(Βίντεο) Ελληνική Οικονομία & οι "Επιτροπές Έρευνας και Ελέγχου"


 Αυτή είναι μία από μια σειρά εκπομπών που παρουσιάζονται στην ΠΟΛΙΤΕΙΑ-ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ  και στις οποίες αναλύεται το πρόγραμμα του Πολιτικού Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, τα πραγματικά δεδομένα στα οποία στηρίζεται και πώς έρχεται να κόψει τις ρίζες αυτού του σάπιου τραπεζο-κομματικού καθεστώτος που επικρατεί εδώ και πολλά χρόνια μέχρι και σήμερα...

«Αυτό που πρέπει να συμβεί στην χώρα είναι ο Έλληνας πολίτης, το βασικό συστατικό του ελληνικού κράτους να λάβει γνώση για το τι ακριβώς συμβαίνει τόσο στα δημοσιονομικά, όσο και στα οικονομικά της χώρας..." μας δηλώνει ο κ. Τζίντζιος, "...γιατί μέχρι τώρα είναι μόνο ένας φορολογούμενος, ένας ψηφοδότης-ψηφοφόρος που τον έχει ανάγκη αυτό το προτεκτοράτο, δια στόματος Άδωνη Γεωργιάδη, το οποίο έχει στηθεί από την αρχή συστάσεως του «νεοσύστατου» ελληνικού κράτους από το 1832. Κι αυτό το προτεκτοράτο έχει ανάγκη τον ψηφοδότη- ψηφοφόρο για να μπορεί να αντλεί την δύναμη που έχει ο πολίτης ως σύνολο και να την μεταφέρει σε μηχανισμούς δικούς του.... Βλέπε βουλευτές, που δρουν ως Αντιπρόσωποι του ίδιου του Πολίτη και αποφασίζουν πώς θα είναι η ζωή του χωρίς να υπολογίζουν πραγματικά ποια είναι η ανάγκη του ίδιου του πολίτη για ευημερία, για ασφάλεια σε όλα τα πεδία και επίπεδα... Λαμβάνουν υπόψη μόνον τα συμφέροντα του προτεκτοράτου..
Εμείς ζούμε σε ένα προτεκτοράτο, υπό την προστασία αυτών των ξένων δυνάμεων οι οποίοι έχουν στήσει φαινομενικά ένα δημοκρατικό κράτος «Ελληνικό» με ηγεσία αλλογενή, γιατί δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα του Έλληνα πολίτη... 

Και συνεχίζει: "...Αυτά αναφέρονται και στην Ιδρυτική Διακήρυξη της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ. Είναι η πρώτη φορά που θίγονται τα πραγματικά προβλήματα και αιτίες της σημερινής κατάπτωσης του ελληνισμού σε όλα τα πεδία και επίπεδα και δίνονται λύσεις στην ουσία των προβλημάτων... κι όχι να βάζουμε τσιρότα σε πληγές που εφήμερα πονάνε, αλλά να λύσουμε πραγματικά το πρόβλημα της ελληνικής πολιτείας που δεν είναι άλλο από την παράδοση της δύναμης των Ελλήνων Πολιτών σε εξωγενείς παράγοντες....
Φαινομενικά, η νέα κυβέρνηση που ερχόταν να κυβερνήσει στο αντίποδα μιας άλλης, έκανε έναν επιφανειακό έλεγχο κάποιων διατάξεων και αυτό δεν είχε παρά να δώσει περισσότερη δύναμη σε αυτό που έχει στήσει. Δεν πήγαν να κόψουν οποιαδήποτε ρίζα που προκαλεί αυτή την κατάπτωση….»

Εδώ να σημειώσουμε ότι πράγματι τόσα χρόνια παρά τις κορώνες και τις κοκορομαχίες για την "καμένη γη" που παραλαμβάνει ο ένας από τον άλλον όταν παίρνει την εξουσία, κανένας έλεγχος δεν έγινε ποτέ, κανένας δεν κατέδειξε τους υπεύθυνους και ποτέ δεν αποδόθηκε δικαιοσύνη. 

