(Βίντεο) Ένα matrix μέσα στο ....matrix

 

Αν θυμάστε πριν δύο χρόνια περίπου, είχε βγει ο Υπουργός Ανάπτυξης στην βουλή και με αφορμή το τροχαίο ατύχημα που έγινε έξω από την βουλή και τον σάλο που προέκυψε στα social media γύρω από το όνομα της Μπακογιάννη - που στον "σάλο" μείναμε- και είπε στην αντιπολίτευση "... αυτά που διαδίδετε μέσα από τους ψεύτικους λογαριασμούς τα "μπουτς" όπως τσίριζε... εννοώντας τα "bots". 

Στην ουσία ο Γεωργιάδης ομολόγησε ότι γνωρίζει πολύ καλά την ύπαρξη τους και όπως μας ενημερώνει και η κ. Βαγενά: "Έχω την αναδημοσίευση της έρευνας του Μεσογειακού Ινστιτούτου Δημοσιογραφικών Ερευνών που υπάρχει και το link στην σελίδα τους με όλη την έρευνα μέσα και όπου γνωρίζουμε από την άλλη, ότι ο κ. Γεωργιάδης έχει κάνει χρήση αυτών των ψεύτικων λογαριασμών που λέγονται bots από το 2016 και μάλιστα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι είχε τουλάχιστον 63 ρομποτικούς τέτοιους λογαριασμούς στο twitter… γιατί του αρέσκεται και πολλοί πολιτικοί χρησιμοποιούν το twitter για να επηρεάσουν την κοινή γνώμη..."

63 τέτοιους ψεύτικους λογαριασμούς είχε ο Άδωνης βάσει της έρευνας για να ανακυκλώνουν τα ψέμματα και τις επαρμένες ασυναρτησίες του Γεωργιάδη!!!

 Τι είναι τα bots λοιπόν;
Τα bots είναι ένας ψεύτικοι λογαριασμοί που προγραμματίζονται να λειτουργούν αυτόματα μέσω ενός υπολογιστικού αλγόριθμου και χρησιμοποιούνται κατά κόρον τα τελευταία χρόνια. Έρευνες έχουν αποδείξει ότι καταλαμβάνουν πάνω από το 50% της διαδικτυακής δραστηριότητας!!! 
"... Αυτοί οι λογαριασμοί δεν έχουν ούτε φωτογραφία... έχουν ένα όνομα που δεν μπορεί να αναγνωρίσει ο κόσμος. Νομίζει ότι είναι κάποιο προσωπικό προφίλ... Αυτά τα ψεύτικα προφίλ αναδημοσιεύουν τις αναρτήσεις των πολιτικών και διαφόρων που τα έχουν αγοράσει, κάνουν likes... και περιορίζονται μόνο στο twitter, αλλά η έρευνα είναι πάνω σε αυτό και μας δίνει πολλά στοιχεία.... Κάνουν επίσης σχόλια ή ακολουθούν άλλους λογαριασμούς χωρίς καμία ανθρώπινη παρέμβαση..." μας ενημερώνει η κ. Βαγενά και μας επισημαίνει: "...Δεν είναι διαφήμιση… εδώ μιλάμε για παραπλάνηση. Μιλάμε για λογαριασμούς που δεν ανήκουν σε διαφημιστικές εταιρίες... είναι παραπλανητικοί λειτουργούν στο παρασκήνιο. Όλα τα κόμματα χρησιμοποιούν αυτούς τους fake λογαριασμούς προκειμένου να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη και διασπείροντας κατά κόρον ψευδείς ειδήσεις...Με 70 ευρώ μπορεί κανείς να αγοράσει 1000 bots που σημαίνει 1000 ακόλουθους οι οποίοι τον ακολουθούν υποτίθεται και του κάνουν likes και σχόλια και ανεβάζει το προφίλ του... Είναι ιδανικοί ψεύτικοι followers αφού μπορούν να ακολουθούν μεγάλο αριθμό λογαριασμών ταυτόχρονα...Έχει στηθεί μια ολόκληρη βιομηχανία δηλαδή η οποία στήνει το matrix μέσα στο matrix, καταλήγει η κ. Βαγενά η οποία μίλησε και για την λογοκρισία των πραγματικών χρηστών, όπως υπέστη και η ίδια ως υποψήφια βουλευτής του Πολιτικού Φορέα "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ'.

Δεν μας εκπλήσσει βεβαίως ότι  χρήση αυτών των ψεύτικων προφίλ  δεν κάνουν μόνο οι τελεπερσόνες, τα κόμματα και οι πολιτικοί  αλλά και οι εφημερίδες και οι σελίδες που κτυπάνε στην ψυχολογία του ατόμου, χειραγωγούν και διαμορφώνουν κατά το δοκούν την κοινή γνώμη, παραπλανώντας τους χρήστες.
 
Ποιοι είναι όμως πίσω από όλο αυτό; Εμείς ως πολίτες πώς μπορούμε να προστατευτούμε και τελικά, μπορούμε να "σπάσουμε' όλο αυτό το εικονικό περιβάλλον της σκλαβιάς μας που μας επιβάλλουν παντοιοτρόπως;

Τις απαντήσεις μας τις δίνει η κ. Βαγενά, η οποία κλείνει την εκπομπή στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα και ο καθένας μας ας κάνει τις επιλογές του: 

"...Έρχονται εκλογές σε λίγο, θα γίνει χαμός με όλους αυτούς τους ψεύτικους λογαριασμούς είδατε πόσα εργαλεία έχουν… αρχίστε Έλληνες να βλέπετε τα στοιχεία, αρχίστε να βλέπετε τους πραγματικούς ανθρώπους και τους πραγματικούς πολίτες...Ενωθείτε με την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ να ελέγξουμε τα πάντα, και τα εκλογικά αποτελέσματα μέσα στα ίδια τα εκλογικά τμήματα... γιατί ακόμα και οι εκλογές τους είναι ψεύτικες…Βλέπετε ότι σε όλα τα επίπεδα έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους για να παραπλανούν και να κοροϊδεύουν μονίμως τον άνθρωπο… κι αυτό πρέπει να τελειώσει αφού γνωρίζουμε τα στοιχεία, αφού έχουμε δει όλες τις αποδείξεις ενωνόμαστε στον Πολιτικό Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις για να πάρουμε την διακυβέρνηση εμείς οι πολίτες στα χέρια μας. Μόνο έτσι και απαλλαγούμε από όλο αυτό το μάτριξ και από όλη αυτή την μιαρή κατάσταση … κατάσταση αφανισμού…Όλα τα στοιχεία είναι μπροστά στα μάτια μας, έχουμε τεράστια δύναμη...Γι αυτό χρησιμοποιούν όλους αυτούς τους ψεύτικους τρόπους για να μας κλείσουν στα σπίτια μας να απομονώσουν στην ατομικότητα μας, για να μην δούμε την αλήθεια και ενωθούμε και πάρουμε όλα τα δίκαια και τα δικά μας...
Ήρθε η ώρα, είναι όλα εδώ, είμαστε δίπλα σας, είμαστε οι πραγματικοί εκπρόσωποι του Ελληνικού Έθνους και σας καλούμε όλους να ενωθείτε μαζί μας για να πάρουμε την Πολιτεία στα χέρια μας."
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ
ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ,
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ...
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.