(ΒΙΝΤΕΟ) Η ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

Το θέμα της μορφής και μορφοποίησης της Ελληνικής Γλώσσας και της ορθογραφίας της Ελληνικής Γλώσσας, έτσι όπως αυτή μας έχει παραδοθεί στο σύγχρονο <ΚΡΑΤΟΣ> από την Βυζαντινή Αυτοκρατορία!!

Ευαγγελία Γιαδανού, Υποφήφια Βουλευτής Ν.Ροδόπης "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" στην εκπομπή του ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ "STREAMαδια".


Με το τεράστιο κείμενο του  ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, το "ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ", περιγράφεται με κάθε λεπτομέρεια πως όλα ξεκίνησαν από το Ελληνικό Αλφάβητο.

Συγκεκριμένα από την ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ η οποία μας παραδόθηκε από τον  ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, σχεδόν εδώ και 2 χρόνια όπου μέσα από την φυλακή μας έχει παραδώσει συγγράμματα με τα οποία αναλύεται επ' ακριβώς ποια ήταν η ΑΡΧΙΚΗ, η ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ γραφή των Ελλήνων!

ΗΤΑΝ 27 ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΦΑΡΑΩ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΦΑΡΑΩ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Επίσης περιγράφεται πως με 3 διαφορετικούς κύκλους αποστασίας, έγινε η παραποίηση, η αλλοίωση αυτών των συμβόλων και πως μεταφέρθηκαν με βάση τα δικά μας Κοσμοσύμβολα σε όλες τις υπόλοιπες χώρες!

Έτσι περιγράφεται ο πρώτος κύκλος που είναι με την Κινεζική Γραφή, η οποία ανάγεται στην Ελληνική Γραφή, αποδεικνύεται μέσα από το κείμενο πως προήλθαν από την ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ.

Ο δεύτερος κύκλος είναι η Αγγλική Αλφάβητος που δημιουργήθηκε με τα  26 ΣΥΜΒΟΛΑ, η οποία μιλιέται σε 101 ΧΩΡΕΣ και αν προσθέσουμε τα Γαλλικά και τα Ισπανικά και όλα τα παρεμφερές Αγγλοσαξονικά συνολικά  214 ΧΩΡΕΣ χρησιμοποιούν το Ελληνικό παραποιημένο αλφάβητο, στην ουσία το Λατινικό που ξέρουμε ότι είναι Ελληνικό!

Τα έχουν παραποιήσει σε τέτοιο βαθμό, έτσι ώστε οι κάτοικοι των Ευρωπαϊκών χωρών να θεωρούν ότι διαφέρουν μεταξύ τους, ενώ όλα προέρχονται από το Ελληνικό Αλφάβητο!!

Η Τούρκικη γραφή, κατασκευάστηκε το 1928 και προέρχεται από το Αγγλοσαξονικό.

Ο τρίτος κύκλος ήταν για να δημιουργήσουν το Ρωσικό σύστημα γραφής το οποίο αποδεικνύεται ότι χρησιμοποίησαν σύμβολα Ελληνικά τα οποία τα πήραν ατόφια, προσέθεσαν του αγγλοσαξονικού κάποια στοιχεία και κάποια στοιχεία του Κινεζικού.

Όλα τα ΑΛΦΑΒΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΒΑΣΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ!!

Έχουμε πνευματικά δικαιώματα σε όλο αυτό!!Είμαστε ιδιοκτήτες αυτής της πνευματικής ιδιοκτησίας!!

Αυτή ξεκίνησε από πάρα πολύ παλιά και έχει διάφορα στάδια χρονολογικά!!

Δεν υπάρχει κάποιο γραπτό κείμενο 300 ΕΤΩΝ το οποίο να είναι Αγγλικό!

Έγινε τεράστια δουλειά από το αντίπαλο δέος, από την εποχή της Αποικιοκρατίας, εκεί οργίαζαν οι άνθρωποι αυτοί. Σε ότι αφορά την Ελληνική πραγματικότητα, η μεγάλη ζημιά έγινε επί αυτοκρατορίας της Ρομανίας, στο Βυζάντιο!!Εκεί πήραν τα Ελληνικά Κοσμοσύμβολα και δημιούργησαν τεράστιες αλλοιώσεις!