"...Αυτά όλα τελειώνουν"... μας δηλώνει ο κ. Τζίντζιος. ".... Έχουμε δει όλους τους κομματικούς ανθρώπους της χώρας να ξεφτυλίζονται, να αλλάζουν παρατάξεις απλά και μόνο για να μένουν στην επικαιρότητα και να είναι βουλευτές...Να υπάρχουν δηλαδή αυτοί οι μηχανισμοί που μπορούν ασυνείδητα να υπογράψουν ο,τιδήποτε για τον θάνατο του Έλληνα πολίτη, προκειμένου αυτοί να είναι σε μια θέση η οποία βολεύει τα ιδιωτικά τους μικροσυμφέροντα..."

Συνεχίζοντας την κουβέντα μας για τις 'ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ" που θα συσταθούν αμέσως την επόμενη μέρα της διακυβέρνησης της χώρας από την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, με σκοπό να εκτελέσουν έναν ενδελεχή έλεγχο σε όλα τα πεδία και τα τα επίπεδα του κρατικού μηχανισμού και συγκεκριμένα αναφερόμενος στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ο κ. Τζίντζιος μας θυμίζει...

"...Είχαμε αναλύσει την πώληση του ΟΣΕ που σταδιακά έχει μειωθεί η χρήση του σιδηροδρόμου στην Ελλάδα και έχει απαξιωθεί, γιατί έχει απαξιωθεί από την ίδια την πολιτεία... Γιατί όταν βλέπουμε να μην υπάρχουν οι σιδηρογραμμές στα κεντρικά λιμάνια, να μην χρησιμοποιείται δηλαδή ο σιδηρόδρομος ως βασικό εμπορικό μεταφορικό μέσο, αντιλαμβάνεστε ότι από εκεί και πέρα αναλαμβάνουν οι ιδιωτικές εταιρίες με τις οποίες εγώ προσωπικά κι όλους τους ανθρώπους που εργάζονται δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα... αλλά θα έπρεπε να ήταν διαφορετικά δομημένες οι μεταφορές, αυτοί όλοι οι άνθρωποι να έχουν πάλι εργασία, η οποία θα είναι ικανοποιητική η αμοιβή της για να μπορεί με μόνο το μισό του μισθού να ικανοποιεί όλες τις ανάγκες του διαβίωσης ο πολίτης και για να έχει ένα 50% για το παραπάνω και για την αποταμίευση του...
Οπότε η απαξίωση από το ίδιο το κράτος, η μη επένδυση για την ανάπτυξη των σιδηροδρόμων και η άδικη διαχείριση των πόρων του Έλληνα πολίτη, προκάλεσε αυτή την πτώση του σιδηροδρόμου και φτάσαμε σε ένα σημείο να τον χαρίσουμε για 35 εκατομμύρια ευρώ και αναφέραμε ότι πλέον ψηφίστηκε να δοθεί επιχορήγηση 50 εκατομμυρίων ετησίως - συνολικά για 15 χρόνια θα φτάσει στα 750 εκατομμύρια- στον ιδιώτη ο οποίος υποτίθεται αγόρασε τον Ο.Σ.Ε. να τον εκσυγχρονίσει..."

Και καταλήγει: "....Άρα δεν αναλάβαμε εμείς ως Πολιτεία να εκσυγχρονίσουμε αυτό το οποίο έχουμε, το χαρίσαμε σε έναν ιδιώτη, -είναι αμφίβολη η πράξη, δεν γνωρίζουμε αν μεταφέρθηκαν τα ποσά- αλλά και να μεταφέρθηκαν είναι ευτελές το ποσό... και χάρισαν ένα τέτοιο τεράστιο μέσο όπως είναι όλος αυτός ο μηχανισμός με τις υποδομές όποιες και αν είναι αυτές και τον επιχορηγούμε εμείς για να αναπτυχθεί. Δηλαδή του δίνουμε χρήματα ως επιχορήγηση. Δεν είναι δανεισμός!..."

