Η Παγκόσμια "πίτα" μικραίνει για την Ευρώπη;


40 Αφρικανικές χώρες υπέγραψαν στρατιωτική συμφωνία με τη Ρωσία.

Θα πάρουν Δωρεάν σιτηρά, στρατιωτικό εξοπλισμό και κυρίως αντιαεροπορικά συστήματα ούτως ώστε εάν η Δύση αποπειραθεί regime change στο όνομα της "Δημοκρατίας" με αεροπορικούς βομβαρδισμούς όπως κάνανε με τον Καντάφι να ξέρουν ότι οι Αφρικανοί δεν θα τους αντιμετωπίσουν με λιανοντούφεκα.
Ο πόλεμος στην Ουκρανία για όποιον δεν το έχει καταλάβει δεν περιορίζεται εκεί αλλά έχει παγκόσμιες προεκτάσεις. Κάποιοι νόμιζαν ότι θα εξοπλίσουν την Ουκρανία σαν αστακό και θα την βάλουν στο ΝΑΤΟ με μηδενικό κόστος γι' αυτούς. 
Τώρα θα μάθουν με τον πιο σκληρό τρόπο ότι ο συνασπισμός Ρωσίας-Κίνας θα τους τσακίσει σε όλα τα άλλα μέτωπα όπου τους βρίσκει. 
Όταν ο Μακρόν τόλμησε να απειλήσει τον Νίγηρα με επέμβαση βρήκε αραγές μέτωπο από το Μαλί και άλλες αφρικανικές χώρες με σαφείς προειδοποιήσεις ότι θα σταθούν στο πλευρό του Νίγηρα. Οι συσχετισμοί έχουν αλλάξει σε βάρος της Ευρώπης. Οι υποτελείς της Αφρικής έχουν σηκώσει κεφάλι.

Την ώρα που η Ευρώπη ασχολείται με τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ, την αλλαγή φύλου από την εφηβεία, την πράσινη ενέργεια και την ένταξη εντόμων στην διατροφή μας - με μ@λακίες δηλαδή, 40 αφρικανικές χώρες υπέγραψαν στρατιωτική συμφωνία με τη Ρωσία. 

Τι σημαίνει αυτό? Με πολύ απλά λόγια: Η παγκόσμια πίτα μικραίνει για την Ευρώπη.

Δεδομένου ότι Ευρώπη είναι ένα μάτσο βολεμένων, δηλαδή επιτρόπων, ειδικών επιστημόνων, ΕΣΠΑτζήδων, ΜΚΟτζήδων και λοιπών παρατρεχάμενων, αυτοί νέμονται την πίτα της Ευρώπης προς όφελος τους και σε βάρος μας. Μαζί με αυτούς βάζουμε και το πολιτικό προσωπικό κάθε χώρας που ανάλογα με το πόσο υποτελείς έχουν καταστήσει τους λαούς που κυβερνούν, οι Επίτροποι τους δίνουν μεγαλύτερο μέρος της πίτας που νέμονται ως ανταμοιβή.

Η πίτα της Ευρώπης όσο πάει και μικραίνει αλλά αυτοί που την νέμονται δεν πρόκειται να κάνουν καμία παραχώρηση στην πίτα που απολαμβάνουν. Συνεχίζουν να πλουτίζουν αυτοί και οι παρατρεχάμενοι τους με Offshore, μίζες και απ'ευθείας αναθέσεις.
Και ο Ευρωπαίος πολίτης φτωχαίνει σταθερά τα τελευταία χρόνια.
Γι αυτό και παλιότερα με ένα μισθό έφτιαχνες εξοχικό ενώ τώρα σκέφτεσαι να αγοράσεις φέτα ενώ δεν έχεις να πληρώσεις το ρεύμα σου.
Γιατί σε κυβερνούν άδεια κουστούμια με σπουδές σε πανάκριβα πανεπιστήμια όπου δεν πήγαν για να μάθουν πως να διαχειρίζονται οικονομικά μια χώρα αλλά για να κάνουν διασυνδέσεις για να μπορούν να σου στερήσουν τα όνειρα σου συλλογικά.

Καιρός να καταλάβουμε σε τι είδους κόσμο ζούμε. Οι Ευρωπαϊκοί λαοί μοιραία οδηγούνται σε εξαθλίωση. Αυτή η Ευρώπη μοιραία θα διαλυθεί. Το ζήτημα είναι αν θα διαλυθούμε πρώτα εμείς.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ
ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ,
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ...
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.