(Βίντεο) "Δεν τρώμε σανό και μάλιστα... αλάδωτο!"


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Με την προσοχή των πολιτών στραμμένη στις πυρκαγιές που δεν λένε να σταματήσουν το καταστροφικό τους έργο, η κυβέρνηση αφήνει να διαρρεύσουν πληροφορίες για τη φθινοπωρινή επέλαση της ακρίβειας, επιτείνοντας έτσι την ήδη γενικευμένη ανασφάλεια και το άγχος επιβίωσης. 
Ανατιμήσεις σε εκατό και πλέον προϊόντα, κυρίως τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, προδιαγράφουν για τα ελληνικά νοικοκυριά έναν κυριολεκτικά εφιαλτικό χειμώνα. 
Στο μείζον ερώτημα «τις πταίει;» ο γαλάζιος συρφετός, που υποκρίνεται ότι κυβερνά τη χώρα, απαντά με τις γνωστές κλισαρισμένες ατάκες: "φταίει η ενεργειακή κρίση, ο πόλεμος στην Ουκρανία" και, εσχάτως, η περιβόητη "κλιματική κρίση", το στενό «μαρκάρισμα» της οποίας ανέθεσε σε έναν υπουργό που άφησε ανεξίτηλα τα διαπιστευτήρια της ανικανότητάς του στους ευαίσθητους τομείς της υγείας και του τουρισμού. 

Για ξεκάρφωμα, η μητσοτακική αρμάδα των αρίστων προσθέτει στην παραπάνω λίστα υπαιτίων της ακρίβειας και την αισχροκέρδεια, την οποίαν ένας άλλος ανικανότατος υπουργός, διάδοχος του ολετήρα των καλαθιών, τονίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι προτίθεται να πατάξει ανηλεώς.

Η κατάσταση θα ήταν κωμική, αν δεν ήταν τόσο τραγική. 
Μια κυβέρνηση από τα... γνωστά σούπερ-μάρκετ γερμανικών συμφερόντων, διατείνεται ότι θα καταπολεμήσει την αισχροκέρδεια στην οποία επιδίδονται συστηματικά οι θετοί γεννήτορές της. Παραλείπει, βέβαια, να μας πει ότι οι όποιες ποινές επιβάλλονται κατά καιρούς δεν αποτελούν παρά ένα ελαχιστότατο ποσοστό επί των τεραστίων κερδών που αποφέρει η δήθεν τιμωρούμενη παρανομία.
Ενδεικτική της ασταμάτητης κατρακύλας των γαλάζιων τενεκέδων είναι η ανοδική πορεία του καθ' όλα αξιοπρεπέστερου τενεκέ του λαδιού. 
Στην κατεξοχήν χώρα της ευλογημένης ελιάς, η τιμή του λαδιού αυξήθηκε κατά 45% και έπεται συνέχεια. 
Καλολαδωμένα δε φιλοκυβερνητικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης προσπαθούν να μας πείσουν ότι η σαρωτική αυτή ανατίμηση οφείλεται στη μείωση της παραγωγής ελαιόλαδου στην Ισπανία -και γενικότερα στη Νότια Ευρώπη λόγω... κλιματικής κρίσης. 
Αφού, λοιπόν, είπαμε το ψωμί ψωμάκι εξαιτίας του κακού Βλαδίμηρου, ήρθε τώρα η ώρα να πούμε το λάδι λαδάκι εξαιτίας της κλιματικής κρίσης που πάει με όλα, σαν το γνωστό αναψυκτικό. 
Προπάντων, όμως, ήρθε η ώρα να αποδείξουμε στους πάσης φύσεως τενεκέδες ότι δεν τρώμε σανό, και μάλιστα αλάδωτο, ότι γνωρίζουμε τους αληθινούς υπαίτιους της ακρίβειας, κι ότι επιφυλασσόμεθα να τους αποδώσουμε τις ευθύνες και τις ποινές που τους αναλογούν, όταν η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας.


ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ dpkm.tupou@gmail.com

ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ:
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ
ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ,
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ...
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.