Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΥΛΗ !

   

Ο ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ      μίλησε στο ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ  στην εκπομπή τα STREAM... αδια

Ποιος είναι ο ρόλος της Ελλάδας στον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΕΘΝΟΥΣ - κι όχι ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, όπως μας λένε;

Πώς γίνεται ο ΟΗΕ ο οποίος ελέγχει και υπογράφει τα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ, να "ανησυχεί" για επερχόμενη επισιτιστική κρίση;

Τι λέει η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ η οποία έγινε δεκτή από την ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΗΕ;;

Πώς πληρώσαμε ως πολίτες τα δάνεια του Μητσοτάκη- και όχι μόνο-  και γιατί οι τράπεζες δεν μας δίνουν "εκκαθάριση" των "κόκκινων δανείων";

ΤΙ ΑΦΟΡΑ Ο ΝΟΜΟΣ 1083/1980  και τι δικαιώματα έδωσε στις τράπεζες;

Πώς αυτός ο νόμος σε συνδυασμό με τον ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΩΤΟΚΙΑ ΟΡΙΣΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ;

Γιατί είναι επιτακτική ανάγκη να ενωθούμε στην ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ που είναι η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ;

ΣΤ. ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ: Είναι ανεκδιήγητη η κατάσταση η οποία συμβαίνει. Άκουσα και για τον ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ που μίλησε για τον επισιτισμό των ανθρώπων. Δίκαιο θα ήταν να αναφέρουμε όσον αφορά, για τον ΟΗΕ γιατί πολλοί άνθρωποι, όπως κι εγώ δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο ρόλος της Ελλάδας μέσα στον Οργανισμό Ηνωμένου Έθνους, ο οποίος υπογράφει τα Παγκόσμια Ταμεία ότι ήλεγξε ότι έτσι είναι.

Όλοι μας γνωρίζαμε, μάλλον δικαιότερα νομίζαμε, γιατί δεν γνωρίζαμε, νομίζαμε ότι η Ελλάδα πολύ παλιότερα συμμετείχε μέσα στον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, όπως λένε, αλλά τελικά, ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΕΘΝΟΥΣ υπογράφουν, ενώ δεν είναι έτσι.

Στις 12 Ιουνίου του 1941 έχουμε την υπογραφή στο Λονδίνο, των πρώτων 8 χωρών μελών αυτής της συμφωνίας, όπου ονομάζεται “ΔΙΑΣΥΜΜΑΧΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ” και μέσα στους 8 χωρίς εκεί μέσα να υπάρχει Αμερική, χωρίς να υπάρχει Ρωσία, υπάρχει η Ελλάδα.

Αυτή η ΔΙΑΣΥΜΜΑΧΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ, οι πρώτοι 8 αυτοί ήταν ο πρόδρομος της ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ την 1η Ιανουαρίου του 1942 όπου 26 πλέον κράτη με την Αμερική, την Κίνα, την Αγγλία, ουσιαστικά ιδρύουν τον οργανισμό Ηνωμένου Έθνους.

Η Ελλάδα μετέχει στην ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΗΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΥΧΑΙΟ ΜΕΛΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΙΔΡΥΤΗΣ.

Αξίζει να σας διαβάσω δυο σειρές μέσα από την ΔΙΕΘΝΗ ΑΜΝΗΣΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, η οποία έγινε δεκτή από την ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΤΟ 1948, αναφέρει λοιπόν η διεθνής αμνηστεία ότι;

“ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΟΔΗΓΟ ΧΑΡΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ”

ΟΙ "ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" λέει η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΕΙΑ. Μέσα στους ηγέτες του κόσμου ως ιδρυτικό μέλος  είναι και η ΕΛΛΑΔΑ.

