κέρδη των χρηματιστηρίων... 
Σε εκπαιδεύουν για το ... survivor που έρχεται. Και δεν θα σε αφήσουν έτσι! Εδώ ετοιμάζουν νέο "μενού" για όλους  μας!
Όλα όσα συμβαίνουν κι οι χιλιάδες παραφύσει παρεμβάσεις, τα δηλητήρια, οι αεροψεκασμοί και οι μεταλλάξεις στο γενετικό κώδικα φυτών ζώων και των ανθρώπων, είναι για να... σωθείς! Και εσύ και ο πλανήτης! Γιατί η φύση είναι ατελής!! Τι νόμιζες; 
Τυχεροί είμαστε που δεν κουτούλησαν οι πλανήτες μέχρι σήμερα... άγιο είχαμε!
Αυτοί όμως ως αυτόκλητοι απο-μηχανής θεοί που είναι θα τα διορθώσουν όλα! Μέχρι και το "πνεύμα" μας το πληγωμένο θα θεραπεύσει η μαντάμ με το καπέλο... τι άλλο θέλεις;
Θα φτιάξουν "πόλεις του 5λεπτου", ούτε αμάξι δεν θα θέλεις! Πού θα πας; Έτσι λύνεται και το κυκλοφοριακό! Άσε που στο υπερ-κλουβί σου θα έχεις εξασφαλισμένη ηλιακή και αιολική ενέργεια!!!
Και δεν χρειάζεται να πολυσκέφτεσαι και να σπαταλάς ενέργεια να σπας το κεφάλι σου τώρα! Με ένα τσιπάκι θα γίνουν όλα πιο απλά!

Άλλωστε εκεί έξω καιροφυλαχτούν "πανδημίες", "κλιματικές αλλαγές" και όλοι οι κατασκευασμένοι μπαμπούλες!! Α... κι αν έχεις αντίρρηση, υπάρχει και το ποινικό δίκαιο "για παράνομη ρητορική μίσους"! Είναι δυνατόν να αντιδράς σε αυτά που αποφασίζουν οι μικροί νεοταξίτες θεοί για το ... καλό σου;; Άλλωστε το είπε και ο Χαράρι... "κάτι θα πρέπει να κάνουμε αυτούς τους ανθρώπους"!!!

Δεν σχολιάζω άλλο γιατί θα αρχίσω να παρεκτρέπομαι... 
Αλλά δεν φταίνε αυτοί! Εμείς που δίνουμε την δύναμη μας σε όλα αυτά τα εγχώρια κομματικά καθίκια για να πηγαίνουν να παίρνουν εντολές από τους παρανοϊκούς του πλανήτη και να τις εκτελούν εναντίον μας

Εμείς τους την δίνουμε όμως την δύναμη και το δικαίωμα αυτό και εμείς πρέπει να την πάρουμε πίσω.... 

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: 


Βίντεο) "Μικροί θεοί, "μαθητευόμενοι μάγοι" & το εφιαλτικό μέλλον της ανθρωπότητας

(Βίντεο) Και μας τα παίρνουν και τα χρυσοπληρώνουμε!!

(Βίντεο) Ο ακρογωνιαίος λίθος ενός ισχυρού και υγιούς οργανισμού

(ΒΙΝΤΕΟ) "Υποκαθιστώντας" την φύση και με... ασυλία!

(Βίντεο) 2ο Μέρος "Υποβοηθώντας" ή "Υποκαθιστώντας" την φύση;

9 ΕΝΝΕΑ ΠΥΛΕΣ ΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

ΟΙ 3 Κοσμικές Διαδικασίες της Γέννησης του Ανθρώπου

Η ΚΩΔΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΜΑΣ


ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ
ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ,
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ...
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.