Οι εμβολιασμένοι, μπορούν να προστατευτούν.


Ο Cornelius Bulik εξηγεί τί πρέπει να κάνετε εάν έχετε εμβολιασθεί.

Ο Cornelius G. Bulik έχει μεταπτυχιακό στην Βιοχημεία, από το Πανεπιστήμιο Pierre & Marie Curie, Paris στην Γαλλία και μεταπτυχιακό στην Μοριακή βιολογία και παθολογία της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Μόντρεαλ.

«Το ενδιαφέρον μου εκδηλώνεται στην πρακτική και τα μέσα για την διατήρηση ενός νέου και υγιούς νου και σώματος, ακόμη και σε προχωρημένες ηλικίες, όπως μετά την ηλικία των 70 έως 120 ετών και περισσότερο. Είμαι υπερήφανος πού είμαι ένα παράδειγμα σ᾿ αυτόν τον αγώνα.»

Από τον Cornelius Bulik

«Εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο, ζούμε πολύ «ενδιαφέρουσες στιγμές» και έχουμε δει κοινωνικές αλλαγές, σε ολόκληρο τον κόσμο, πού θα μας φαίνονταν αδιανόητα πριν από δύο χρόνια.

Οι περισσότεροι άνθρωποι, ως συνήθως, δεν έχουν ιδέα ποια είναι ἡ πραγματικότητα και απλώς συμμορφώνονται μ᾿ αυτό που εκείνοι που έχουν την εξουσία τους επιβάλλουν να κάνουν.

Ναι, μας λένε πώς είμαστε μία αγέλη και ότι πρέπει να φοράμε ένα κομμάτι ύφασμα στο πρόσωπο και ν᾿ αποκτήσουμε την ανοσία της αγέλης κατά ενός θανατηφόρου ιού πού αλλάζει (μεταλλάσσεται) τακτικώς σέ νέες παραλλαγές, πιο επικίνδυνες και θανατηφόρες από τις προηγούμενες κάθε φορά, κάτι πρωτόγνωρο στην Βιολογία!

Κάθε καλός ιολόγος, θα μας πει ότι: οποιοσδήποτε ιός προσαρμόζεται και γίνεται όλο και λιγότερο θανατηφόρος όταν μεταπηδά από είδος σε είδος. Αλλά οι πολιτικοί λένε ότι ὁ νέος ιός κάνει ακριβώς το αντίθετο. Οι νέες παραλλαγές είναι όλο και πιο θανατηφόρες. Τα παιδιά φαινόταν, πέρσι, να έχουν ανοσία...όχι πια, και πρέπει να φορούν μάσκες και να εμβολιαστούν όπως κι᾿ εμείς οι υπόλοιποι!

«Υπερπληθυσμός»


Από την αρχαιότητα, ακούμε τακτικώς ότι είμαστε πάρα πολλοί πάνω στον πλανήτη. Η «θεραπεία» ήταν ο ΠΟΛΕΜΟΣ, από την αρχαιότητα...

Πιο πρόσφατα, ο Μάλθους (Μαλθουσιανή καταστροφή), o Δαρβίνος, o Γκάλτον (πατέρας της Ευγονικής) και άλλοι, μας εισήγαγαν στην «επιστημονική ευγονική» κι᾿ ακὀμη πιο προσφάτως οι Rockefeller, Turner, Gates προωθούν μία πρακτική για τα «μέλη του κοπαδιού» - ναι, εσύ, εγώ, τα παιδιά μας και σίγουρα όχι αυτοί!

Για να επιτύχει η πρακτική αυτή του κοπαδιού, όπως είπε ο Gates στο TED TALK, ένα από τα μέσα είναι διά του «εμβολιασμού»


Ναι, τα δηλητήρια πού ονομάζουν εμβόλια δεν είναι εμβόλια αλλά ένα εργαλείο γενετικής παρεμβάσεως. Στην πραγματικότητα ο σκοπός είναι να κάνουν οποιονδήποτε λάβει το εμβόλιο να παράγει ένα δηλητήριο GMO (γενετικά τροποποιημένοι ὀργανισμοί) την πρωτεΐνη των ακίδων (ακριβώς όπως οι GMO κατσίκες παράγουν πρωτεΐνες αράχνης στο γάλα τους).

«Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει μέχρι τώρα», δήλωσε ο Bryan Bridle, ένας δημοφιλής ανοσιολόγος και αναπληρωτής καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Guelph του Οντάριο. Προειδοποίησε τούς ακροατές, ότι το μήνυμά του ήταν «τρομακτικό».

Λοιπόν, τι σημαίνει «δεν συνειδητοποιήσαμε»;!

