(Βίντεο) Περί ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ... το ανάγνωσμα!

 

Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει να μεταβιβάζονται τεράστιες περιουσίες, περιουσίες-φιλέτα όπως λέμε σε ιδιωτικές εταιρίες. 

Η επίσημη αιτιολογία για αυτήν την λεηλασία της δημόσιας περιουσίας μας; 'Οτι είναι απόρροια των μνημονίων και του χρέους που έχει το Ελληνικό δημόσιο προς τους ξένους δανειστές, που ήρθαν να "σώσουν" την χώρα, παρόλο τους τεράστιους κρατικούς προυπολογισμούς που εμφανίζονται τα τελευταία τουλάχιστον 7 χρόνια, και οι οποίοι μας αποδεικνύουν την τεράστια δυνατότητα της χώρας μας να αποπληρώσει οποιοδήποτε "χρέος" βεβαιωθεί ότι υπάρχει.

Η συγκεκριμένη εκπομπή έρχεται στην συνέχεια μιας σειράς εκπομπών από τον κ. Τζίντζιο στην Πολιτεία- Πύλη Πολιτών μέσα από τις οποίες έχει αναλυθεί το τι ακριβώς συμβαίνει με την δημόσια περιουσία μας, τι συμβαίνει με το ΤΑΙΠΕΔ, τι συμβαίνει με την ΕΕΣΥΠ, το λεγόμενο "Υπερταμείο" και όπως και ο ίδιος μας τονίζει: "... είναι γεγονός ότι δημιουργούνται και μάλιστα, τα τελευταία 10 χρόνια με έναν ρυθμό τραγικά γρήγορο, πρόχειρο θα έλεγα, εταιρίες ανώνυμες, εταιρίες του «δημοσίου» για να μπορέσει να γίνει διασπάθιση του πλούτου, να μπορέσει να μεταφερθεί όλη η περιουσία των Ελλήνων Πολιτών μέσω Α.Ε. με μεθοδευμένες πράξεις, τόσες πολλές ούτως ώστε να χαθούν τα ίχνη... Για να μην μπορέσει ποτέ ο Έλληνας πολίτης να κάνει επιτέλους αυτόν τον έλεγχο, προς όλους αυτούς τους μηχανισμούς που διαχειρίζονται την περιουσία του. Αυτό συμβαίνει και ως απόρροια του μνημονίου, είναι μια αιτία, αλλά δεν είναι η γενεσιουργός αιτία.

Αυτό είναι πρόφαση, θα έλεγα μια πρόφαση εν αμαρτία, το μνημόνιο, για να μπορέσει να ριζώσει στην συνείδηση του Έλληνα πολίτη ότι χρωστούσαμε, δανειστήκαμε και τώρα ήρθαν και πληρώνουμε το μάρμαρο που τόσες γενιές «κατασπατάλησαν» δημόσιο χρήμα, βάζοντας για ακόμη μια φορά εμάς τους πολίτες να μαλώνουμε οι ελεύθεροι επαγγελματίες με τους δημόσιους υπαλλήλους κτλ. σε έναν αέναο κύκλο εσωτερικού εμφύλιου πολέμου αντί να κοιτάξουμε όλοι μαζί προς τον κοινό εχθρό ο οποίος αδίκως λυμαίνεται τα έδρανα της βουλής των Ελλήνων..."

Τι εννοούμε όμως με τον όρο ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ;

Τι σημαίνει ο όρος "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ" στις συμβάσεις που υπογράφουν οι κυβερνώντες;

Ποιοι είναι οι υπεύθυνοι για το εξωτερικό "δημόσιο" χρέος της χώρας

Τι έχει συμβεί  με βάση τον νόμο 4622/2019 περί σύστασης του Επιτελικού κράτους στον τρόπο διοίκησης της χώρας, ακόμα και στην τοπική αυτοδιοίκηση;

