(Βίντεο) Αποκαλύψεις για την ... "δωρεά" του Πάπα


Είναι εποχές αποκαλύψεων, είναι εποχές που βγαίνουν στο φως σημαντικά ζητήματα που αφορούν την Ανθρωπότητα, τουλάχιστον για τις τελευταίες 2 χιλιετίες.
Σημαντικό κομμάτι όλων αυτών των αποκαλύψεων αφορά αυτό που λέμε "θρησκείες" και "εκκλησία" γενικότερα.

Βεβαίως σε όλη αυτή την ιστορία πρωτοστατεί το Βατικανό το οποίο ακόμα και μέχρι σήμερα ηγείται και ουσιαστικά, παίζει πρωταρχικό ρόλο σε ό,τι συμβαίνει....



Τα "θραύσματα" του Παρθενώνα που πρόσφατα δώρισε ο Ιησουΐτης Πάπας Φραγκίσκος στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και όχι στο Ελληνικό κράτος είναι προϊόντα αρχαιοκαπηλίας και λεηλασίας.

" Από που τα βρήκε αυτά το Βατικανό και τα έχει και τα εκθέτει τόσα χρόνια, όπως μας λέει και τα έχουν δει εκατομμύρια επισκέπτες και δεν τα έχουμε εμείς οι Έλληνες;... "διερωτάται η κ. Βαγενά και συνεχίζει: "Ο επίσκοπος Ρώμης κάνει μια δωρεά γλυπτών που είναι η Ελληνικότητα και δεν έχουν καμία σχέση με το δόγμα, το Βατικανό, την θρησκεία... Ίσα-ίσα η Ελληνικότητα και αυτό που εκπροσωπούν τα θραύσματα του Παρθενώνα, είναι αυτό που πολεμήθηκε λυσσαλέα για πάρα πολλούς αιώνες και πολεμιέται και μέχρι σήμερα... Η ελληνικότητα πολεμήθηκε λυσσαλέα από την ίδια την εκκλησία, ξεκινώντας από το βυζάντιο που ουσιαστικά η εκκλησία είναι μία και μας το αποδεικνύει τώρα πώς ο ένας επίσκοπος κάνει στον άλλον επίσκοπο δωρεά θραύσματα τα οποία είναι προιόν λεηλασίας...."

Πώς βρέθηκαν στα χέρια τους και γιατί τα κάνει δωρεά ο ένας επίσκοπος στον άλλον;

Γιατί τα δίνει στον Ιερώνυμο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κι όχι στο ελληνικό κράτος;

Ποια η σχέση του Ιερώνυμου με την Καθολική Εκκλησία και τον Πάπα;

"... Άρα βλέπουμε ότι υπάρχει ένα παιχνίδι με τα κράτη-εταιρίες που νομίζουμε εμείς ότι έχουμε "κράτος" αλλά ουσιαστικά οι επίσκοπο είναι αυτοί που διοικούν και διακινούν μέχρι και τις αρχαιότητες μας! Και δεν βγήκε κανένας να στηλιτεύσει το γεγονός ότι ο Πάπας ή το Βατικανό κατείχε θραύσματα του Παρθενώνα... Πώς γίνεται να τα κατέχει;;;..." ρωτάει η κ. Βαγενά.

Πότε νομιμοποιήθηκε το πλιάτσικο των αρχαιοτήτων μας;

Ποιοι ήταν οι "περιηγητές" και ποιο ήταν το έργο τους;

Ποιος ήταν ο ιδρυτής της σύγχρονης αρχαιολογίας;

"Η αρχαιολογία γενικά και στην Ελλάδα την έχουν καπηλευτεί συγκεκριμένα άτομα και συγκεκριμένα λόμπι... ουσιαστικά να ξέρετε ότι τις ανασκαφές στην Ελλάδα δεν τις κάνουν Έλληνες. Είναι εγκατεστημένες πάνω από 10 ξένες αρχαιολογικές σχολές. Τις Μυκήνες τις έχει πάρει εργολαβία η αμερικανική σχολή και είναι από πίσω συγκεκριμένες εταιρίες... μην νομίζετε δηλαδή ότι ανήκει στο αμερικανικό κράτος... κάνουν μόνιμα ανασκαφές και παίρνουν ό,τι ανασκάπτουν και το κάνουν ό,τι θέλουν... μόνο ελληνικές σχολές δεν έχουμε στην Ελλάδα, τους Έλληνες τους παίρνουν ως υπαλλήλους..." μας επισημαίνει η κ. Βαγενά

Πλήθος αποκαλύψεων για την αρχαιοκαπηλία του Βατικανού, την κλοπή των κυριαρχικών και πνευματικών δικαιωμάτων των Έλλην από την χριστιανική Εκκλησία που μας παρουσιάζει η κ. Βαγενά και μας αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ Ρωμαιοκαθολικής και Ορθοδόξου Εκκλησίας όπως θέλουν να μας πείσουν αιώνες τώρα, γεγονός που αποδεικνύεται με το Έγγραφο της Ravenna (2007).

Πόσα κονόμησε το Βατικανό τόσα χρόνια εκθέτοντας τα θραύσματα του Παρθενώνα;;; Έκαναν έναν λογαριασμό που μας έχουν και πεινάμε και δεν μπορούμε να πληρώσουμε το ρεύμα μας;... και μας λένε ότι χρωστάμε;

Πρέπει να δούμε και να ξαναδούμε την συγκεκριμένη εκπομπή για να αντιληφθούμε το μέγεθος της αλητείας και της κλοπής που συμβαίνει τόσα χρόνια... Βεβαίως πρέπει να δούμε και την απερίγραπτη και αχαρακτήριστη αντίδραση και του "Υπουργείου Πολιτισμού" που μόνο για τον πολιτισμό μας δεν είναι, που μετά από τις ευχαριστίες προς τους κλέφτες και τους καταστροφείς του ελληνισμού, προσπαθεί να αποδώσει αυτή την "δωρεά" του ενός ιερατείου προς το άλλο, στην "εργώδη προσπάθεια του πρωθυπουργού"!!!

Είναι ώρα οι Έλληνες να αποκαταστήσουν την αλήθεια και να πάρουν πίσω όλα τα δίκαια και δικά τους αποτινάσσοντας το θεοκρατικό καθεστώς που μας δυναστεύει μέχρι σήμερα.

Είναι η ώρα της ένωσης με τον μοναδικό φορέα του ΄Έθνους "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ".

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ
ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ,
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ...
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.