Άρα, για ποια “Ψωροκώσταινα” μιλάμε;; Για ποια γελοία ΙΒΑΝ μιλάει τώρα ο κ. Μητσοτάκης και ο πιο γελοίος  Βαρουφάκης, ο οποίος παραίτηθηκε όταν είδε τα σκούρα με την δεύτερη εξωδίκως ενημέρωση από τον κ. Αρτέμη Σώρρα όσον αφορά για τα 600 δις με Υπουργό Οικονομικών τον. Κ. Βαρουφάκη και του έταξαν ένα κόμμα και τώρα τον επέστρεψαν αλώβητο να πάρει τώρα άλλο ένα τμήμα του Ελληνικού λαού, Έθνους.. ούτως ή άλλως και το σύνταγμα μας λίγο τα μπερδεμένα τα έχει.

Οπότε, όταν μιλάμε για ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, μιλάμε για τους ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Κι όταν μιλάμε για τους ηγέτες του κόσμου, σύμφωνα και με την ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΕΙΑ τον ίδιον τον ΟΗΕ, μιλάμε και για την ΕΛΛΑΔΑ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 26 ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ G2O KAI G5 KAI G3 και ό,τι θέλουν αυτοί! Οπότε, Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΕΘΝΟΥΣ και ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΑ ΑΡΤΙΑ.

 Οπότε, αυτό είναι το κομμάτι όσον αφορά τον ΟΗΕ και δεν θα μπω στο κομμάτι του επισιτισμού το οποίο είναι τεχνηέντως φτιαγμένο όπως είναι κι όλοι αυτοί οι ιοί οι οποίοι κυκλοφορούν, όντας πολλά τρισεκατομμύρια στα Παγκόσμια Ταμεία που επιβλέπει ο ΟΗΕ, δεν μπορεί ο ίδιος ο ΟΗΕ, που επιβλέπει τα δισεκατομμύρια που πολύ ορθά αναφέρατε των κρατών αυτών στα οποία οι άνθρωποι πεθαίνουν από την πείνα, να βλέπει ότι οι διοικήσεις των κρατών να διαχειρίζονται αυτά τα χρήματα και να δέχεται, που αν διαβάσουμε την ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, που αν κανείς κάτσει και τα μελετήσει είναι το ιδανικό για να ζει ο άνθρωπος στον πλανήτη, μιλάει συγκεκριμένα στο άρθρο 18 οτι όλοι οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ. 


Στο άρθρο 1 λέει ότι ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΙΣΟΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!

Δεν τα βλέπουν δηλαδή αυτά εκεί στον ΟΗΕ;


Όντας γνώστες των χρημάτων που έχουν αυτά τα κράτη και κάθε κράτος που απορρέει από την ΣΥΜΒΑΣΗ BRETTON WOODS

Βλέπουμε ότι αυτοί οι οργανισμοί όσον αφορά το τι έχουν προβλέψει για τον άνθρωπο με το τι αφήνουν να συμβαίνει στον ίδιον τον άνθρωπο.


Αυτό που ζούμε στην ΕΛΛΑΔΑ δεν είναι υποκρισία; Να έχουμε 678 δισεκατομμύρια προυπολογισμό, να έχεις σύμφωνα με την πρώνη γενική γραμματέα δημοσίων εσόδων με την κ. Σαββαίδου στον προυπολογισμό των πολιτών να έχεις πάνω από 1 τρισεκατομμύρια έσοδα το 2019 και εμείς να μιλάμε τώρα για πλειστηριασμούς;;

Είναι δυνατόν να υφίσταται αυτό; Να έχεις δανείσει στις τράπεζες σου 236 δις συν τους τόκους πάμε στα 286 δισεκατομμύρια μέσα σε 7 χρόνια με εγγύηση δικιά σου να πληρωθούν όλα τα δάνεια μέχρι και το 2010 μέσω της ανακεφαλοποίησης και όπως είπε και η κ. Παπαγιαννίδου η υπεύθυνη της τράπεζας της Ελλάδος, στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Ελέγχου, όσον αφορά τα κόκκινα δάνεια που μας μίλησε τότε πως πληρώθηκε από τον ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΤΟΧΟ, λέει, τον ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗ, τον Ελληνικό λαό, πώς πληρώθηκε το δάνειο του κ. Μητσοτάκη, όσον αφορά τον ΚΗΡΥΚΑ ΧΑΝΙΩΝ. 


