Κατά τα άλλα, θα μας κόψουν την ... "δόση";;;


Μετά από τις “ενοχικές” παραιτήσεις του Παναγιώτη Κοντολέωντος και του Γρηγόρη Δημητριάδη, τον διασυρμό της χώρας σχετικά με τον σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, ήρθε η σειρά της Ευρωπαϊκή Ένωσης να δώσει ένα ακόμα χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές στις Βρυξέλλες, η Ελλάδα δεν θα λάβει τα χρήματα της δεύτερης δόσης του ταμείου ανάκαμψης.

Η πληροφορίες αναφέρουν ότι η συζήτηση για ενδεχόμενες κυρώσεις στην Ελλάδα γίνεται εδώ και καιρό στο κέντρο αποφάσεων της ΕΕ, αφού η κυβέρνηση Μητσοτάκη απέτυχε να εφαρμόσει μέτρα για να πετύχει τους στόχους που της έχουν τεθεί αναφορικά με το κράτος δικαίου.

Μάλιστα, εκτιμούν ότι μετά το σκάνδαλο με τις υποκλοπές σε δημοσιογράφους και σε αρχηγό κόμματος της αντιπολίτευσης καθώς και τις παραιτήσεις των δύο υψηλόβαθμων αξιωματούχων, του Γρηγόρη Δημητριάδη και του Παναγιώτη Κοντολέοντα, είναι πλέον πρακτικά αδύνατο να εκταμιευθεί η δεύτερη δόση.
Υπενθυμίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατέθεσε πρόταση για σύσταση διακομματικής κοινοβουλευτικής επιτροπής ελέγχου των κονδυλίων του ταμείου ανάκαμψης, πρόταση που δεν έγινε τελικά δεκτή από την κυβερνητική πλειοψηφία.


ΠΗΓΗ


Και ήρθε η Ε.Ε τώρα να μας μιλήσει για... "κράτος δικαίου";;; 
 Για ποιο "κράτος δικαίου" μιλάνε άραγε και πόσο θα μας δουλεύουν όλοι μαζί, όταν δεν υπάρχει ούτε κράτος ούτε δίκαιο πουθενά και σε τίποτα. 
Κράτος  άλλωστε είναι το σύνολο της δύναμης των πολιτών, που την καπηλεύονται οι ιδιωτικές εταιρίες, όπως αυτή της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Α.Ε. Εταιρίες είναι και τα υπόλοιπα "κράτη" -μέλη της Ε.Ε. που είναι και κοινοπραξία εταιριών, εταιρία και η ίδια, που όμως επιβάλλει όλες αυτές τις "πολιτικές" που βιώνουμε.
Όλοι τους αποσκοπούν στα δικά τους κερδοσκοπικά συμφέροντα εις βάρος όλων ημών, εις βάρος του ίδιου του πολίτη, του ίδιου του ανθρώπου! Και αυτό πλέον είναι ξεκάθαρο μιας και έχουμε υποστεί και τις πολιτικές τους και τα αποτελέσματά αυτών.

Άρα για ποιο δίκαιο μιλάμε; όταν κι αυτό το έχουμε παραδώσει στα χέρια τους μαζί με το κράτος μας, την συνολική δηλαδή δύναμη μας;

Δεν θα μείνουμε στο όλο θέμα του... "σκανδάλου" ούτε για τις "ενοχικές παραιτήσεις"... 
Αν μπορούσαν να αισθανθούν ενοχές, δεν θα έκαναν τίποτα από αυτά που έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν ... ούτε θα σχολιάσουμε τους λόγους... "ευθιξίας" του ανιψιού του πρωθυπουργού. Τραγέλαφος!!!
'Αλλωστε δεν θα μάθουμε τώρα, τι ακριβώς συμβαίνει αλλά και που αποσκοπεί η αποκάλυψη του... σκανδάλου γιατί έχουμε προ πολλού πάψει να "πιστεύουμε" στην "τυχαιότητα"!

Σκίζουν λοιπόν  όλοι τους τα ρούχα τους για το "σκάνδαλο" των παρακολουθήσεων, ενώ όλοι τους θέλουν να εξαφανίσουν κάθε ιδιωτικότητα των πολιτών, κάθε ψήγμα ελευθερίας που υπήρχε μέχρι σήμερα, να "χακάρουν" τον ίδιον τον άνθρωπο, σύμφωνα πάντα με τα δικά τους λεγόμενα στα παγκόσμια φόρα που σχεδιάζουν για εμάς χωρίς εμάς. 

Μας φτιάχνουν το ψηφιακό κλουβί μας ήδη με το πρόσχημα της "πανδημίας", παραχωρώντας τα προσωπικά μας δεδομένα σε ιδιωτικές εταιρίες που κανείς δεν γνωρίζει ποιοι και πώς τα χρησιμοποιούν...

Τώρα σπεύδουν ολοταχώς  και  για την 'ψηφιακή ταυτότητα"... για ποιον λόγο; Μα, για τι άλλο; Για το... καλό μας! Για την εξυπηρέτηση μας, να μην χάνουμε τα έγγραφα μας, ως άνοα, άβουλα και αφηρημένα όντα που έχουμε γίνει! 

