(ΒΙΝΤΕΟ) Κοινωνικό Πείραμα Υπακοής της Μάζας


Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με τα περίφημα εμβόλια λέγοντας σου πως είναι υποχρεωτικό για το κοινό καλό. Έτσι και με τις μάσκες. Όταν όλοι φορούν αισθάνεσαι άβολα που δε φοράς το φίμοτρο. Χρόνια ολόκληρα μελετούν την χαλιναγωγήσει των μαζών και το έχουν επιτύχει μια χαρά αν κρίνουμε από την καθημερινότητα μας τον τελευταίο χρόνο.


Εκεί λοιπόν είναι η παγίδα σου λένε μια μικρή αλήθεια (για το κοινό καλό) που ισχύει αλλά δε λένε ότι το κράτος είναι υποχρεωμένο να παίρνει τα κατάλληλα μέτρα ενώ η τελική απόφαση είναι δική σου ως ελεύθερος πολίτης και όλοι ίσοι μεταξύ τους και πρώτιστος το δικό σου καλό και με δική σου συναίνεση και όχι με δέλεαρ τα δήθεν προνόμια τα οποία μέχρι χθες τα είχες ούτως ή άλλως.

Για ποια προνόμια μιλάμε; Που σου αφαίρεσαν φασιστικά την ελευθερία σου και τώρα υποτίθεται στη ξανά δίνουν πίσω με αντάλλαγμα το εμβόλιο.

Από μικρό παιδί σου περνάνε το μήνυμα της "κοινωνικής υπακοής" και εσύ δεν το καταλαβαίνεις. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργούν τα λεγόμενα "πιόνια" που χρειάζεται το σύστημα τους για να επιβιώνει για χιλιάδες χρόνια χωρίς ο "ψηφοφόρος" να έχει περιθώρια αντίδρασης αφού έτσι έμαθε νομίζοντας πως χωρίς τους διαχειριστές του δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Αυτά τα "πιόνια" λοιπόν είναι αυτά που θα παλέψουν να το κρατήσουν το σύστημα αυτό εν ζωή, αυτό το άθλιο μάτριξ, για να επιβιώσουν ως άβουλα όντα που είναι.

Δείτε το βίντεο εδώ: