93.000 για τα "γενέθλια" του ΟΑΚΑ! Τελικά... τούρτα έκοψαν;


ΠΕΡΙ "ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ" ΟΑΚΑ... ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ:

93.000  ευρώ για τα "γενέθλια" του  ΟΑΚΑ εν μέσω κρίσης με 9,8% πληθωρισμού... δώστε θέαμα στον λαό!
Αποθεώθηκαν λέει ο 50cent και ο Αργυρός... από ποιους; αναρωτιέμαι εγώ... από μια άβουλη μάζα κατά πλειοψηφία νεαρών και κάποιων που θεωρούν τέτοιου είδους εκδηλώσεις, "εκδηλώσεις πολιτισμού".
Ποιος πλήρωσε για τα ... "γενέθλια"; Μα ποιος άλλος από τους Έλληνες πολίτες μέσω του ΕΟΤ! που η πλειοψηφία τους δεν θα είναι παρόντες. 
Δηλαδή να καταλάβω... τι γιορτάζουμε; Τα σαράντα χρόνια που κτίστηκε το ΟΑΚΑ;; Πάμε καλά;; Δηλαδή για το κάθε δημόσιο κτίριο, χώρο, μουσείο κτλ. να κάνουμε και εκδηλώσεις γενεθλίων, για να μην τελειώνουμε ποτέ να πληρώνουμε τέτοιες "εκδηλώσεις"

Το όφελος είναι η διαφήμιση, γράφει η απόφαση του ΕΟΤ!!! 
Μα ο ΕΟΤ έδωσε 561.000 ευρώ (ΑΔΑ: 6ΨΕΩ469ΗΙΖ-ΥΔΗ) για τον λόγο αυτό, με άλλη απόφαση στην google.
Μήπως τελικά η γιορτούλα αυτή ήταν μια ακόμη "πρόφαση εν αμαρτία" για να φάνε κάποιοι καλά;;; 
Τα δημόσια κτίρια, χώροι κτλ, ανήκουν σε όλους τους Έλληνες και δημιουργούνται για να εξυπηρετούν τους Έλληνες πολίτες και να προάγουν όταν πρόκειται για τέτοιους χώρους, όπως το ΟΑΚΑ τον Ελληνικό Πολιτισμό που από μόνο του αυτό, δηλαδή ο Ελληνικός Πολιτισμός είναι μια τεράστια διαφήμιση παγκοσμίως.
Δεν θα σχολιάσω τους "καλλιτέχνες" που μόνο καλλιτέχνες δεν είναι, αλλά θα μείνω στο ποσό και στην απόφαση με αρ. ΑΔΑ: Ψ7ΛΥ469ΗΙΖ-ΛΗΩ ....
ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ;;; "Την οικονομική συμμετοχή του Ε.Ο.Τ. στη διοργάνωση της συναυλίας εορτασμού των σαράντα χρόνων κατασκευής του Ο.Α.Κ.Α., με το συνολικό ποσό των € 75.000,00 Ευρώ πλέον Φ.Π.Α. 24%, άλλως € 93.000,00 Ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%, έναντι των κάτωθι αντισταθμιστικών οφελών:"

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ;;;
 
13 στον αριθμό σύμφωνα με την απόφαση. Μεταξύ αυτών:
❖ Ευχαριστήρια αναφορά του 50 Cent στον Ε.Ο.Τ. κατά τη διάρκεια της συναυλίας
❖ Ευχαριστήρια αναφορά του Κωνσταντίνου Αργυρού κατά τη διάρκεια της συναυλίας για την συμβολή του Ε.Ο.Τ.
Και εμένα, αν μου έδιναν όσα τους έδωσαν, όχι μόνο "ευχαριστώ" θα έλεγα, αλλά... θα έκανα και τούμπες στον αέρα!
Και πώς τελικά, αυτά τα ευχαριστήρια είναι αντισταθμιστικά οφέλη για τους Έλληνες Πολίτες;;; Πάμε καλά;;;
Η συναυλία αυτή έχει αντισταθμιστικά οφέλη μόνο για τους τραγουδιστές, οι οποίοι προβάλλονται χωρίς να στερηθεί η τσέπη τους κάτι και μάλιστα, τα τραγούδια τους όχι μόνο δεν προάγουν το έθος των ανθρώπων, αλλά κάνουν ακριβώς το αντίθετο! 
ΑΧ ΕΛΛΗΝΑ!

Παρακάτω... άλλο "αντισταθμιστικό όφελοσ"

❖ 70 μονές προσκλήσεις ( 5 VVIP προσκλήσεις, 10 VIP προσκλήσεις, 10 Zone A προσκλήσεις, 45 απλές προσκλήσεις).
Αυτό, για ποιον είναι "αντισταθμιστικό όφελος";
ΑΧ ΕΛΛΗΝΑ...
Δες τι γράφουν σε αποφάσεις που αφορούν το κράτος μας: 
"Οι επιλέξιμες δαπάνες για τον Ε.Ο.Τ. θα αφορούν σε έξοδα μερικής κάλυψης του κόστους ενοικίου χώρου/γηπέδου, οπτικοακουστικών, ήχου και εκτυπωτικών υπηρεσιών, διαφημιστικών ενεργειών ή/και άλλων ενεργειών προβολής..."
Αν κατάλαβα καλά, ένα μέρος του κόστους του ενοικίου του χώρου, δηλαδή του ΟΑΚΑ, θα το καλύψει μέσω της δαπάνης αυτής, ο ΕΟΤ;;; Δηλαδή, το δημόσιο θα πληρώσει και ενοίκιο για δημόσιο χώρο δικό του;;;
ΒΡΕ ΤΙ ΖΟΥΜΕ!!!

