Πώς "τελειώνει η Αφθονία" κ. Μακρόν;


Σκληρές αλήθειες από τον Μακρόν για τον χειμώνα που έρχεται.


Προειδοποίησε τους Γάλλους για «το τέλος της αφθονίας» και «της ανεμελιάς»

Ο πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν προειδοποίησε σήμερα τους Γάλλους για «τη μεγάλη ανατροπή» που σηματοδοτεί τη φετινή επιστροφή από τις θερινές διακοπές, με «το τέλος της αφθονίας», «των βεβαιοτήτων» και «της ανεμελιάς». (ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΠΟΧΗ "ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΩΝ' ΚΑΙ 'ΑΦΘΟΝΙΑΣ' ΜΙΛΑΕΙ Ο ...ΠΟΙΗΤΗΣ;;; ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ "ΚΡΙΣΗ" ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΥΒΑΛΑ!!! ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ "ΛΥΣΗ" ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ...)

«Βιώνουμε μια μεγάλη ανατροπή», υπογράμμισε ο αρχηγός του κράτους ως προοίμιο στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο μετά τις θερινές διακοπές που πραγματοποιείται σήμερα στο προεδρικό μέγαρο, επικαλούμενος την πρόσφατη «σειρά σοβαρών κρίσεων», από την Ουκρανία μέχρι την ξηρασία.
Σοβαρές κρίσεις

«Η στιγμή που ζούμε μπορεί να μοιάζει διαρθρωμένη από μια σειρά σοβαρών κρίσεων (…) και θα μπορούσαν μερικοί να θεωρήσουν ότι η μοίρα μας είναι να διαχειριζόμαστε αιωνίως κρίσεις ή καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Πιστεύω από την πλευρά μου πως αυτό που ζούμε είναι μάλλον της τάξης μιας μεγάλης ανατροπής ή μιας μεγάλης αναστάτωσης», (ΜΗΠΩΣ ΕΚΕΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΤΕ;;;) δήλωσε ο Εμμανουέλ Μακρόν στη διάρκεια της ομιλίας του ενώπιον των υπουργών, η οποία κατ’ εξαίρεση αναμεταδόθηκε από τα μέσα ενημέρωσης.

Την στιγμή που, αντιμέτωποι μ’ αυτή την κατάσταση, «οι συμπατριώτες μας μπορεί να αντιδρούν με πολλή ανησυχία», ο Μακρόν κάλεσε τα μέλη της κυβέρνησης «να λένε τα πράγματα», να τα «κατονομάζουν με πολλή σαφήνεια και χωρίς καταστροφολογίες».

«Περιμένω από την κυβέρνηση να σεβαστεί το λόγο που έχει δοθεί και τις δεσμεύσεις που έχουμε αναλάβει έναντι του έθνους», πρόσθεσε.

«Αυτό που επιθυμώ να μπορέσουμε να κάνουμε μέσα στις επόμενες εβδομάδες και τους επόμενους μήνες, είναι να επαναβεβαιώσουμε μια πολύ ισχυρή ενότητα της κυβέρνησης, των δυνάμεων της πλειοψηφίας» γύρω «από μια πορεία που θα μας επιτρέψει να σταθεροποιήσουμε την κυριαρχία μας, τη γαλλική και την ευρωπαϊκή ανεξαρτησία μας», πρόσθεσε. (Η ΙΔΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΠΕΡΙ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΚΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΩ...)

Μπροστά «στην άνοδο ανελεύθερων καθεστώτων» και «την ενίσχυση των αυταρχικών καθεστώτων», ο πρόεδρος κάλεσε τους υπουργούς του να επιδεικνύουν «σοβαρότητα», «αξιοπιστία» και να μην υποκύπτουν στον πειρασμό της «δημαγωγίας». 

«Είναι εύκολο να υποσχόμαστε τα πάντα, μερικές φορές να λέμε τα πάντα και ό,τι τύχει. Ας μην υποκύπτουμε σ’ αυτούς τους πειρασμούς, είναι ο πειρασμός της δημαγωγίας. Ανθούν σήμερα σε όλες τις δημοκρατίες, σε ένα περίπλοκο κόσμο που φοβίζει. Μπορεί να εξακολουθεί να φαίνεται γοητευτικό να λέει κάποιος αυτό που οι άνθρωποι θέλουν να ακούσουν (…), όμως πρέπει πρώτα να σκεφτόμαστε και να θέτουμε το ερώτημα αν είναι αποτελεσματικό και χρήσιμο», πρόσθεσε ο Μακρόν χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένα συμπεράσματα.

Πηγή

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝΙΣΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΕΡΙΠΛΟΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΦΟΒΙΖΕΙ...

ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ-ΡΩΣΙΑΣ, ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ,ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ "ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ" ΟΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΙΠΕ.. 

 ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΠΛΕΥΡΑΣ..ΟΠΟΤΕ Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ.

ΑΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ???

https://www.artemis-sorras.gr/dimoi


ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ ΑΥΤΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ", ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΩΣ "ΣΩΤΗΡΕΣ"....Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΧΝΗΤΟ (ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΤΟ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ) "ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ" ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

 ΗΔΗ Η ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΛΟΒΑΤΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΡΕΥΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΠΡΟΜΗΝΥΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΑΝΟΔΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ.

ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ...

ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΥΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.

Η ΑΦΘΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΩΔΕΚΑ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

ΑΦΘΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΦΘΟΝΟΥ

ΑΥΤΟ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΆΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ.

 ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ.
ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ???
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΠΛΕΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ…
Ε.ΣΥ. ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΟΛΑ!

ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΙΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΖΗΣΑΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ:
https://www.e-sy.gr/programmatic-statements/

                    
                         ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ,
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ...
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ
ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ
 ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. 
Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.