(Βίντεο) Qatar-gate και οι ... "διαδρομιστές" της Ε.Ε.

Με αφορμή το σκάνδαλο χρηματισμού της ευρωβουλευτή Εύας Καϊλή από το λόμπι του Κατάρ αποκαλύπτουμε το απίστευτο αλισβερίσι χρηματισμού όλων των στελεχών των οργάνων της Ευρωπαικής Ένωσης από τους λομπίστες που εδρεύουν στους διαδρόμους του Ευρωκοινοβουλίου. Ο χρηματισμός και η εξαγορά αποφάσεων είναι θεσμοθετημένα και νομιμοποιούνται μέσα από τα ίδια τα έγγραφα της Ευρωπαϊκής Ένωσης!
Για ποια δημοκρατία μιλάνε; 

Όλα τα στοιχεία δηλώνουν ευθαρσώς ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση στήθηκε για να ληστεύει επίσημα τους Ευρωπαίους πολίτες!
ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV |
ΤΑ ΛΟΜΠΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ |


"... Πολλά τα ερωτήματα... μας λέει η κ. Βαγενά "έτσι όπως παρουσιάζεται δημοσιογραφικά ότι δηλαδή είναι εκπληκτικό και πέσαμε από τα σύννεφα ότι το Κατάρ χρηματοδοτούσε ευρωβουλευτή πράγμα το οποίο έχει επαναληφθεί από ένα μη νομικά κατοχυρωμένο θεσμό της Ευρωπαικής Ένωσης, των λεγόμενων lobbies- και των λομπίστας ως επηρεασμό των ευρωβουλευτών. Δηλαδή είναι σύνηθες και θεωρείται ότι είναι πολύ εντάξει να συναντιέται ένας ευρωβουλευτής με διάφορους λομπίστες οι οποίοι εκπροσωπούν διάφορα συμφέροντα, είτε συμφέροντα εταιριών, είτε κρατών, είτε είναι συμφέροντα πολυεθνικών, τραπεζών κτλ...Είναι χιλιάδες οι λομπίστες που βρίσκονται μέσα στους διαδρόμους των κτιρίων της ευρωβουλής και συνεργάζονται με την Ευρωπαική Επιτροπή, όχι  μόνο με το ευρωπαικό κοινοβούλιο.... θεσμοθετημένος ο χρηματισμός των ευρωβουλευτών όπως θα δούμε με όλα τα στοιχεία…"

Τι είναι όμως τα λόμπι μέσα από έγγραφο της ίδιας της Ευρωπαϊκής Ένωσης;

"Θα μας πει η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση τι είναι λομπίστες… "Λομπίστας θεωρείται το άτομο που αντιπροσωπεύει κάποιο εγκεκριμένο συμφέρον και ως εκ τούτου προσπαθεί να επηρεάσει αποφάσεις που λαμβάνουν τα Ευρωπαικά όργανα" ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΗΣ Ε.Ε. γιατί μιλάμε για ένα ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! μας επισημαίνει η κ. Βαγενά.

Λομπίστας λοιπόν σημαίνει ο διαδρομιστής γιατί εκεί βρίσκονται όλοι αυτοί που κάνουν τα αλισβερίσια και προωθούν πάσης φύσεως ιδιωτικά συμφέροντα "επηρεάζοντας" με τεράστια χρηματικά ποσά και δώρα αποφάσεις και νομοθεσίες υπέρ τους.

"...Εδώ μιλάμε για χρήματα, θα δούμε και τους καταλόγους με τα χρήματα και είναι μέσα από το site της Ευρωπαικής Ένωσης!!!
...Αυτό συνέβαινε και επισημοποιείται από την ίδια την Ε.Ε...Δεν έχει νομοθετηθεί, γιατί δεν μπορεί να γίνει νόμος και επειδή το παραδέχονται όλοι και έχω διαβάσει πολλές αναλύσεις και θεωρητικούς γύρω από το λόμπι που προσπαθούν να επισημοποιήσουν μέσα από άρθρα, αναλύσεις, επιστημονικές μελέτες δήθεν… αλλά δεν νομιμοποιείται με τίποτα αυτό. Είναι ευθεία παραβίαση της δημοκρατίας.... Δεν μπορεί να παρεμβαίνει συμφέρον μιας συγκεκριμένης ομάδας που έχει χρήματα και πάει να χρηματίσει και που αναγνωρίζουν τα χρήματα και τα δώρα στην Ε.Ε. και τα θεσμοθετούν ότι είναι θεμιτό να κάνει δωράκια και να χρηματίζει και μάλιστα, αναφέρουν και τα ποσά για την διαφάνεια υποτίθεται…
Οι Ευρωπαίοι πολίτες τα έχουν δει αυτά; Πως τα ανέχονται;... διερωτάται η κ. Βαγενά.