Καθιέρωσαν τα "κενά" στην γραφή με τα οποία κόβουν την ενέργεια του λόγου! Καθιέρωσαν τα "μικρά" γράμματα, αλλάξαν την μορφή κάποιων γραμμάτων, καθιέρωσαν τα σημεία στίξης και γενικά άλλαξε τελείως η όψη της γραφής!!Ήταν μια προσπάθεια να την κάνουν πιο πολύπλοκη, έτσι ώστε να μην είναι προσιτή στο πολύ κόσμο!

Επίσης καθιέρωσαν και την Καθαρεύουσα και κάποιες άλλες διαλέκτους!Όλο αυτό αποσκοπούσε στο να μην έχει πρόσβαση ο μέσος άνθρωπος στην μόρφωση!

Στο Βυζάντιο η μόρφωση ήταν θέμα μιας μικρής μερίδας ανθρώπων, μιας ΕΛΙΤ η οποία ήταν γύρω από το Ιερατείο...

Θα πρέπει να γυρίσουμε στην αρχική μας γραφή!

Όταν ξεκινάς να γράφεις με ΚΕΦΑΛΑΙΑ , μετά σου είναι αδύνατο να γυρίσεις πάλι πίσω στον τρόπο γραφής, στον πολύπλοκο , με τόνους, μικρά κτλ.

Τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ, σε οδηγούν σε ένα μονοπάτι στο να γράφεις με σαφήνεια και να εννοείς πραγματικά αυτό το οποίο λες!Η τόσο μεγάλη βάση που δόθηκε στην Ορθογραφία, στο να είναι δηλαδή σωστό ένα κείμενο από πλευράς μορφής...αυτό αποσπά την ουσία του γράφοντα, τον αποθαρρύνει και το κάνει πιο πολύπλοκο!Ενώ μπορείς με απλό τρόπο να πεις αυτό που θέλεις,αρκεί αυτό που θα πεις να είναι ουσιαστικό!Γι'αυτό έχουμε ξεφύγει από την μόρφωση!

Υπάρχει μια Πανελλήνια έρευνα για τον αναλφαβητισμό...
Σε μια έρευνα που έγινε το 1999, βρήκαν ότι το 44,8% του συνόλου των Ελλήνων άνω των 15 ετών παρατηρείτε ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΙΣΜΟΣ!!Ενώ το 66,7% του πληθυσμού λέει δεν δείχνει να δελεάζεται από την ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ!!

Αυτό ανακοινώθηκε από την ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΛΑΪΚΗΣ ΑΝΤΙΜΟΡΦΩΣΗΣ, πριν από 20 χρόνια!!

Το 2019, με αφορμή τους βαθμούς που γράψανε οι μαθητές της Δευτέρας Λυκείου, που ήταν ιδιαιτέρως απογοητευτική στις εξετάσεις, η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, έκανε μια ετήσια έκθεση και προειδοποίησε μέσα από αυτήν, ότι υπάρχει πιθανότατα ένας μεγάλος αριθμός αποφοίτων των Λυκείων, τα επόμενα χρόνια θα είναι λειτουργικά ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΙ!!!

Εντύπωση μας κάνει γιατί δεν κάνουν αυτές τις έρευνες για να διαπιστώσουν και μένουν μόνο στις προβλέψεις για ένα τόσο σημαντικό θέμα!

Ουσιαστικά η διαφορά ανάμεσα στον ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟ και στον ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟ...είναι επειδή η εκπαίδευση είναι υποχρεωτική μέχρι το Γυμνάσιο στην Χώρα μας.

Μέχρι την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση δεν έχουμε μεγάλο ποσοστό Οργανικά Αναλφάβητων! Ο περισσότερος κόσμος πηγαίνει στο σχολείο πλέον! Το θέμα είναι ότι έχουμε Λειτουργικά Αναλφάβητους, που αυτό σημαίνει ότι έχουν μεν βασικές γνώσεις για όλα τα μαθήματα λίγο πολύ, αλλά για κάποιο λόγο η γνώση αυτή, δεν αφομοιώνεται από τους μαθητές και δεν χρησιμοποιείται!!Αυτό αφορά τον μισό, μαθητικό ποσοστό!

Ο ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΣ λέει, δεν διαθέτει την επίγνωση της ΓΝΩΣΗΣ και δεν την χρησιμοποιεί την γνώση! Ένας συγγραφέας λέει είναι αυτό πρόβλημα;;

Και του απαντούν: Φυσικά και είναι τεράστιο αυτό το πρόβλημα και παραδέχεται πως τα παιδιά, πορεύονται στον δικό μας δρόμο!!Δηλαδή, πρέπει να γυρίσουμε και να δούμε τι έχουμε κάνει ΛΑΘΟΣ και βγαίνουν τα παιδιά "ΑΜΟΡΦΩΤΑ"μέσα από το σχολείο και γι'αυτό έχουμε τεράστια ευθύνη εμείς οι Εκπαιδευτικοί...