"... Άρα και τα δημοτικά συμβούλια γίνονται κομπάρσοι, οι δημοτικοί σύμβουλοι γίνονται κομπάρσοι όπως και οι βουλευτές είναι κομπάρσοι και αποφασίζει ο Πρωθυπουργός με το Υπουργικό Συμβούλιο την κυβέρνηση, μεταφέρει αυτή την βούληση στους δημάρχους που όλοι είναι κομματικά παιδιά, αδιαμφισβήτητα και έτσι διοικείται η χώρα σήμερα. ...Άρα, αυτός ο συγκεντρωτισμός δίνει την δυνατότητα στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού να αποφασίζει εάν θα δημιουργήσει ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ, βλέπε ΤΑΙΠΕΔ, ΤΧΣ, ΕΕΣΥΠ κτλ., είναι ατελείωτες οι ανώνυμες εταιρίες διαχείρισης και αν παράλληλα με αυτές και Επιτροπές οι οποίες θα εισηγηθούν.

Αυτός είναι ο τρόπος που γίνεται… δημιουργούνται Επιτροπές, όπως το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής, τι ευφάνταστος τίτλος. Εμείς νομίζουμε ότι υπάρχει ένα ολόκληρο επιτελείο από πίσω, τεράστιο το οποίο συμβουλεύει όσον αφορά την οικονομική πολιτική τι πρέπει να γίνει. Στην ουσία όμως αυτό έχει δημιουργηθεί από τον ίδιον τον πρωθυπουργό, οπότε εκτελεί ο,τιδήποτε θέλει ο ίδιος ο πρωθυπουργός αλλιώς δεν θα υπάρχει αύριο και μέσα από αυτές τις δαιδαλώδεις διαδρομές μεταβιβάσεων, χάνεται και εξανεμίζεται η περιουσία του Έλληνα Πολίτη..." 
δηλώνει ο κ. Τζίντζιος.

Και δίνει με ένα πολύ εύγλωττο δείγμα για να καταλάβουμε στην ακρίβεια ποιοι ευθύνονται για την σημερινή κατάσταση που ζούμε: 

"...Μαζευόμαστε 10 άνθρωποι και κάνουμε μια εταιρία. Βάζουμε τα κεφαλαία μας αγοράζουμε κτίρια, μηχανολογικό εξοπλισμό, αλλά εγώ είμαι υδραυλικός, εσείς είσαστε ιδιωτική υπάλληλος, κάποιος άλλος είναι γεωργός κτλ. δεν γνωρίζουμε πώς να διοικήσουμε, δεν γνωρίζουμε από διοίκηση και προσλαμβάνουμε ειδικούς και τους πληρώνουμε για διαχειριστούν την εταιρία. 

Η εταιρία τώρα είναι πολυμετοχική. Εάν αυτός που διαχειρίζεται την εταιρία του δώσουμε εμείς ένα πληρεξούσιο αντιπροσώπου, δηλαδή, δεν μετέχουμε εμείς στις αποφάσεις τις οποίες κάνει η διοίκηση όσον αφορά τα οικονομικά της εταιρίας. Το χρέος το οποίο δημιουργεί η εταιρία, είναι ευθύνη των μετόχων ή είναι της διοίκησης;; Αν έχει πληρεξούσιο αντιπροσώπου δεν μετέχει το πρόσωπο στις αποφάσεις. Είναι αποκλειστικά του αντιπροσώπου, οι αποφάσεις!

Και επειδή ο αντιπρόσωπος έχει φτιάξει μια εταιρία για να διαχειριστεί όλον αυτόν τον πλούτο, η διοίκηση αυτής της εταιρίας ευθύνεται για οποιαδήποτε σύμβαση έχει υπογραφεί. 

Γιατί ο ίδιος ο πολίτης, το σύνολο των πολιτών, το έθνος των ελλήνων, όπως μας καλούν σε εθνικές εκλογές να αποφασίσουμε να τους δώσουμε την εντολή, δεν αποφάσισε για τίποτα! Ούτε για την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας, ούτε για την πώληση του ΟΣΕ, ούτε για την μίσθωση του λιμένος Πειραιώς, δεν αποφασίσαμε ποτέ και για τίποτα και δεν κάναμε ποτέ και τον έλεγχο των αποφάσεων των αντιπροσώπων.