 
Αυτό είναι κατ’εξαίρεση είναι του κ. Μητσοτάκη. Του κ. Τζίντζιου ή της κ. Γκίκα μπορεί να πάρει το σπίτι μέσω του πλειστηριασμού γιατί είναι “κόκκινα δάνεια”. 

Ποια δάνεια είναι κόκκινα; Για ποιον λόγο δεν μας δίνουν ποτέ εκκαθάριση του δανείου να ελέγξουμε και εμείς ότι  στην προηγούμενη χρήση εκκαθαρίστηκε η συγκεκριμένη οφειλή, η συγκεκριμένη σύμβαση είτε στα κέρδη ή στις ζημίες; Γιατί είμαστε δύο συμβαλλόμενα μέρη, η τράπεζα και εγώ. 

Για ποιον λόγο δεν μου παρέχει αυτή την πληροφορία;

Και κάνουν οι πολιτικοί πλάτες στις τράπεζες και οι τράπεζες στους πολιτικούς και γδέρνουν τον Έλληνα Πολίτη, ο οποίος μάχεται καθημερινά στα καφενεία για το ποιος από αυτούς είναι καλύτερος για αυτόν; Ο δεξιός, ο αριστερός, ο πασόκος, ο μπλε, ο κόκκινος, ο κίτρινος κι όλα αυτά τα παλικάρια οι δήθεν πατριώτες; Μας λένε διαχείριση χρέους!

Όποιος κάποιος διαχειρίζεται χρέος, κερδίζει! Ξέρετε ποιοι διαχειρίζονται χρέος; Οι τοκογλύφοι! Αυτοί διαχειρίζονται χρέη! Και ο τοκογλύφος μόνο χρέος έχει όταν διαχειρίζεται το χρέος μου. Γιατί το διαχειρίζεται αυτός, δεν το διαχείριζομαι εγώ. Δεν ξέρω τους όρους με τους οποίους γίνεται η διαχείριση. Δεν ξέρω πόσο ξεκινάω και πόσο κλείνω! Δεν ξέρω πόσο τοκοχρεωλύσιο πληρώνω. Δεν ξέρω τίποτα.

Το χρέος του ΈΛΛΗΝΑ πολίτη το διαχειρίζεται η ΒΟΥΛΗ.


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

Και μιλάει επίσης, για το ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

H ΓΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ γνωρίζουμε πολύ καλά ότι είναι ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ όπου το σύνολο των ΔΗΜΩΝ επιλέγει για την διοίκηση της χώρας ως εποπτικός ελεγκτικός  μηχανισμός και έχουν αποποιηθεί ΟΙ ΔΗΜΟΙ της ευθύνης, όσον αφορά την διοίκηση της οικονομίας της χώρας μέσω των τοπικών κοινωνιών των Δήμων και τα έχουν αφήσει στα χέρια κομματανθρώπων οι οποίοι τους βάζουν στις συγκεκριμένες θέσεις, να παίρνουν ένα μισθό, να υπογράφουν κάποια σύμβαση να παίρνουν μια μίζα, να φτιάχνουν 2 σπίτια να εκμεταλλεύονται και 5 κατοίκους και κτλ.

Ο τοκογλύφος στην Ελλάδα είναι η Βουλή. Η τράπεζα είναι το μέσο. Κι αν μιλήσουμε για το ποιος είναι αυτός ο οποίος δημιουργεί αυτό το άδικο οικονομικό περιβάλλον στον Έλληνα, αν σκύψουμε και δούμε, γιατί μιλήσατε και πριν και στην  εκπομπή του ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΕΡΓΗ "ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ"άκουσα μια πολύ ενδιαφέρουμε τοποθέτηση όσον αφορά και την Υγεία. Όταν οι πολίτες δεν έχουν οικονομική ευρωστεία δεν είναι υγιείς. 


Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕιΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΥΓΕΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΙΔΕΙΑ. Ο ΟΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΟΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΓΩ ΝΑ ΕΧΩ ΓΝΩΣΗ!

Οπότε, αν δούμε ποιος ορίζει αυτό το άρρωστο περιβάλλον να δώσω ένα δείγμα τον ΝΟΜΟ 1083/1980 ο νόμος αυτός μιλάει για την ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΔΟΛΑΡΙΟΥ ΔΡΑΧΜΗΣ και γενικώς ξένων νομισμάτων.

Εγώ νόμιζα και γνώριζα εν προκειμένω λόγω του ότι σπούδασα Διεθνές Εμπόριο, άσχετα αν δεν το χρησιμοποιώ για τον βιοπορισμό μου, στο μάθημα ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟ 1 μας λέει ότι η ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΞΕΝΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ.

Αν διαβάσουμε τον ΝΟΜΟ 1083/1980 και συγκεκριμένα το άρθρο 4 λέει ότι με απόφαση της ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ στην οποία, έχει δώσει το δικαίωμα αυτός ο νόμος, οι αποφάσεις της επί των οικονομικών θεμάτων της νομισματικής πολιτικής να είναι ΝΟΜΟΙ, δηλαδή μόλις συνεδριάζει η ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, χωρίς να περνάει από έγκριση από την Βουλή να γίνεται ΦΕΚ, στο ΑΡΘΡΟ 4 μας λέει ότι η ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ διορίζει μέλος του Δ.Σ της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και διορισμένα μέλη διοικητικών συμβουλίων συγκεκριμένων τραπεζών όπως ορίζει ένας εσωτερικός κανονισμός της Τράπεζας της Ελλάδος, για να βγάζουν κάθε μέρα με διαδικασία fixing την ισοτιμία ξένων νομισμάτων έναντι της δραχμής.

Δηλαδή η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, η οποία μην φανταστείτε ότι λειτουργεί σήμερα! Λειτούργησε για 3 χρόνια, έκαναν την ζημιά κι ό,τι είχε ως αρμοδιότητες τις πήρε η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ες αεί. 

Μας λέει λοιπόν αυτή η νομισματική επιτροπή έδωσε το δικαίωμα στους ιδιώτες τραπεζίτες, στα διοικητικά τους συμβούλια να κάνουν κάθε μέρα συμβούλιο και να ορίζουν πόσο θα κάνει το δολάριο έναντι της δραχμής, πόσο θα κάνει η στερλίνα, γαλλικό φράγκο, το ελβετικό φράγκο, η λιρέτα κτλ.

Αν δούμε αυτόν τον νόμο στο ακροτελευταίο του άρθρο που δεν έχει καμία σχέση, γιατί μιλάει για την ισοτιμία, θα δούμε στο άρθρο 8 παρ. 6 λέει ότι δίνεται η δυνατότητα στην νομισματική επιτροπή, όταν θα αποφασίσει αυτή να μπορεί να ορίσει τον χρόνο και τον χώρο του επιτοκισμού των δανείων. Αυτός ο νόμος έχει ημερομηνία 30.10.1980 και με απόφαση της η ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, την απόφαση 269 στις 30-10-1980 την ίδια μέρα δηλαδή, οι νομοπαρασκευαστικές επιτροπές, τα μαγαζάκια που χρησιμοποιούν γύρω γύρω από την Βουλή για να βγάζουν νόμους κατά παραγγελία, είχαν ήδη προσυμφωνήσει να το κάνουν σήμερα Υπουργός Οικονομικών Έβερτ. 