Αυτό βέβαια να τονίσουμε ότι δεν έχει συμβεί μόνο στα αεροδρόμια ή μόνο στα λιμάνια της χώρας μας. Είναι μια παγιωμένη τακτική που την παρατηρούμε να συμβαίνει παντού και διόλου "τυχαία"... και όπως μας ενημερώνει ο κ. Τζίντζιος για την περίπτωση του Ελληνικού : 

"...Βλέπουμε εταιρίες που έρχονται να αναβαθμίσουν την περιοχή και πίσω τους κρύβονται αυτοί οι "σύμβουλοι και πίσω από την εταιρία η οποία υποτίθεται πλήρωσε για να πάρει το Ελληνικό, κρύβεται η Alpha Bank όπου στην Αlpha Βank όπου πίσω της είναι η Βlack Rock όπου η Black Rock ήταν η εταιρία που έβγαλε την οικονομική έκθεση που παρήγγειλε η Tράπεζα της Eλλάδος πριν μπούμε στα μνημόνια για την αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας και πόσο βιώσιμο είναι το τραπεζικό σύστημα της Eλλάδος. 

Αντιλαμβανόμαστε ότι όλοι αυτοί έχουν στήσει ένα γαϊτανάκι με εταιρίες μπροστινές όπου όλοι μαζί είναι τα ίδια πρόσωπα. Πολλές φορές μας τους ονομάζουν ως "αγορές", είναι τα ίδια πρόσωπα τα οποία από την μία φαινομενικά έρχονται να επενδύσουν και από την άλλη την ίδια στιγμή συμβουλεύουν για το "ανθυγιεινό" της επιχείρησης την οποία έρχονται να αγοράσουν....Δηλαδή εγώ λέω ότι είναι ανθυγιεινή η επένδυση στην Ελλάδα και από την άλλη είμαι αυτός που έρχομαι να αγοράσω....Για ποιον λόγο το κάνω αυτό; Για να υποβαθμίσω την αξία του οικοπέδου ούτως ώστε να το πάρω στην χαμηλότερη δυνατή τιμή..."

Πώς θα λειτουργούν λοιπόν αυτές οι Επιτροπές και σε ποιο είναι το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τον έλεγχο τους;

Πώς δημιουργήθηκε και για ποιον λόγο η πεποίθηση στον Έλληνα πολίτη ότι "δεν θα βρει το δίκιο του πουθενά;"

Τι συνέβη με τον Νόμο 4389/2016 και την ίδρυση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων στην δημόσια περιουσία μας;

Ο κ. Τζίντζιος επικαλείται την νόηση και την λογική όλων μας: 
"... Κάτι γίνεται νόμιμο όταν υπάρχει ένας νόμος ο οποίος το προβλέπει. Ο νομοθέτης όμως κατά πόσο ήταν ηθικό να συντάξει αυτόν τον νόμο δεν το είδε κανείς...
 Εδώ έχουμε δει γνωστούς συνταγματολόγους όπου το Σύνταγμα προβλέπει το ηθικό του νόμου, τον κ. Βενιζέλο, τον κ. Παυλόπουλο...  και τόσοι άλλοι οι οποίοι επικαλούνται την αυθεντία και ότι πουν είναι και θέσφατο, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΘΙΞΕ ΤΟ "ΗΘΙΚΟ"... Όλοι μένουν στο "νόμιμο" …"
Και συνεχίζει δίνοντας μας ένα δείγμα:" ...Είναι μια σκέψη για να δούμε το ύψος της ανηθικότητας ενός νόμου που έχουμε παραδείγματα που υφίστανται σήμερα- δηλαδή αν αύριο ψηφιστεί ένας νόμος όπου οι 'Ελληνες πολίτες  θα μπορούν να έχουν εργασία, όταν είναι φορολογικά ενήμεροι… πως το ακούτε; 
...Γιατί βλέπουμε σήμερα νομοθετήματα που αναφέρονται στην μεταφορά όλων των εσόδων του κράτους σε μια Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων η οποία ορίζεται από τον νόμο ότι δεν μπορεί να προσβληθεί και να συρθεί στα δικαστήρια από κανέναν θεσμό!!!… χωρίς νομική προσωπικότητα, δεν επιδέχεται κανέναν έλεγχο!!!
  Πόσο ηθικό δηλαδή είναι αυτό και πότε μας κατέβαλε αυτή η Ανεξάρτητη Αρχή, αυτός ο οργανισμός που είναι έξω από το κράτος;... διερωτάται ο κ. Τζίντζιος"