 Γι αυτό και ορίζεται και ως χρέος της γενικής κυβέρνησης. Γιατί; Γιατί αποτελεί κάτι ξεχωριστό από το σύνολο των Ελλήνων Πολιτών. Είναι ένα νομικό πρόσωπο άλλο, το οποίο καλείται να διαχειριστεί τα δημόσια..."

Ποια είναι όμως η θέση του Έλληνα πολίτη σε όλο αυτό που συμβαίνει; 

Γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν ελέγξαμε ποτέ τι ακριβώς έχει συμβεί στην δημόσια περιουσία μας όλα αυτά τα χρόνια που την διαχειρίζονται οι εκάστοτε κυβερνήσεις.  Δεχτήκαμε αμάσητη όλη αυτή την τρομοκρατία της πτώχευσης της χώρας και της ενοχοποίησης μας ταυτόχρονα που μας βομβάρδιζαν νυχθημερόν τα καλοταισμένα ΜΜΕ ότι ευθυνόμαστε εμείς γι αυτό και τώρα θα πρέπει αδιαμαρτύρητα και χωρίς πολλές ερωτήσεις να πληρώσουμε τον... λογαριασμό!

Αυτό όμως που συμβαίνει πραγματικά είναι αδιαμφισβήτητα και με αποδείξεις η διασπάθιση του πλούτου μας και όπως μας λέει ο κ. Τζίντζιος καταλήγοντας: "...έχουμε δει μια τεράστια αναδρομή στο τι έχουν υπογράψει και φαίνεται ότι είναι ανθελληνικές κυβερνήσεις από τότε...

Αν δούμε 1936 σύμβαση cooper, Mεταξάς!  Βλέπουμε ότι συνεχίζεται η ανθελληνικότητα των κυβερνήσεων. Ερχόμαστε 1944-45 σύμβαση Bretton woods, δεν το μαθαίνει κανένας... Φτάνουμε την δεκαετία του 50 να αιμορραγεί όλη η χώρα και να στέλνουμε ανθρώπους στο εξωτερικό να δουλέψουν, γιατί εδώ πεινάνε, παρόλα αυτά βλέπουμε τις ημέρες μας να μας αποκαλύπτεται ένας τεράστιος πλούτος που έχει δημιουργηθεί και απορρέει από την σύμβαση του bretton woods και ο πρόεδρος μας ο Aρτέμης Σώρρας τα αποκάλυψε αυτά... Ερχόμαστε στην περίοδο αυτή την περίφημη της μεταπολίτευσης, όπου η απόφαση από μόνο του του Κωνσταντίνου Καραμανλή να μας βάλει στην ΕΟΚ, είναι ένα σκάνδαλο από μόνη της χωρίς να πάρει απόφαση η βουλή... 

Ερχόμαστε στις ημέρες μας πιο κοντά, στην είσοδο μας στο ευρώ πάλι με ψευδή στοιχεία… με ψευδή στοιχεία που προκάλεσε την διολίσθηση της δραχμής έναντι του ευρώ.... Έχουμε δει τα ασφαλιστικά ταμεία με αποφάσεις των κυβερνήσεων να έχουν από το 1951 μέχρι το 2018 μια απώλεια άνω των 200 δισεκατομμυρίων ευρώ με τιμές 2002-2003… Στις ημέρες, με την υπογραφή του μνημονίου του 2010 πάλι με ψευδή στοιχεία… αυτό είναι γεγονός… υπάρχουν εκθέσεις … δεν τα λέω εγώ αυτά… με ψευδή στοιχεία στο μνημόνιο, πουλήσαμε την Μακεδονία, σήμερα ξεπουλάμε όλη την δημόσια περιουσία στο βωμό ενός χρέους....Εγώ είμαι 43 ετών και από τότε καταλαβαίνω η Ελλάδα χρωστάει. Και από τότε που καταλάβαινε ο πατέρας μου η Ελλάδα πάλι χρωστούσε. Χρωστάμε από το 1832 που δημιουργήθηκε υποτίθεται αυτό το νεοσύστατο ελληνικό κράτος, είμαστε μονίμως χρεωμένοι....