Ο ίδιος άνθρωπος το 1992 βγάζει τον δεύτερο νόμο για τα πανωτόκια. Δύο φορές ήρθε, υπέγραψε δύο πράγματα τελείωσε, καθάρισε η δουλειά. Την ίδια μέρα βγάζει απόφαση η νομισματική επιτροπή και βγάζει νόμο για τα πανωτόκια είναι ΦΕΚ Α’269 ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η 289 και λέει ότι αποφασίζουμε τον επιτοκισμό των δανείων από την πρώτη κιόλας μέρα καθυστέρησης δόσης.

 

Και τι σχέση έχουν αυτά τα δύο;

Αν δούμε μια εργασία του κ. Αλογοσκούφη, πρώην Υπουργός Οικονομικών ο οποίος υπέγραψε τα Παγκόσμια Ταμεία του 2007, το γνωρίζουμε πλέον η έκθεση του λέγεται: ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥ 2013

Αν δούμε την ισοτιμία δολαρίου δραχμής, 1978 είναι ίση. 30 δραχμές. Γιατί έχουμε μια πολύ βαρειά βιομηχανία στην Ελλάδα, έχουμε πολύ μεγάλη γεωργία, κτηνοτροφία, πολύ μεγάλο μεταποιητικό κλάδο, ευρεσιτεχνίες κτλ. Έχουμε πολύ μεγάλες εξαγωγές.

Μέχρι το 1980 παίρνει 7 δρχ πάει στις 37 δραχμές και από το 1980 μέχρι το 1984 διολισθαίνει η δραχμή 5 φορές. Ούτε σε πόλεμο γίνονται αυτά. Και φτάνει να πάει στις 150 δρχ, άρα ακριβαίνουν τα εισαγόμενα προιόντα. 

 Συνάμα, μαζί με τον επιτοκισμό των δανείων, όλες οι επιχειρήσεις που έπαιρναν δάνεια, με την πρώτη καθυστέρηση, γιατί πολλές φορές για πρώτες ύλες, μηχανολογικό εξοπλισμό έπρεπε να εισάγουν απέξω, δεν μπορούσαν πλέον, γιατί δανείζονταν σε δραχμές και εισάγαν σε δολάριο.

 Όταν εγώ παίρνω ένα δάνειο 1 εκατομμύριο και το εκατομμύριο μου δίνεται 5 φορές λιγότερο, δεν μπορώ να συνεχίσω την επένδυση και το κλείνω το μαγαζί.

Και την ώρα που κλείνουν τα μαγαζιά, κλείνουν οι βιοτεχνίες, κλείνουν οι βιομηχανίες, γίνονται ακριβότερα τα συναλλάγματα, μοιράζουν οι τράπεζες χρήμα. Τετραπλασιάζονται οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων, τρέχει ένας πληθωρισμός άνω του 7,8% και κανείς δεν το νιώθει.

Ενώ πτωχαίνει ο Έλληνας, επειδή του δίνουν αέρα λεφτά δανεικά, δεν μπορεί να το νιώσει. Και ξαφνικά ήρθαν οι “κακοί” γιατί μέχρι σήμερα, λένε για την δεκαετία του  ‘80, την χρυσή δεκαετία που έφαγαν με κουτάλια το 1981-1988, στην ουσία, καταστράφηκε όλη την Ελλάδα, χωρίς να λέω ότι οι υπόλοιποι δεν έκαναν! Έκαναν γιατί ο Έβερτ ξαναήρθε και αυτός ο νόμος πάλι του Έβερτ είναι! Και τον έκαναν σε συνεργασία, γιατί μετά που βγήκε το ΠΑΣΟΚ, δεν έκαναν τίποτα. Πάλι ο ίδιος νόμος έμεινε!

ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ!


Και μάλιστα, οι αποφάσεις της ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, 1981-1982 που σε μια άλλη εκπομπή, γιατί ο χρόνος πάντα μας περιορίζει, θα δείτε πώς έγινε η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥ με αυτές τις αποφάσεις.