Από την στιγμή που γνωρίζεις πράγματα και δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και δεν είναι ΕΦΟΔΙΑ για την Ζωή σου, φανταστείτε πόσο δυσλειτουργικός είναι ο μαθητής που αποφοιτά από το σχολείο!!

Είναι εφιαλτική μια τέτοια διαπίστωση!!Το παρατηρούμε κάθε μέρα, γιατί οι μαθητές δεν μπορούν να ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΝ σωστά!! Θέλουν να πουν κάποια πράγματα...Να εκφέρουν κάποια άποψη, πολιτική κοινωνική....και βλέπεις μια τεράστια δυσκολία..Δεν καταλαβαίνεις τι θέλουν να πουν,δεν έχουν συγκροτημένη σκέψη!!Αυτό δεν ισχύει βέβαια για όλους τους μαθητές!!Υπάρχουν και Εξαιρέσεις!!

Θα πρέπει να δούμε τα πράγματα από την ΡΙΖΑ τους!!Να πάμε να στοχεύσουμε στην πραγματική, στην ουσιαστική ΜΟΡΦΩΣΗ!! Ακόμα και η μεταφορά ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ που είναι κάτι στο οποίο στοχεύει η εκπαίδευση σήμερα, ώστε να ξέρουν να διαβάζουν, να γράφουν, να παπαγαλίζουν...αυτή η τακτική δεν αποδίδει!Και οι μαθητές έχουν επίγνωση ότι τα περισσότερα από αυτά που μαθαίνουν τους είναι άχρηστα και γι'αυτό ακριβώς δεν δίνουν και την απαραίτητη σημασία!!

Διότι το δυναμικό υφίσταται, όλοι οι άνθρωποι έχουν πρόσφορο έδαφος για να καλλιεργηθούν!!Ο καθένας έχει τις τάσεις του και τις κλίσεις του και τα ταλέντα του!! Αλλά μήπως δεν αισθάνονται ότι κάνουν κάτι ουσιαστικό μέσα στο σχολείο;; Μήπως δεν εισπράττουν την ουσία που περιμένουν για να νιώσουν πραγματικά ότι είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ Α ΚΕΦΑΛΑΙΟ και ότι βελτιώνονται καθημερινά μέσα από αυτή την διαδικασία; Μήπως πρέπει να στοχεύσουμε στις ΑΞΙΕΣ , τις οποίες έχουμε ξεχάσει;;

ΟΙ 12 ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ που είναι:

  • Η ΛΟΓΙΚΗ
  • Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
  • Η ΑΡΕΤΗ
  • Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 
  • Η ΙΣΟΤΗΤΑ 
  • Η ΑΦΘΟΝΙΑ
  • Η ΑΛΗΘΕΙΑ
  • Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ
  • Η ΑΡΜΟΝΙΑ
  • Η ΑΝΔΡΕΙΑ
  • Η ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ
  • ΤΟ ΓΝΩΘΙ Σ' ΕΑΥΤΟΝ
Όλα αυτά που πραγματικά φέρνουν τον ΑΝΘΡΩΠΟ στην ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ του τελειότητα, στον σκοπό της ΥΠΑΡΞΗΣ του. Αυτά απουσιάζουν μέσα από την ΠΑΙΔΕΙΑ!Εκεί θα πρέπει να στοχεύσουμε!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΞΟΝΑΣ ΑΞΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ!!

Η ΠΑΙΔΕΙΑ είναι το ζητούμενο.Μέσα από την ΠΑΙΔΕΙΑ θα διαμορφωθούν οι ΠΟΛΙΤΕΣ που θα πάρουν την ΠΟΛΙΤΕΙΑ στα χέρια τους!

Γι'αυτό το  λόγο θα πρέπει να στοχεύσουμε σε όλα τα επίπεδα!Τόσο στο πρόγραμμα, όσο και στις υποδομές!! Δηλαδή θα πρέπει να υπάρχουν Καθηγητές όλων των Ειδικοτήτων, οι καλύτεροι στο είδος τους, με τις καλύτερες δυνατές υποδομές, με την Λύκειο-Τεχνική Επάρκεια...