Αυτό όμως που μου έκανε τεράστια εντύπωση είναι το εξής: αναφέρει η απόφαση ότι πρόκειται για "συναυλιακό τουρισμό". Επακριβώς γράφει:  αποτελεί μία σημαντική δράση προώθησης του συναυλιακού τουρισμού στη χώρα μας, καθώς αναμένεται να παρευρεθεί κοινό από γειτονικές της Ελλάδας χώρες, από άλλες χώρες της Μεσογείου (π.χ. Ισραήλ), αλλά και αγορές-στόχους της χώρας μας, όπως οι ΗΠΑ και τα Η.Α.Ε., ιδιαίτερα τους φθινοπωρινούς μήνες, δίδοντας την ευκαιρία επέκτασης της τουριστικής περιόδου, που αποτελεί διαχρονικό στόχο του Ε.Ο.Τ. 
Δηλαδή θα έρθει κοινό από άλλες χώρες διότι οι άλλες χώρες δεν μπορούν να κάνουν συναυλίες εκεί στην χώρα τους και μάλιστα, αναφέρει και χώρες με πλούτο όπως το Ισραήλ, ΗΠΑ, κτλ... δηλαδή, ο Αμερικανός θα έρθει να δει τον... Αμερικάνο στην Ελλάδα;;;
Και μάλιστα, κάνει και ειδική μνεία στο Ισραήλ... Η αγάπη δεν μπορεί να κρυφτεί τελικά! ΙΣΡΑΗΛ....
 
Παρακάτω, γράφει η απόφαση:
"Ομοίως, αποτελεί ενέργεια που δύναται να προβάλει το σύγχρονο και αναβαθμισμένο πρόσωπο της χώρας, καθιστώντας την Αθήνα ιδανικό προορισμό για πραγματοποίηση ταξιδιών εμπειρίας καθ' όλη την διάρκεια του έτους, καθώς επίσης και να τονώσει τον εγχώριο τουρισμό και την τοπική οικονομία της Αττικής, προωθώντας τον τουρισμό πόλεων/city breaks."
"Αναβαθμισμένο πρόσωπο της χώρας;;; Πότε αναβαθμίστηκε η χώρα;;; Γιατί εμείς οι πολίτες της, νιώθουμε υποβαθμισμένοι όσο δεν πάει;;;
"Τουρισμός πόλεων" Θαρρείς πως ο τουρισμός στην Αθήνα έχει να επιδείξει έναν Αργυρό και κάτι άλλο καλλιτεχνίσκους με τα τραγουδάκια τους που είναι να γελάς... η βρώμικη Αθήνα που αν τολμήσεις και μιλήσεις ελληνικά στην Ομόνοια... την έβαψες!
 
ΑΧ ΕΛΛΗΝΑ ....
Εσύ που έφτιαξες έναν τεράστιο παγκόσμιο πολιτισμό και ήσουν αυτός που δίδασκες σε όλον τον πλανήτη, τώρα έχεις δώσει την κραταιότητα=δύναμη σου σε άλλους, να σκορπούν τον δικό σου πλούτο σε αλλογενείς, γιατί επί της ουσίας, τα χρήματα έστω και από τα αντισταθμιστικά οφέλη από τουρισμό στην Αθήνα, θα πάνε σε αλλογενείς, διότι όλοι οι τουριστικοί χώροι, καταλύματα, ξενοδοχεία, beach bars κτλ. ανήκουν σε αλλογενείς!

Και αυτοί λοιπόν τρώνε από τον πλούτο μας από δύο μεριές...
και από το κράτος μας αλλά και από τους τουρίστες που έρχονται στην Ελλάδα. Γράφω κάτι δεν συμβαίνει Έλληνα αδελφέ;; Μια ματιά στην Μύκονο και θα δείτε ποιοι δραστηριοποιούνται εκεί! Κι όχι μόνο στην Μύκονο...

Και για να καταλάβω τελικά, η εκδήλωση έγινε για τα 40 χρόνια ΟΑΚΑ ή έγινε για "συναυλιακό τουρισμό";;;

Έλληνα πολίτη, όταν κάποιος προσπαθήσει να καλύψει μια λαμογιά ή μια ανοησία, αρχίζει τις "δικαιολογίες" που στην περίπτωση αυτή δεν είναι καν "δικαιολογίες" (δηλαδή δίκαιος λόγος), αλλά πρόφαση για το γνωστό "Μαζί τα φάγαμε!" Κλασική συνταγή... αιώνες τώρα!


ΑΧ ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ...

Αντί το κράτος να κοιτάξει να γίνει δυνατό και να βοηθήσει τους πολίτες, μοιράζει τον πλούτο τους σε άρτο (επιδόματα) και θεάματα.
Κι όταν γράφω "κράτος" εννοώ τον θεσμό της δύναμης των πολιτών τον οποίο, όμως εμείς παραδώσαμε σε προδότες και αλλογενείς!
Δεν έχω άλλο να γράψω... Η εικόνα μιλάει από μόνη της!
Τελικά, τούρτα κόψανε; Έμαθε κανείς;




ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ,
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ...
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ
 ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. 
Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.