Κατά τα άλλα, θα μας κόψουν και την ... "δόση";;; 
Όχι σε εμάς,... στην Γενική Κυβέρνηση, στο διοικητικό συμβούλιο δηλαδή της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Α.Ε. που πανηγύριζε για τα "δανεικά" που θα έπαιρνε με εγγυήσεις όλων ημών βεβαίως, από το Ταμείο Ανάκαμψης, που πάλι θα έφταναν σε... "ημετέρους" και θυγατρικές των τραπεζών μεγαλώνοντας το δημόσιο εξωτερικό χρέος που έχουμε κατά κεφαλήν όλοι μας ανεξαιρέτως, ακόμα και τα νεογέννητα παιδιά μας.

Κι αυτό ενώ όλοι γνωρίζουν ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑ, γιατί εμείς οι Έλληνες πολίτες,  έχουμε δικά μας ΑΤΟΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, 3 τεράστιες ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ που θα μπορούσαν όλες οι κυβερνήσεις  να χρησιμοποιήσουν για να μην υφιστάμεθα τίποτα από τα σημερινά μας δεινά, τα οποία απορρέουν από αυτό το "χρέος" που δεν έλεγξε κανένας τους και της επιβεβλημένης "σωτήριας λύσης" του μνημονίου που μας επέβαλαν με ψευδή στοιχεία...

8,5 τρισεκατομμύρια ευρώ περιμένουν για να κλείσουμε όλες τις "πληγές" και να κόψουμε όλα τα δεσμά μας για να μπούμε πραγματικά σε μια ανελικτική τροχιά σε όλα τα επίπεδα της οικονομίας και του βίου μας.

 Η Ευρωπαϊκή Ένωση και όλοι οι εγχώριοι "θεσμοί",  η "ελληνική βουλή" κι όλοι οι κομματικοί μηχανισμοί το γνωρίζουν!!!!.
    ΑΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΤΟΥΣ!! 

Αλλά τώρα η Ε.Ε έπεσε από τα σύννεφα για το "σκάνδαλο" των παρακολουθήσεων και θα μας... κόψει και την δόση!!!

Το θέμα λοιπόν ποτέ δεν ήταν, ούτε είναι οικονομικό!!! Μας δουλεύουν χρόνια τώρα καλλιεργώντας τον παράμυθο της "ψωροκώσταινας".

 Και αυτό αποδεικνύεται από πάρα πολλά επίσημα έγγραφα, διεθνείς συμφωνίες και δικαστικές αποφάσεις που όσο και να προσπαθούν δεν μπορούν να εξαφανίσουν, ούτε ξένοι, ούτε εγχώριοι "θεσμοί"!

 Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ που έκανε πρόταση για σύσταση επιτροπής ελέγχου για τα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης...

Δεν τον είδαμε ως κυβέρνηση να κάνει οποιονδήποτε έλεγχο, ούτε για το "χρέος", ούτε για τις 3 ΕΘΝΙΚΕΣ περιουσίες μας και να βγάλει την χώρα από τα μνημόνια πραγματικά κι όχι στα λόγια όπως μας παραμυθιάζει!!!
Εδώ δεν μπορεί να διαβάσει καν τον ... κρατικό προυπολογισμό της χώρας... Βέβαια δεν είναι και ο μόνος από όλους αυτούς τους κομματανθρώπους.

Το θέμα είναι καθαρά δικό μας .... και της ΝΟΗΣΗΣ μας, να εξετάσουμε τα πραγματικά δεδομένα και να αντιληφθούμε ότι πρέπει να σταματήσουμε τις ... "διαπιστώσεις" για την διαφθορά και την σαπίλα που επικρατεί και να βλέπουμε το κάθε "σκάνδαλο" σαν να ανακαλύπτουμε πάλι την ... Αμερική!

 Για την στοχευμένη φτωχοποίηση μας που είναι το τεράστιο μοναδικό και εγκληματικό ΣΚΑΝΔΑΛΟ, που όπως φαίνεται δεν αφορά τελικά μόνο την τσέπη μας αλλά και την νόηση μας,  δεν μιλάει κανείς τους!

Ως πότε θα τους κοιτάμε να εναλλάσσονται οι ίδιοι και οι ίδιοι, αυτοί και τα σκάνδαλα τους...  και να συνεχίζουμε να τους δίνουμε το πληρεξούσιο μέσω της ψήφου μας για περισσότερα εγκλήματα;;;

Αν δεν ενωθούμε ως ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ως σύνολο, ένα σώμα, ως έθνος και να ανακτήσουμε τον ΟΙΚΟ μας, να τον ελέγξουμε και να τον καθαρίσουμε ενδελεχώς για να αποδοθεί η πραγματική ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,  ώστε να μπορέσουμε να κτίσουμε την δική μας Πολιτεία βασισμένη σε πραγματικές Αξίες και Αρχές που μας ορίζουν ως ανθρώπινα νοήμονα όντα
 με μια δημόσια διοίκηση που αυτό είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...
ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...αν δεν πάρουμε τα δίκαια και τα δικά μας...
 σε λίγο δεν θα υπάρχει κανείς για να κάνει... ούτε καν "διαπιστώσεις"!

ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ,
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ...
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ
ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ
 ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. 
Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.