Τι είναι η Πράσινη Βίβλος και τι περιλαμβάνει;

"... Θα δούμε ότι Στελέχη της Ε.Ε που έχουν εργαστεί είτε ως ευρωβουλευτές ε/ίτε ως βοηθοί των ευρωβουλευτών γιατί έχει 5 θεσμοθετημένους διπλα του ο βουλευτής που τους πληρώνουμε εμείς...Αυτοί μόλις τελειώνει η θητεία τους ή μόλις παραιτηθούν τους προσλαμβάνουν οι εταιρίες ως λομπίστες, επειδή ξέρουν όλα τα κόλπα της Ε.Ε...Και συνεχίζουν την καριέρα τους με πολύ πιο παχυλούς μισθούς..." μας ενημερώνει η κ. Βαγενά και συνεχίζει: "...Όταν ακούτε ότι η Ε.Ε. ενισχύει συγκεκριμένες ομάδες ΜΚΟ και προγράμματα που κατευθύνονται σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις, έχουν γίνει αποδέκτες ενισχύσεων αυτοί οι συγκεκριμένοι, γιατί έχουν μπει στους διαδρόμους της Ε.Ε. έχουν χρηματοδοτήσει καλά και πολλά στελέχη και έτσι πέρασε να πάρουν την ενίσχυση της Ε.Ε. είτε αυτοί λέγονται ΜΚΟ ή σύλλογοι είτε λέγονται και κράτη…. Και αυτό το σκάνδαλο με την Καϊλή ήταν γιατί χρηματίστηκε όπως χρηματίζονται κάθε μέρα οι ευρωβουλευτές στους διαδρόμους των βρυξελλών για να παρουσιάσει ότι το Κατάρ είναι μια ευνομούμενη χώρα που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα προκειμένω να μπει σε ενίσχυση!!!..."

Αν αυτό όμως συμβαίνει ως μια ...κανονικότητα στους διαδρόμους της Ε.Ε. προς τι τώρα να παρουσιάζεται ως σκάνδαλο ολκής; Τι άλλο παίζει πίσω από όλο αυτό το βρώμικο συνονθύλευμα; 

Αλλά το θέμα μας είναι αλλού... όπως το επιβεβαιώνει και η κ. Βαγενά
"...το θέμα είναι εμείς οι πολίτες της Ε.Ε. που την πληρώνουμε αδρά αυτή την ένωση με το ΦΠΑ, με τελωνειακούς φόρους και χιλιάδες φόρους που πηγαίνουν εκεί... με το ότι μεσολαβεί η Ε.Ε. και η ΕΚΤ στα καταπιστεύματα μας που είναι οι λογαριασμοί μας στην Παγκόσμια Τράπεζα για να διανέμει αυτά τα κεφάλαια όπου θέλει τελικά ποιος ; Αυτός που αγοράζει τους ευρωβουλευτές μας;; Δηλαδή γιατί την έχουμε αυτή την Ε.Ε.; σε τι μας εξυπηρετεί;;;
...Aρα αυτή την στιγμή όλα τα προγράμματα που έρχονται στην Ελλάδα για ;την ανάπτυξη έχουν αποφασιστεί από λόμπι που δεν έχουν καμία σχέση με την Ελλάδα, ούτε καν με 'Ελληνες με κανέναν από εμάς. Γι αυτό δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες των πολιτών…. Γι αυτό αναρωτιόμαστε τι έργα γίνονται και που εξυπηρετούν γιατί εμείς άλλες ανάγκες έχουμε...
...Γιατί τους πληρώνουμε; Για να γενοκτονούμαστε εμείς, να πεινάμε , να μην έχουμε να πληρώσουμε το ρεύμα μας, να μην έχουμε να ακουμπήσουμε; να καταστρεφόμαστε;… Γι αυτό καλούμε στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ… για να σπάσει όλο αυτό πρέπει να μπουν μέσα Εκπρόσωποι του Έθνους που δεν αγοράζονται με τίποτα. 
Αυτοί πρέπει να μπουν μέσα για να κάνουμε αυτό που πρέπει γιατί είμαστε εταίροι εκεί μέσα… και θα κάνουμε ταμείο. Δεν μπορεί να μπει κάποιος εκεί μέσα και να παίζει το παιχνίδι των λόμπι…"
Και καταλήγει: "...Ουσιαστικά, διαχειρίζονται τα δικά μας χρήματα γι αυτό συντηρούν αυτό το ανθρωποκτόνο καθεστώς...Ο σκοπός είναι ο ιδιοκτήτης να πάρει την διαχείριση των χρημάτων του και της διοίκησης στα χέρια του. Αυτό φωνάζει η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ με όλους τους τρόπους. Δεν υπάρχει κάτι άλλο… όποιο κομματίδιο -και να πάρεις από όλα αυτά που εμφανίστηκαν και τώρα με τον covid,- όπου και να τους βάλεις, όλοι αυτοί θα παίξουν το παιχνίδι τους...Μόνο η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ έχει την ηθική και την ακεραιότητα και όσοι μπουν μέσα ... έχουμε κάνει διακήρυξη αξιών και αρχών... Γι αυτό δίνουμε Όρκο!... Ο καθένας μας έχει μια τιμή στο κούτελο του και αν η δομή δεν είναι αυστηρή και σοβαρή με πραγματικά Έλληνες, δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ αυτό το καθεστώς..." 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή με όλα τα αποδεικτικά στοιχεία και ας απαντήσει ο καθένας στον εαυτό του.. Πόσο ακόμα θα τους ανεχόμαστε;


ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ,
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ...
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ 
ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ
ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.
Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.