Δεν είναι δυνατόν να μην έχουν θέρμανση τα σχολεία σήμερα!!

Δηλαδή, αυτή την στιγμή στενάζουμε από πολύ βασικές ελλείψεις!!

Αυτό σε καμία περίπτωση δεν θα υπάρχει στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ!!

Θα υπάρχουν ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, με αθλητικές υποδομές, με κολυμβητήρια, με γυμναστήρια, με θέατρα...έτσι ώστε να μπορεί, να δίνεται η δυνατότητα στον μαθητή να αναπτύσσει την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ του ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ και την ΚΡΙΤΙΚΗ του σκέψη!!

Δεν έχει σημασία να φορτωθείς με 50.000 γνώσεις, οι οποίες θα σου είναι άχρηστες, αλλά θα πρέπει να μπορείς να βρίσκεις, ποια είναι η ΧΡΗΣΙΜΗ ΓΝΩΣΗ, αυτό που σου χρησιμεύει πραγματικά!!

Για να μπορείς να λύνεις προβλήματα!!

Για να μπορείς να είσαι αποδοτικός στην καθημερινότητα σου!!

Να είσαι πολυμορφικός!!

Η Εξειδίκευση, η οποία κατακερματίζει τον Άνθρωπο και τον περιορίζει σε συγκεκριμένα "πόστα", π.χ σήμερα οι Εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι ΔΑΣΚΑΛΟΙ με όλη την σημασία της λέξης, γιατί λόγω της εξειδίκευσης που έχουν λάβει, το μόνο που τους ενδιαφέρει και αυτό τους έχει μεταδοθεί, μέσα από την Σχολή τους, είναι να μεταφέρουν το ΠΕΔΙΟ της ΓΝΩΣΗΣ που τους αναλογεί.

Μπαίνουν μέσα, μεταφέρουν στον πίνακα το μάθημα, κάποιοι που είναι με καλύτερη μεταδοτικότητα προικισμένοι, είναι λίγο καλύτεροι σε αυτό, αλλά μέχρι εκεί!!
Από εκεί και πέρα, δηλαδή ο έφηβος δεν έχει ανάγκη να διαμορφώσει χαρακτήρα, που περνάει τόσα ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ στην ΕΦΗΒΕΙΑ;;

Οι Δάσκαλοι και η παιδαγωγική τους επάρκεια, πρέπει να είναι σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης!!
Δεν νοείτε δηλαδή να είναι ο Δάσκαλος προικισμένος για το θέμα της ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ, μόνο στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ, δηλαδή για να μπορεί να διαμορφώνει το χαρακτήρα του μαθητή!

Και εμείς οι Εκπαιδευτικοί, προερχόμαστε μέσα από αυτήν την ΚΟΙΝΩΝΙΑ... Με όλα τα δεινά, με την ΚΑΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ τόσα και τόσα χρόνια!! Γι'αυτό θα πρέπει να μπει σε μια φάση, έτσι ώστε να γίνουν ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΕΙΣ για να αποκτήσουμε όλα τα ΕΦΟΔΙΑ που χρειαζόμαστε!!

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ!!ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ!!

Δεν γίνεται να παραμένουμε στο επίπεδο που είμαστε, το οποίο διαπιστωμένα είναι ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ!! ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ":

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ.ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΓΛΩΣΣΑ:
Μέσα στα ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ είναι και τα ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

Και αυτό είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ η οποία είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ!!

Άσχετα που δεν έχει αναγνωριστεί μέχρι σήμερα!!

ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, θα γίνει η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ των ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ σε ότι αφορά την ΓΛΩΣΣΑ.

ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ θα υπάρχουν ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ από ΦΙΛΟΛΟΓΟΥΣ Έλληνες και Φιλέλληνες, έτσι ώστε να αποκαλύφθει και να δοθεί η δυνατότητα στους πολίτες όλων των ΧΩΡΩΝ να ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ την ΕΛΛΗΝΙΚΗ, όσο και την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, η οποία θα διακλαδωθεί σε όλες τις Χώρες της ΕΥΡΩΠΗΣ και του ΚΟΣΜΟΥ.

ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΩΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ, ΟΠΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΗΛΙΩΤΑΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ , με τον ίδιο τρόπο θα γίνει η Γλώσσα, που θα επικρατήσει σε όλη την ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ, γιατί η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΗ, η ΑΡΧΗ, ξεκινάει από εκεί!!!

ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ!!