(ΒΙΝΤΕΟ) ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟ' ΣΚΑΣΕ ΤΟ... ΠΑΡΑΜΥΘΙ!



ΚΥΠΡΟΣ - Υπ. Υγείας: Θα είναι υποχρεωτικό για όλους το εμβόλιο κορωνοϊού!!!

Υποχρεωτικό θα είναι για όλους τους πολίτες στην Κύπρο το εμβόλιο για τον κορωνοϊό όπως τόνισε ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου, μιλώντας στην εκπομπή ‘’Μέρα Μεσημέρι’’ του ΑΝΤ1.

Ο κ. Ιωάννου ανέφερε ότι υπάρχει συμφωνία σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης και η παραγγελία εμβολίων θα είναι κοινή. Η κάθε χώρα θα πάρει τα εμβόλια που της αναλογούν και όπως είπε στην Κύπρο αναλογούν 1.2 εκατομμύρια εμβόλια.
Σημείωσε ότι εάν δεν λάβει η Κύπρος από την πρώτη παρτίδα όσα δικαιούται, θα δοθεί προτεραιότητα σε άτομα που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες και μετά θα ακολουθήσουν οι υπόλοιποι.
Πότε να περιμένουμε το εμβόλιο;
''Δεν μπορούμε να προβλέψουμε ακριβώς. Οι καλύτερες των ενδείξεων λένε τέλος του 2020, αρχές του 2021. Αλλά δεν υπάρχει ακόμα κάτι συγκεκριμένο. Οι ενδείξεις που υπάρχουν ειδικά για το εμβόλιο της Οξφόρδης και 1-2 άλλες πρωτοβουλίες είναι για τέλος του 2020, αρχές του 2021.
Εδώ και ένα μήνα γίνεται συνεννόηση και με την Στέλλα Κυριακίδου για να γίνει από κοινού προμήθεια των εμβολίων από όλες τις χώρες της ΕΕ. Μάλιστα η συμφωνία που υπάρχει είναι ότι καμία χώρα δεν θα πάει από μόνη της να κάνει συμφωνίες. Οι ποσότητες που θα πάρουμε θα είναι 1.2 εκατ. Και περιλαμβάνονται και οι Τουρκοκύπριοι σε αυτό τον αριθμό.
Ποιοι θα εμβολιαστούν;
Μόλις το εμβόλιο υπάρχει σε εμπορεύσιμες ποσότητες, όλες οι χώρες της ΕΕ θα το πάρουν την ίδια στιγμή κατ’ αναλογίαν πληθυσμού''.
‘’Αν πάρουμε τα 1,2 θα εμβολιαστούν όλοι οι πολίτες. Αν πάρουμε λιγότερα θα δοθεί προτεραιότητα σε ευάλωτες ομάδες, μετά ηλικιακά κ.ο.κ. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι όταν 60%-70% του πληθυσμού εμβολιαστεί, θεωρείται ότι εμβολιάστηκε ολόκληρος ο πληθυσμός.
Εμείς ζητήσαμε για όλο τον πληθυσμό και ο εμβολιασμός θα είναι υποχρεωτικός. Δεν θα μπορεί κάποιος να αρνηθεί’’

ΠΗΓΗ


ΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ, ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΙΩΣΗ... ΜΕΤΑ.. ΤΟ "ΞΕΧΑΣΕ"!



ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΤΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΦΟΡΕΣ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΨΥΧΟΠΑΘΗ BILL GATES ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.
ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΝΕΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΥΠΟΥ R.N.A.-D.N.A. ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ D.N.A. ΑΦΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΤΟ D.N.A. ΤΟΥ ΙΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ Ν.Τ.Π.


ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΟΠΟΥ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΤΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ...

ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.
ΑΘΗΝΑΠΟΛΙΣ


ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”

http://politikosforeas.e-sy.gr
ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ε.ΣΥ.
http://www.e-sy.g
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ
ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
600 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
http://600dis.oramaellas.gr
50 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
http://cyprus.oramaellas.gr
ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ
http://dimoi.oramaellas.gr
ΠΡΟΣΟΦΟΡΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΜΕΤΟΧΩΝ Τ.Χ.Σ.
http://txs.oramaellas.gr

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΙΣ

http://politikosforeas.e-sy.gr/wp-content/uploads/idritiki-diakirixi-forea.pdf

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

https://www.artemis-sorras.gr/programmatikes-dilosis-politikou-forea/
ΠΗΓΗ