Από την ... καυτή, στην μόνη ορθή και δίκαιη πλευρά της Ιστορίας


Στην καυτή πλευρά της Ιστορίας...

Του Ορθαγόρα

Είναι πλέον γνωστή σε όλους η αδυναμία της πολιτικής φαμίλιας, που ελέω διεθνών μαστροπών κυβερνάει τον τόπο, στις hot καταστάσεις. Από τα hot spots μέχρι τα hot deals. 
Γι' αυτό και δεν εκπλήσσει η ιδιαίτερη σχέση του χαμάλη του Νταβός, που υποδύεται τον πρωθυπουργό, με τη φωτιά.
Είναι βέβαιο πως οι ιστορικοί του μέλλοντος θα του δώσουν τη θέση που του αξίζει δίπλα στον Ηρόστρατο, τον Νέρωνα και τον (Μέγα Ιεροεξεταστή) Τομάς ντε Τορκεμάδα.
Άλλωστε, τόσο η αντανακλαστική διόγκωση των οφθαλμών του όσο και το αβίαστο σαρδόνιο γέλιο του, σε στιγμές κάθε άλλο παρά ευτράπελες, συνηγορούν υπέρ της συμπερίληψής του στη βραχεία λίστα των επιφανών (ημι)παραφρόνων της Ιστορίας. 
Αλλά υπάρχουν και ιδεολογικές συγγένειες με τους φλογολάγνους εξ ομοιότητος προγόνους του.

Ο Ηρόστρατος πυρπόλησε τον περίλαμπρο ναό της Αρτέμιδος στην Έφεσο, γιατί ήθελε να αποκτήσει αιώνια (έστω και μελανή) φήμη. Το ίδιο επιθυμεί διακαώς και ο αχθοφόρος των ιδεών του θείου Κλάους και του Χαράρι. Τρανή απόδειξη, η ναπολεόντειος συμπεριφορά του προς πάσα κατεύθυνση και σε κάθε περίσταση.

Ο Νέρων θαύμαζε μέχρι λατρείας τις μετασχηματιστικές ιδιότητες της φωτιάς και τη δύναμή της να ανοίγει μονοπάτια μετάβασης σε νέες πραγματικότητες. Ακόμα κι αν δεν κατέκαψε ο ίδιος τη Ρώμη, πάντως εκμεταλλεύτηκε τη μεγάλη καταστροφή για να ξαναχτίσει την αιώνια πόλη έτσι όπως εξαρχής την ονειρευόταν. 

Έμπυρος οπαδός του μετασχηματισμού και της μετάβασης σε μια νέα πραγματικότητα, αυτήν της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης και του διανθρωπισμού-μετανθρωπισμού, είναι και ο δικός μας ηγεμών. 
Ως εκ τούτου, μπορεί να μην ευθύνεται ο ίδιος για την παράδοση της χώρας στη φωτιά, αλλά είναι βέβαιο πως εκμεταλλεύεται το έργο της προκειμένου να μετατρέψει την Ελλάδα σε μπαταρία της νοτιοανατολικής Ευρώπης. Τρανή απόδειξη, η ανεμπόδιστη επέλαση των ανεμογεννητριών στις καμένες εκτάσεις.

Ο Τομάς ντε Τορκεμάδα, ο «πεφωτισμένος δούλος του Άρχοντα του Σκότους», ο Ιεροεξεταστής που ανέσυρε τις φλόγες της κόλασης στην επιφάνεια της γης και τις άπλωσε σε ολόκληρη την Ισπανία, ήταν υπέρμαχος του διά της πυράς εξαγνισμού απάντων των αιρετικών. Τον ανένδοτο πόλεμο ενάντια στους «αιρετικούς» της σύγχρονης θρησκείας των ειδικών τεχνοκρατών και επιστημόνων κήρυξε και ο εν Ελλάδι «πεφωτισμένος δούλος του σκοτεινού Άρχοντα του Νταβός», επιδιδόμενος ασμένως στον διά της πυράς (με την μεταφορική έννοια του όρου) εξαγνισμό τους. 
Τρανή απόδειξη, ο ανελέητος αφορισμός των «ψεκασμένων» που αντιτίθενται στα εμβόλια, στην ουκρανολαγνεία, στις ανεμογεννήτριες και στη συνεκμετάλλευση.

Σύμπασα η χώρα σύρεται στην καυτή πλευρά της Ιστορίας, χάριν της ιδιοτέλειας και του μεγαλοναρκισσισμού ενός «πυρομανούς» σβαμποθρεμμένου κούλη που δεν τρώει σκυφτός ρύζι με κάρυ, αλλά καταβροχθίζει λαίμαργα την περιουσία της πατρίδας μας σ' ένα οργιώδες νερώνειο συμπόσιο, ηδονιζόμενος με το θέαμα της παράδοσης ενός ολόκληρου έθνους/λαού στην πύρινη λαίλαπα της ανάπτυξης και του εκσυγχρονισμού.

Αυτό το ολοκαύτωμα θέλεις, Συνέλληνα/Συνελληνίδα; Αυτόν τον φλογολάγνο και τους συν αυτώ ομοϊδεάτες εμπιστεύεσαι να σε οδηγήσουν στον 21ο αιώνα; Υποθέτω πως όχι.

Καιρός, λοιπόν, να αντιδράσεις και να πάρεις τις τύχες της χώρας στα δικά σου χέρια. Η φωτιά πολεμιέται μόνο με φωτιά -το ξέρουν καλά οι αληθινοί πυροσβέστες. Για να βγούμε από την κόλαση στην οποίαν εντέχνως και αδίκως έχουμε ριχτεί, πρέπει να συνενωθούμε άπαντες σε μια προελαύνουσα σφαίρα πυρός, πυρπολώντας ανηλεώς ό,τι μας κατακαίει. 
Τούτη η σφαίρα πυρός υπάρχει δίπλα μας εδώ και καιρό. Και μέρα με τη μέρα γιγαντώνεται. Έλα κι ΕΣΥ στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.
Στην μόνη ορθή και δίκαιη πλευρά της Ιστορίας....



ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ
ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ,
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ...
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.