Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια συνωμοτική πραγματικότητα…


Έντονη ανησυχία προκαλούν οι εξελίξεις στις ΗΠΑ, καθώς, όπως προκύπτει, οι δύο κολοσσοί BlackRock και Vanguard έχουν σχεδόν τον πλήρη έλεγχο της παραγωγής και διανομής τροφίμων.


Το σκηνικό που διαμορφώνεται είναι δυστοπικό…

H BlackRock και h Vanguard είναι από τους κορυφαίους επενδυτικούς οίκους στις ΗΠΑ. Η ύπαρξή τους και η συνεχιζόμενη επιτυχία τους έχουν να κάνουν με την συσσώρευση δύναμης και με το να βρίσκονται στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας όταν υλοποιηθεί πλήρως το Great Reset. 
Δεν τραβούν την ίδια προσοχή με άτομα όπως ο Klaus Schwab, ο Bill Gates, ή ο Barack Obama, αλλά βρίσκονται σε σύμπλευση με τις μηχανορραφίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και είναι σχεδόν σίγουρα η κινητήρια οικονομική δύναμη πίσω από την Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Οι ελλείψεις τροφίμων

Το θέμα με τα φερόμενα κρυφά σχέδια των δύο επενδυτικών κολοσσών αναδεικνύει ο ιστότοπος Noqreport.com. Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα, το δεδομένο είναι πως έρχονται ελλείψεις τροφίμων:

Δεν μιλάμε για τον υψηλό πληθωρισμό που βλέπουμε σήμερα, ή για την μειωμένη διαθεσιμότητα ορισμένων τροφίμων. Μιλάμε για πλήρεις ελλείψεις τροφίμων, σε επίπεδο Βενεζουέλας, όπου οι Αμερικανοί θα στέκονται στην ουρά για ώρες, για να λάβουν περιορισμένες προμήθειες από μια «καλοπροαίρετη» κυβέρνηση. 

Μιλάμε για λεηλασίες, ταραχές, και χάος. Μιλάμε για στρατιωτικό νόμο, αχαλίνωτη πείνα, και καταστροφή της δυτικής κοινωνίας για πάντα.

Όλα αυτά είναι απαραίτητα γεγονότα για να επιτευχθεί η Μεγάλη Επανεκκίνηση. «Η BlackRock και η Vanguard έχουν και τα μέσα και τα κίνητρα για να τα πραγματοποιήσουν όλα», επισημαίνεται στο ίδιο δημοσίευμα.

Προετοιμασίες

Σύμφωνα με το Noqreport.com, τα άτομα και οι οικογένειες πρέπει να προετοιμαστούν, ώστε να μην βρεθούν προ τετελεσμένων γεγονότων:

Ελπίστε και δουλέψτε για το καλύτερο, αλλά σίγουρα προετοιμαστείτε για το χειρότερο. Αυτή είναι η νοοτροπία που όλοι πρέπει να αγκαλιάσουμε αμέσως.

Ο ρόλος των BlackRock και Vanguard

Η παγκόσμια αγορά τροφίμων έχει -σε μεγάλο βαθμό- περάσει στα χέρια των BlackRock και Vanguard, καθώς ελέγχουν τα μέσα παραγωγής και πλέον στοχεύουν στον έλεγχο των τεχνολογιών παραγωγής τροφίμων στις ΗΠΑ.

Οι τρεις κορυφαίοι μέτοχοι της CD Industries Holdings, της μεγαλύτερης εταιρείας λιπασμάτων στον κόσμο, περιλαμβάνουν τόσο την BlackRock όσο και την Vanguard. Η BlackRock και η Vanguard είναι, επιπλέον, οι κορυφαίοι μέτοχοι της Union Pacific, του γίγαντα των σιδηροδρόμων που μεταφέρει λιπάσματα και άλλες γεωργικές προμήθειες σε όλην την χώρα.

Οι 10 κορυφαίες εταιρείες τροφίμων στον κόσμο ανήκουν επίσης, σε μεγάλο βαθμό, τόσο στην BlackRock όσο και στην Vanguard. Πρόκειται για τις εταιρείες: Nestlé, PepsiCo, General Mills, Kellogg’s, Associated British Foods, Mondelez, Mars, Danone, Unilever, και Coca-Cola.

Η επιρροή της BlackRock και της Vanguard στην CF Industries Holdings και στην T. Rowe Price Associates έχει σημαντικό και άμεσο αντίκτυπο στην γεωργία στις Μεσοδυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι η Union Pacific άρχισε πρόσφατα να περιορίζει τις μεταφορές λιπασμάτων, επηρεάζοντας περαιτέρω την αμερικανική γεωργία. Πρόκειται για μια εξέλιξη που θα επηρεάσει άμεσα βασικές γεωργικές περιοχές όπως η Αϊόβα, το Ιλινόις, το Κάνσας, η Νεμπράσκα, το Τέξας και η Καλιφόρνια.
 Και κατά συνέπεια θα επηρεαστεί η προσφορά και η τιμολόγηση των τροφίμων.

Ένας άλλος σημαντικός μεταφορέας γεωργικών αγαθών, ο Καναδικός Εθνικός Σιδηρόδρομος (CN), φέρεται να προσπαθεί να βοηθήσει την αγορά λιπασμάτων να αναπτυχθεί.
 Αλλά ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης του δεν είναι άλλος από τον Bill Gates.

Οι BlackRock και Vanguard είναι κορυφαίοι μέτοχοι της AppHarvest, μιας γεωργικής εταιρείας με έδρα το Κεντάκι, που διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα θερμοκήπια στον κόσμο. Εκεί καλλιεργούνται μόνο ντομάτες, οι οποίες πωλούνται στα Kroger, Meijer, και Walmart.

Τέλος, η BlackRock και η Vanguard είναι κορυφαίοι μέτοχοι στην Hydrofarm Holdings (με έδρα την Πενσυλβάνια), η οποία παράγει τρόφιμα σε ελεγχόμενο περιβάλλον, με τεχνολογία κάθετης καλλιέργειας.

Η BlackRock διαθέτει επί του παρόντος επενδύσεις άνω των 20 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

Σημείωση HellasMag: Όσα τώρα συμβαίνουν στις ΗΠΑ, σύντομα θα έχουν άμεσο αντίκτυπο σε ολόκληρο τον δυτικό κόσμο. Αποθηκεύστε τρόφιμα, ξεκινώντας με λάδι, αλάτι, ζάχαρη, και αλεύρι. Έρχονται δύσκολοι καιροί. Μην ακούτε αυτούς που μιλούν για δήθεν «θεωρίες συνωμοσίας» -εδώ έχουμε να κάνουμε με μια συνωμοτική πραγματικότητα…




ΟΙ  BlackRock και Vanguard. ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ;; ΕΙΧΑΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ STRESS TESTS  ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ... ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΟΠΩΣ ΤΗΣ GLAXOSMITHKLEIN, ΤΗΣ MERCK, ΤΗΣ SANOFI, ΤΗΣ NOVARTIS ΚΑ.
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΑΜΟΙΒΑΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ, ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ "ΑΓΟΡΕΣ" ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΡΙΖΟΥΝ. ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ, ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ.
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ, ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ, ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ, ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ "ΣΩΤΗΡΙΑ" ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ.
ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΠΛΑ "ΕΤΥΧΕ" ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.... ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ...
 ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΛΥΣΗ!

ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ,
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ...
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ
ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ
 ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. 
Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.