Όμως οι συμβάσεις και τα αποτελέσματα αυτών που εμφάνισε για πρώτη φορά ο Αρτέμης Σώρρας αποδεικνύουν το εντελώς το αντίθετο!...Τα νομοθετήματα τους! Εγώ πατάω σε γερά σανίδια. Ποτέ δεν πατάω σε σάπιο σανίδι. 

Τα νομοθετήματα τους αποδεικνύουν την ανθελληνικότητα. Δεν είναι λεγόμενα, ούτε δικά μου, ούτε της Ελληνων Συνέλευσης, ούτε ανθρώπων που τα λένε στα καφενεία. Με νομοθετήματα.... 

Κι αν θέλετε να δούμε πώς συμβαίνει σήμερα αυτή η διασπάθιση του πλούτου των Ελλήνων είναι πολύ εύκολο μέσα από 3 ΦΕΚ να καταλάβουμε ακριβώς τι είναι αυτό το οποίο πράττουν συστηματικά όλες οι κυβερνήσεις.... Όύτε η δεξιά, ούτε το ΚΚΕ και αν κάποιος λέει ότι το ΚΚΕ δεν κυβέρνησε, το ΚΚΕ είναι εκεί και στηρίζει όλα τα κόμματα γιατί είναι το πλυντήριο όλων των αποφάσεων, αυτό ξεπλένει όλες τις αποφάσεις όλων των κυβερνήσεων..."

Έπεται λοιπόν καυτή συνέχεια, γιατί αυτό που μας παρουσιάζουν και μάλιστα ένα μικρό κομματάκι κάθε φορά δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική ολική εικόνα του εγκλήματος που συμβαίνει. 

Και το σημαντικότερο είναι να αντιληφθούμε το τι μπορούμε και πρέπει να κάνουμε όλοι εμείς ως πολίτες όχι μόνο για να το σταματήσουμε, αλλά για να θέσουμε τις σταθερές, αληθινές και δίκαιες βάσεις για το αύριο σε μια υγιή ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ σε όλα τα επίπεδα.

Η Εθνική Περιουσία στα χέρια Ανωνύμων Εταιρειών του «Δημοσίου»
 ( ΜΕΡΟΣ 1ο)

Αδιέξοδες μεθοδικά δρομολογημένες εμφανίσεις Ανωνύμων Εταιρειών του «Δημοσίου» κατασπαράζουν την περιουσία και τον πλούτο των Ελλήνων πολιτών μέσω χαοτικών μεταβιβάσεων, ούτως ώστε να χαθούν τα ίχνη της κατά συρροή δολοφονίας του Έλληνα. 

Διορισμένοι μηχανισμοί-άνθρωποι κατασκευάζουν επιτροπές επί των επιτροπών, οι οποίες υποδεικνύουν την υποτιθέμενη ανάγκη αποκρατικοποιήσεων, μεταβιβάσεων και στην ουσία διαμελισμού του Ελληνικού Έθνους μέσα από φαινομενικά δημοκρατικές διαδικασίες. 

Πρωθυπουργοί, Υπουργοί, Βουλευτές και Πρόεδρος της Δημοκρατίας συντηρούν, χρόνια τώρα, μέσω της Κομματοκρατίας-Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας τον μηχανισμό παραπλάνησης σε σημείο αποπλάνησης-βιασμού των πολιτών. 

Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» έχει δεσμευτεί από το 2015 εγγράφως προς το Έθνος των Ελλήνων, δια μέσω του Αρείου Πάγου, να εκτελέσει, για πρώτη φορά στα χρονικά, έναν έλεγχο αληθινό και δίκαιο προς όλους όσους χειρίστηκαν θεσμικά- και όχι μόνο- το δίκαιο, την αλήθεια τον πλούτο, την ισχύ και τα πνευματικά δίκαια των Ελλήνων ώστε να επανέλθει στην συνείδηση όλων μας πως η πολιτεία έχει κύριο και πρωταρχικό της μέλημα τον ίδιο τον πολίτη, διότι είναι αλληλένδετη με αυτόν.

ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ,
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ...
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ
ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ
 ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. 
Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.