ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ Κ. ΓΚΕΟΡΓΚΙΕΒΑ;;; ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ... ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ;;;



Η Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα, επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, κατά τη διάρκεια συνεδρίου στο Νταβός με θέμα τις παγκόσμιες οικονομικές προοπτικές στον ορίζοντα των συνεπειών του πολέμου στην Ουκρανία, μπορεί να απέκλεισε έναν κίνδυνο παγκόσμιας ύφεσης ωστόσο στα πλαίσια της ομιλίας της υπογράμμισε πως ο ορίζοντας σκοτείνιασε για την παγκόσμια οικονομία.

Με τον πληθωρισμό να βρίσκεται σε τόσο υψηλό επίπεδο ώστε ακόμα και μεγάλες οικονομίες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και της Βρετανίας, να δυσκολεύονται να ισορροπήσουν η επικεφαλής του ΔΝΤ προειδοποίησε ότι «η χρονιά θα είναι δύσκολη».

«Βιώνουμε ένα σοκ στην τιμή των πρώτων υλών και κυρίως στις τιμές των ειδών διατροφής» που πλέον αγγίζουν πρωτοφανή ύψη, δήλωσε η Γκεοργκίεβα.

Ο διεθνής οικονομικός οργανισμός που εδρεύει στην Ουάσινγκτον μείωσε τον Απρίλιο την πρόβλεψή του για την παγκόσμια ανάπτυξη στο 3,6% φέτος (-0,8 της μονάδας σε σχέση με τις προηγούμενες προβλέψεις) λόγω των «σεισμικών κυμάτων» του πολέμου στην οικονομία.

Οι συνέπειες του πολέμου μπορεί να επιδεινωθούν περαιτέρω, και ο φόβος μιας παγκόσμιας ύφεσης αρχίζει να αναπτύσσεται ανάμεσα σε έναν αυξανόμενο αριθμό οικονομικών παρατηρητών.

Σε έκθεση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), στον οποίο μετέχει το σύνολο των ανεπτυγμένων χωρών, αναφέρει ότι οι χώρες της G7 κατέγραψαν το πρώτο τρίμηνο μείωση της ανάπτυξής τους κατά 0,1%, σε τριμηνιαία κλίμακα.

Μια ύφεση δεν είναι στον ορίζοντα «επί του παρόντος αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση», δήλωσε σήμερα η Γκεοργκίεβα, απαντώντας σε ερώτηση για τους κινδύνους ύφεσης στις ανεπτυγμένες χώρες.

«Θα δούμε υφέσεις σε ορισμένες χώρες που δεν συνήλθαν από την κρίση της Covid, εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τη Ρωσία ή την εισαγωγή διατροφικών προϊόντων και ήδη παρουσιάζουν αδυναμίες», συμπλήρωσε.



ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΟΞΥΜΩΡΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΝΤ  ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ *ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ (ΤΥΧΑΙΟ;;;) - ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ BRETTON WOODS  ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΦΕΣΗ!!!

ΟΤΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΤΟΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ  ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ  Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟ-ΦΥΤΕΥΟΥΝ

Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 2,3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!


ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ Κ. ΓΚΕΟΡΓΚΙΕΒΑ;;; ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ... ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ;;;

Η ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΒΙΑΣ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!



ΕΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ
ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,
ΝΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΥΛΙΚΑ, Ή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ

ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ
ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ..
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



Προγραμματικές δηλώσεις "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

                ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 2 ΠΙΝΔΟΥ 75 ΚΑΜΑΤΕΡΟ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210- 23874848 ΚΙΝ. 692661223

ΕΜΑIL e.sykamaterou2@gmail.com