Άρα, όταν εγώ νομοθετώ απέναντι στον Έλληνα επιχειρηματία, απέναντι στον Έλληνα γεωργό, απέναντι στον ‘Ελληνα επαγγελματία, απέναντι στον Έλληνα Πολίτη  πώς θέλω να έχω ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

Και όταν σήμερα υποθάλπτουν εγκληματίες, οι ίδιοι εγκληματίες γιατί αυτό είναι ένα εγκληματικό σενάριο, μια ομερτά που έχει νομοθετική εξουσία, αναλύσαμε πολύ γρήγορα, ποια είναι η νομοθετική διαδικασία στην Ελλάδα και τι νόμους βγάζουν, έχουμε την δικαστική εξουσία,  η οποία λέμε ότι είναι ανεξάρτητη, αλλά είναι υποχρεωμένη να υπακούει σε αυτούς τους νόμους που είναι απέναντι στον Έλληνα Πολίτη και είναι η εκτελεστική εξουσία, η οποία υπακούει και σε αυτούς τους νόμους που είναι απέναντι στον Έλληνα πολίτη αλλά και στην δικαστική εξουσία, η οποία στην ουσία είναι κάτω από το νομοθετικό πλαίσιο αυτό που είναι πάλι απέναντι στον Έλληνα πολίτη.

ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ 3 εξουσίες του συντάγματος που προβλέπονται υπέρ του Έλληνα πολίτη, στην ουσία να είναι απέναντι στον ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.

 Τον χρησιμοποιούν όπως θέλουν κάθε 3-4 χρόνια, σε εθνικές εκλογές, τον κάνουν πλέον πολίτη για 10-12 ώρες, ψηφίζει του παίρνουν την ΕΝΤΟΛΗ γίνονται ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ και κάνουν ό,τι θέλουν.

Και εμείς σε όλο αυτό το ψέμμα, σε όλο αυτό το άδικο, να βρούμε το λιγότερο άδικο να επιλέξουμε; Γι αυτό κάνουμε λανθασμένες επιλογές, γι αυτό θα πρέπει να δούμε την αλήθεια στα μάτια. Δεν μπορείς να παραβλέπεις μια τέτοια νομοθεσία.

Και απευθύνομαι στους Έλληνες Πολίτες:

 

“Δεν μπορείς αδελφέ μου Έλληνα να μην μπορείς να πληρώσεις την ΔΕΗ σου και να περιμένεις κάποιον από αυτούς που σε έχει βάλει, να σε βγάλει πάλι έξω! Δεν μπορεί να περιμένεις από αυτούς που βγαίνει ο πρωθυπουργός και λέει ότι αρχίζουν οι πλειστηριασμοί... και πού είσαι εσύ να προστατεύσεις τον Έλληνα Πολίτη;

Για ποιον λόγο σε βάλαμε εκεί πρώτο εργάτη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, πρωθυπουργό; Τι σε έβαλα να διαχειρίζεσαι και σε πληρώνω 8000 τον μήνα, συν τα μπόνους, συν τα εκτός έδρας, συν τα κάτω από το τραπέζι, συν τις μίζες, συν την δωρεάν βενζίνη γιατί έχει πρατήριο κάτω από την Βουλή, συν τις αλλαγές λαδιών, τα λάστιχα σου, τα σπίτια σου;

Για ποιον λόγο σε έχω τόσο ακριβοπληρωμένο μάγκα κι εγώ πεθαίνω;

Μα, με τιμωρείς. Με δείχνεις με το δάκτυλο, να με τιμωρήσεις κιόλας, να με βάλεις φυλακή.

Για ποιόν λόγο;

Γιατί εγγυήθηκα όλα τα δάνεια που έδωσες σε όλους τους τραπεζίτες και δεν τα πλήρωσανε;; ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΑΝΕΙΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ; ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΟΥ; ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΑΝΕΙΑ; ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΗΝ Δ.Ε.Η ΩΣ ΚΟΜΜΑ;

ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΤΑΤΣΙ-ΜΙΤΣΙ-ΚΟΤΣΙ ΚΑΙ ΚΟΥΝΑΤΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ;

ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΑΥΤΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ!!

ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΟΨΕΙ ΚΙ ΟΣΟ ΤΟΥ ΣΤΕΝΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ; ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ.

 ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΟΧΙ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΑ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΥΡΙΕΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΜΑΡΟΥΠΑ, ΤΩΡΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ “ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ”...

ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΙΣΤΑ, ΜΕ ΠΟΙΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΡΕΙΣΜΑ; 

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ.

 Άλλος έλεγε θα πάρουμε τα όπλα, άλλη θα πάρουμε τα σκουπόξυλα... όλοι αυτοί είναι εντεταλμένοι και κανείς δεν κάθεται να μιλήσει στον Έλληνα Πολίτη, πλην της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ και δη του ΜΕΓΙΣΤΟΥ, ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ο οποίος χάραξε αυτή την στρατηγική και την χαράζει καθημερινά αδίστακτα να δομήσει ένα περιβάλλον ασφαλές, νομικά συντεταγμένο τόσο δυνατά που δεν πέφτει σε οποιοδήποτε επίπεδο, τόσο μέσα και τόσο έξω από την χώρα.

 

Σε γέμισε ΠΛΟΥΤΟ να μην μπορείς να είσαι επαίτης, να έχεις τα δικά σου! Και όπως λέει κι ο ίδιος και εγώ το γνωρίζω, γιατί είμαι άνθρωπος της πιάτσας κι όποιος άνδρας με ακούει τώρα, όποιο αρσενικό θα καταλάβει: “όταν είσαι φορτωμένος στο παντελόνι, έχεις αέρα και δεν πας δειλά σε μια συμφωνία να αποδεχτείς ό,τι ψίχουλο σου δώσουν". 

Γι αυτό σου έβαλε τα 600 δις, γι αυτό σου μίλησε για ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ, για να καταλάβεις ότι εσύ είσαι ο φορτωμένος. Όλοι αυτοί βδέλλες που πίνουν αίμα πάνω από σένα και ήρθε η ώρα να τους τινάξεις από πάνω σου. Για τις επόμενες γενεές γιατί έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και πολύ μεγάλο έργο να επιτελέσουμε. Και θα το κάνουμε εμείς. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.

Γι αυτό είναι η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 400 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ  ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΔΙΑΚΟΠΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ. 

ΔΡΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ, ΜΕ ΑΡΕΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ. ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ! ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΟΜΗ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ, ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΜΑΣ, ΕΙΤΕ ΕΔΩ ΕΙΤΕ ΚΟΣΜΙΚΟΥ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ.

 Και βλέπουμε τον Αρτέμη Σώρρα να βιώνει ένα τεράστιο άδικο και να σου δείχνει ότι: “Δεν έχει σημασία αν έχεις τα 600 δις αν είσαι ο κύριος 600, δεν έχει σημασία άν έχεις 2,3 τρις περασμένα από τον Οργανισμό του Ηνωμένου Έθνους με white house protocole!

Θα τα αναλύσουμε σε μια εκπομπή για να καταλάβουν όλοι ποιοι έχουν υπογράψει αυτά τα χαρτιά  που η δήθεν ανεξάρτητη Δικαιοσύνη δεν βγήκε να τα κατονομάσει και να πει στον Έλληνα Πολίτη ότι: “ναι αυτό είναι! Αυτή είναι η αλήθεια!” 

Τον δεσμεύουν! 

Άρα, σου δείχνει ότι η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ: “ΗΡΘΕ Η ΔΕΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ... Ή “ ΜΟΥ ΚΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ 150 ΕΥΡΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ” Ή “ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΕΝΖΙΝΗ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ."

Εκεί μας κατάντησαν. Αλλά εμείς πάλι στηλώσαμε τα πόδια σαν μουλάρια και λέμε: “ΟΧΙ ΡΕ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ”, ΟΧΙ ΡΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.. ΟΧΙ ΡΕ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΒΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΟ 1ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ..” ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ Ή ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ!