Πώς λοιπόν αυτή η "Αρχή" η οποία δεν έχει συνταγματική κατοχύρωση, δεν έχει κατοχυρωθεί συνταγματικά πώς είναι δυνατόν να έχει οικονομική σχέση ή οποιαδήποτε σχέση με τον 'Ελληνα πολίτη;

Ας προβληματιστούμε όλοι μας για το τι έχει συμβεί πραγματικά στην χώρα μας και να πηγαίνουμε στα πραγματικά αίτια που συντελούν σε αυτή την κατάπτωση που βιώνουμε... γιατί όπως λέει ο κ. Τζίντζιος:

"...Η ανηθικότητα έχει περιέλθει σε όλους τους τομείς της ζωής μας γιατί το έχει επιτρέψει το κρατικό όργανο αυτό που λέγεται Βουλή, η μεταβίβαση της δύναμης του 'Ελληνα πολίτη… η ανηθικότητα έχει κατακλύσει όλους τους τομείς. 
Όταν δεν έχεις ηθικούς νομοθέτες, όταν δεν υπάρχουν αξίες και αρχές, το αξιακό πρωτόκολλο το οποίο το αναφέρουμε πολλές φορές, μέσα από το οποίο θα απορρέουν οι νόμοι, αντιλαμβάνεστε ότι ο καθένας που μπαίνει σε θέση υπουργού ή υφυπουργού -γιατί αυτοί είναι οι νομοθέτες και κατεβάζουν ένα νομοσχέδιο- ο καθένας που μπαίνει σε ένα υπουργείο... Και αναφέρω περιπτώσεις που δικηγόρος είναι υπουργός υγείας και υπουργός δικαιοσύνης είναι γιατρός.. τα έχουμε δει αυτά…
Πώς είναι δυνατόν αυτός να γνωρίζει τι είναι δίκαιο και ηθικό γι' αυτό το συγκεκριμένο;
 ...Αντιλαμβάνεστε ότι αυτό θα πρέπει να λήξει εχθές και αυτό θα συμβεί μόνο με την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και με την βούληση όλων των ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ...."

'Επεται συνέχεια....


H σημερινή εικόνα της οικονομίας, της υγείας, του ασφαλιστικού τομέα και γενικά της ελληνικής πολιτείας οφείλεται σύμφωνα με τα MME και τους κομματικούς μηχανισμούς στα τελευταία 12 χρόνια της κρίσης και των μνημονίων. 
Mε αυτήν την τακτική προσπαθούν να ξεπλύνουν τις κομματικές πρακτικές που εφαρμόστηκαν τουλάχιστον από την μεταπολίτευση κι εντεύθεν ώστε να ξεχαστούν τα εγκλήματα που έχουν εκτελέσει τα κόμματα εναντίων των Ελλήνων πολιτών.

 Μεταφέροντας τον πλούτο και την δημόσια περιουσία σε Α.Ε με την ταυτόχρονη ραγδαία αύξηση των τιμών των προϊόντων και την υπερφορολόγηση προσπαθούν απεγνωσμένα να εξοντώσουν οικονομικά, ηθικά και σωματικά τον Έλληνα για να μην έχει το σθένος να αντιδράσει.

 Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» έχει όλα τα εχέγγυα, όπως κεφάλαια, στρατηγική, αξιακό σύστημα διοίκησης και ένα μοναδικό σχέδιο ελέγχου των γεγονότων ώστε να μπορέσει ο Έλληνας πολίτης να πολέμησε και να κατακτήσει ως σύνολο το αυριανό παρόν που του αρμόζει βασισμένο στο δίκαιο και την αλήθεια. 

Τον τρόπο που θα συμβεί ακριβώς αυτό μας αναλύει ο υπ. Βουλευτής Ν.Σερρων με την «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», κύριος ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ στην εκπομπή "ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ " με την ΕΛΕΝΑ ΓΚΙΚΑ.

ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ,
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ...
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ
ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ
 ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. 
Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.