Η έρευνα δείχνει ότι η ακίδα της πρωτεΐνης εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος και σκοτώνει τα ενδοθηλιακά κύτταρα των αιμοφόρων αγγείων, γεγονός που εξηγεί τις χιλιάδες αναφερόμενες παρενέργειες από θρόμβους αίματος και καρδιακές παθήσεις, εγκεφαλικές βλάβες και αναπαραγωγικά προβλήματα.

Cornelius G. Bulik


Αυτό που τώρα κάνουν στους ανθρώπους, ηλικιωμένους, νέους και παιδιά.

Τώρα, που βγήκαν όλα στην φόρα και βλέπουμε την ανείπωτη βλάβη πού έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει, η αιτιολογία αποποιήσεως είναι «δεν ξέραμε»!

«Οι ερευνητές των εμβολίων, είχαν υποθέσει ότι τα εμβόλια mRNA COV θα συμπεριφέρονταν όπως τα «παραδοσιακά» εμβόλια και ἡ πρωτεΐνη ακίδων υπεύθυνη για την μόλυνση και τα πιο σοβαρά συμπτώματα - θα παρέμενε στην θέση εμβολιασμού στον μυ του χεριού, λένε τώρα.

Ωστόσο, τα Ιαπωνικά δεδομένα έδειξαν ήδη ότι ἡ ακίδα πρωτεΐνης εισέρχεται στο αίμα όπου κυκλοφορεί για αρκετές ημέρες μετά τον εμβολιασμό και στην συνέχεια συσσωρεύεται σε όργανα και ιστούς, όπως σπλήνα, μυελός των οστών, συκώτι, επινεφρίδια και σε υψηλές συγκεντρώσεις στα ανδρικά και γυναικεία αναπαραγωγικά όργανα.

Μπορούμε να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι αυτό γίνεται σκοπίμως, ο Μπίλ Γκέϊτς το είπε ξεκάθαρα στην παρουσίαση του!

Τι πρέπει να κάνουμε;


Ξεκινήστε με τον εφοδιασμό πευκοβελονών, από λευκό πεύκο (λευκό πεύκο, έλατο, κέδρο και βελόνες ερυθρελάτης  πού περιέχει σικιμικό οξύ και σουραμίνη) και κάντε ένα έγχυμα σε ζεστό νερό με την προσθήκη λίγου οινοπνεύματος η λίπους όπως λάδι καρύδας ή βούτηρο.

Χρησιμοποιείστε πολλά φύλλα ανά λίτρο και αφήστε τα για περίπου μισή ώρα μέσα στο ζεστό νερό (όχι βραστό).

Στην συνέχεια περάστε το από σουρωτήρι και πιέστε τις βελόνες μ᾿ ένα κουτάλι για να εξαχθεί ο χυμός τους. Πίνετε 1/2 ποτήρι από αυτό το ρόφημα πρωί και βράδυ για την εξουδετέρωση των πρωτεϊνών spike.

Για την πρόληψη των θρομβώσεων αίματος, πρέπει να πάρετε μία κουταλιά της σούπας natto, φρέσκο ή αφυδατωμένο (εδώ για την αγορά του) κάθε οκτώ ώρες. Το natto περιέχει επίσης κι ᾿άλλα σημαντικά συστατικά ένα εκ των οποίων είναι η βιταμίνη Κ2, σημαντική για την καλή υγεία των αγγειακών τοιχωμάτων που έχουν υποστεί βλάβη από την ακίδα της πρωτεΐνης spike.

Κάνοντας αυτό, σιγά-σιγά το σώμα σας πρόκειται ν᾿ απαλλαγεί από τα κύτταρα που παράγουν την ακίδα πρωτεΐνης και στην συνέχεια μπορείτε να θεωρείται πως είστε ασφαλής.

Λάβετε υπ᾿ όψιν, ότι οι άνθρωποι διασπέρνουν την ακίδα πρωτεΐνης, γύρω τους. Έτσι, ἐνα ζείτε δίπλα σε τέτοια άτομα, στό σπίτι, στήν εργασία σας, πρέπει να προστατευτείτε από αυτό με natto, βιταμίνη D3 (10000 UI /ἡμέρα), μαγνήσιο, ψευδάργυρο και βιταμίνη Α.

Να τρώτε υγιεινά τρόφιμα, να εκτίθεστε στον ήλιο και εάν είναι δυνατόν να κάνετε θαλασσινά μπάνια, τακτικά και το πιο σημαντικό: μην ξεχνάτε το ρόφημά σας από πευκοβελόνες.

ΠΗΓΗ