 Εσύ θα την κάνεις την δουλειά, αδελφέ, γιατί πρόκειται για την δικιά σου δουλειά, πρόκειται για το δικό σου ΟΙΚΟ ΣΟΥ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΥΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ. Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.

 Kάποια στιγμή ο Πρόεδρος μας για κάποιους και Αρχηγός για όλους, ο Αρτέμης Σώρρας είπε ότι:

"Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥ"

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΤΗΝ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΥΡΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΟ, ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΕΝΑΝ ΑΞΟΝΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΕΣ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΨΥΧΩΜΕΝΟ ΑΓΑΛΜΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ.

ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ, ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΟΜΗ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟ ΘΕΛΕΙΣ!

ΕΝΩ ΜΟΛΙΣ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ! ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΑ ΚΟΛΛΕΓΙΑ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΥΤΑΝΗΣ, ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ.

Είδαμε πριν από 5 χρόνια, μια ερευνητική ομάδα στο Πανεπιστήμειο Ξάνθης που έκαναν σύντηξη Υδρογόνου με Νικελίου και σε 3 μήνες τους πήρε ένα αμερικάνικο κολλέγιο, μαζί με την πατέντα.

Εξαφανίστηκαν!


‘Αρα εδώ υπάρχει ένα συγκεκριμένο οργανωμένο δομημένο περιβάλλον απέναντι στον Έλληνα και στην δημιουργία και αυτό έγινε από το 1833 από το πρώτο ΦΕΚ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΠΟΥ Ο ΟΘΩΝΑΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ "ΙΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑΣ ΜΕΣΙΤΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ."

 ΠΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΣΕ ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΗΚΟΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΕΣΥ ΩΣ ΕΘΝΟΣ, Ο ΥΠΗΚΟΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ!! 

ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Μιλάνε για Ανεξάρτητη Βουλή και πάνω-πάνω στο Σύνταγμα σου σου λέει ποιος κάνει κουμάντο. Επάνω πριν ξεκινήσουν τα άρθρα, σου έχει μια γραμμή. Εκεί θα δεις ποιος κάνει κουμάντο και δεν κάνεις εσύ Έλληνα πολίτη. Είναι αυτός ο οποίος σε δεσμεύει και σε βάζει μέσα στην λήξη της αρχής και υπογράφει με κόκκινη σφραγίδα. Αυτός είναι ο θάνατος σου και πρέπει να τον αποτινάξεις.

Αν δεν δηλώσεις ΕΛΛΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ δεν μπορείς να κάνεις ούτε ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, δηλαδή αυτά τα πανηγυράκια που κάνουν αυτοί που είναι τελείως γελοία, ίσως να το κάνουν που λένε Νέο Σύνταγμα αυτοί, ότι θα πάνε στην πλατεία Συντάγματος. Πιθανόν, να το κάνουν έτσι, γι αυτό να το προσδιόρισαν έτσι!

ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ!

ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΚΟΙΤΑ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΔΡΑ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ.

ΟΠΟΤΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΔΙΚΑΙΑ ΑΝΕΦΕΡΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Η. Κ. ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΝΟΜΙΚΑ, ΑΦΜ, ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199 ΚΑΙ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟ,  ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΕ 325 ΜΕΛΕΤΕΣ, 49.000 ΕΡΓΑ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΜΕΝΑ 2,3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 29 ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΕΙΑ - ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ Ο ΗΓΕΤΗΣ- ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΛΕΝΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΟΥΣ 26 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

ΑΡΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ, ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΥΝΟΥΝ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΜΠΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΕΝΩΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΜΕΝΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΚΙ ΑΝ ΧΑΣΕΙΣ ΕΣΥ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ.

ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ, ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.

ΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ. 

ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΦΥΛΟΥ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ.

ΟΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ. 

ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ!!