Γιατί μείωσαν τον πληθυσμό αφού θέλουν να τον αυξήσουν πάλι;


Όταν έγραφα το 2011 το άρθρο, 
Οι τρεις απάτες που θέλουν αλλάξουν τον κόσμο, πόσοι άραγε να με πίστεψαν; Η μία ήταν η Παγκόσμια οικονομική κρίση, η δεύτερη η Κλιματική αλλαγή, και η τρίτη ο Υπερπληθυσμός της Γης.

Και το αφήγημα του Υπερπληθυσμού του Γης παρότι ήδη επιστημονικά έχει ξεφουσκώσει, και έχει αποδειχτεί ότι υπάρχει μείωση πληθυσμού παγκοσμίως, ακόμα και στις μουσουλμανικές χώρες κι εκείνες της Αφρικής, κάποιοι ακόμα συνεχίζουν να το επικαλούνται μαζί με εκείνο της Κλιματικής Αλλαγής για να περάσουν τις πολιτικές τους σε ότι αφορά κυρίως στο θέμα διατροφής, ενέργειας και γενικότερα πόρων.

Τώρα, λοιπόν, λόγω υπογεννητικότητας και υπογονιμότητας, οι επιστήμονες στρέφονται σε μεθόδους που… θα ζήλευε ακόμα και ο ίδιος ο Χίτλερ, με το πρόσχημα των υγιέστερων μωρών και «την κάλυψη αναγκών»!

Κι έτσι φτάνουμε στην «νταντά» της τεχνητής νοημοσύνης. 
Τα ρομπότ και η τεχνητή νοημοσύνη (AI) θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό για την παραγωγή ανθρώπινης ζωής, και στην ανάπτυξη νεογνών μέσω της χρήσης αλγορίθμων και τεχνητών μητρών, κάτι ανάλογο με αυτό που βλέπουμε στο κλασικό The Matrix.

Σύμφωνα με τη South China Morning Post, Κινέζοι ειδικοί στο Suzhou πρωτοστάτησαν στην ανάπτυξη της τελευταίας τεχνολογικής ανακάλυψης.

Οι ανακαλύψεις δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό Journal of Biomedical Engineering με κριτές από επιστήμονες από το Suzhou. Η νταντά της τεχνητής νοημοσύνης, σύμφωνα με τους ερευνητές, μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη των ανθρώπινων παιδιών σε μια «μηχανή μακροχρόνιας καλλιέργειας εμβρύων».

Αυτή η τεχνητή μήτρα είναι ένα μεγάλο μηχάνημα που περιέχει διαμερίσματα για μεμονωμένα έμβρυα. Τα βρέφη θα τρέφονται όπως θα τρέφονταν σε μια πραγματική μήτρα, εάν βρίσκονται στον θάλαμο, ο οποίος θα είναι γεμάτος με ένα βελτιστοποιημένο μείγμα «θρεπτικών υγρών».

Σε κάτι που μοιάζει με ευγονική, ένα αρχείο της υγείας των εμβρύων και του «αναπτυξιακού δυναμικού» θα διατηρείται στο αρχείο από το λογισμικό κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης του εμβρύου. Ωστόσο, υπάρχουν ανησυχίες σχετικά με τις ηθικές συνέπειες της ανατροφής των ανθρώπων σε ένα τεχνητό περιβάλλον.

Αυτή τη στιγμή, η νέα τεχνολογία χρησιμοποιείται για να βοηθήσει στην ανάπτυξη ζωικών εμβρύων που εξελίσσονται σε έμβρυα στο εργαστήριο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η πράξη πειραματισμού σε ανθρώπινα έμβρυα ηλικίας άνω των δύο εβδομάδων απαγορεύεται βάσει του διεθνούς δικαίου.

Επιπλέον, όπως επισημαίνει το SMCP, η παρένθετη μητρότητα απαγορεύεται στην Κίνα. Επειδή οι τεχνητές μήτρες θα μετατρέψουν αποτελεσματικά ένα νοσοκομείο ή ένα εργαστήριο σε μητέρα σύμφωνα με την κινεζική νομοθεσία, η τεχνολογία είναι απίθανο να αναπτυχθεί στην περιοχή σύντομα.

Αν και δεν πρόκειται για νέα ανακάλυψη, η εισαγωγή της τεχνολογίας στην ανθρώπινη μαζική παραγωγή και η ανάμειξή της με την κατάταξη της τεχνητής νοημοσύνης είναι, και θα είναι μια εξέλιξη που ακούγεται αρκετά δυστοπική.

Και φυσικά, όπως σε όλα πλέον τα ανήθικα επιστημονικά επιτεύγματα που συμβαίνουν στις μέρες, υπάρχει και το «τυράκι» στα δημοσιεύματα που λέγοντας ότι αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να βοηθήσει μητέρες που θα ήθελαν να κάνουν παιδιά, αλλά επί του παρόντος δεν μπορούν να το κάνουν, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν άνθρωπο παρένθετο.

Στο κάτω κάτω, ο πληθυσμός πρόκειται να αρχίσει να συρρικνώνεται κατά δισεκατομμύρια μέχρι το τέλος του αιώνα και τα ποσοστά γονιμότητας σε όλο τον κόσμο καταρρέουν με τρομακτικό ρυθμό, αναφέρει το δημοσίευμα.

Γιατί μείωσαν τον πληθυσμό αφού θέλουν να τον αυξήσουν πάλι;

Εύλογα θα αναρωτηθεί κάποιος, αφού φαγώθηκαν να μειώσουν τον πληθυσμό με χιλιάδες τρόπους και μεθόδους που συνεχίζονται ακόμα -χημικά στην τροφή, μεταλλαγμένα, ακτινοβολία από την ασύρματη, φάρμακα, εμβόλια κ.λπ- γιατί να θέλουν να τον αυξήσουν και πάλι;

Η απάντηση δεν είναι και τόσο δύσκολη. Γιατί τα δικά τους παιδιά του «σωλήνα» και της τεχνητής μήτρας, μακράν θα απέχουν από εκείνα των ανθρώπων.

Ο άνθρωπος, που τον κάνει να διαφέρει απ’ όλα τα άλλα ζώα, δεν είναι τα χέρια και τα πόδια του, μήτε καν το μυαλό του που ξέρουμε ότι μπορεί να έχει απίστευτες ικανότητες αλλά «υπό προϋποθέσεις», αλλά η Πνευματικότητα του. Μάλιστα επιστήμονες ισχυρίζονται ότι έχουν ανακαλύψει και συγκεκριμένο γονίδιο, το οποίο και βάπτισαν Το Γονίδιο του Θεού.

Υπάρχει μια ολόκληρη Θεϊκή μαγεία και διαδικασία, από την ώρα της σύλληψης, μέχρι τη γέννηση ενός ανθρώπου. Αν τα αφαιρέσεις όλα αυτά, μαζί και το γονίδιο, η «μάνα» ρομπότ τι θα γεννήσει;

Ρομποτάκια.

Στρατιωτάκια αμίλητα, ακούνητα, αγέλαστα…






                         ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ,
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ...
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ
ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ
 ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. 
Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.